Adaçayı ve gebelik

kesinlikle oyle. bendede oluştu duzenli içilince regl bile duzene giriyor. yaklaşık 3 aydır içiyorum 35gunden 33 e sonrda 28e dustu nihayet.

arkadaşlar bende adaçayının hamile kalmada etkisinin olduğunu duymuştum aynı zamanda adet günlerini de düzene sokuyor,ben yaklaşık 2 aydır içiyorum yalnızca adaçayı değil papayta çayı,ıhlamur,karanfil -tarçın ve yeşilçay içiyorum gerçekten adetlerim düzene girdi ve çok fazla sancım olmuyor,tabi aslında diğer bir sebeb de yaptığım düzenli spor-egsersiz-yürüyüş ve doktor kontrolünde verdiğim kilolar çünkü pcos hastasıyım ,kilo verince adetler düzene girer demişti doktorum,vücudu hamileliğe hazırlıyoruz bakalım tabi bebiş ne zaman gelir bilinmez:sm_confused:

benimde adetlerim düzensizdir bugün içmeye başladım inş bi faydası olur hem regl hemde gebelik için

seyracaıgım yoksa adaçayı işe yaradı mı ne.2, ç.izgiyi görmüşsün.inşallah hamişsindir.ve 2, çizgi pozitifliği kesindir.

bilmiyorum çok soluktu belli belirsiz 1 hafta beklemem lazım.Eğer hamişsem mutfağımda içmesem bile adaçayını eksik etmiyeceğim :))

yumurtlama gününe kadar içiyoruz.olası bir gebelik durumunda düşük olmasın diye.gebelik olmazsa tekrar ilk reglle beraber başlıyoruz...

:teselli:canlarım 2 ay hergün içen arkadaşlar var rabbim nasip ettikten sonra olur .zaten 1 hafta kalıyor adete yumurtlamadan sonra ondada zararı olacagını zannetmiyorum.hamileliği ögrenince bırakıyorsun zaten.bazı arkadaşlar hergün içmiş..nasip rabbim işe yarasında adçayı inşallahhhhh .seyraaaaaaa dilerim hamilesindirrrrrrrrr:teytey::sm_cool:

Kızlar bende bu ay adetimin 3.günü başladım adaçayını günde 1-2 bardak içtim 11.güne kadar içtikten sonra bıraktım.Bu ay ilk defa denedim bende .Bakalım adetıme 11 gun kaldı.ve bende belirtiler baş göstermeye başladı :dance:inşallah tutmuştur haber vericem size :roflol:

kızlar bende hergün sabahları adaçayı,akşam da civan perçemi içiyorum,daha yeni başladım içmeye bakalım 1 ay sonra belli olacak adetlerimin düzenli olup olmayacağı,inşallah faydasını görürüz kızlar hadi bakalım şifa niyetine :içeli

Son düzenleme:
Hürrem kız yine devam mı bacı ne derlerse içmeye...:roflol:
derdine derman olur inşallahhh,şifa niyetine iç canım yarasııın...

mommy ben hala içiyom anam hala tık yok ......kaç ay oldu...ne iş anlamadım....tatlicadiarzu.

adaçayını aktardan değilde poşet çay olarak alak aynı işi görür mü

ayy iyiki bu site var allah kurucularından razı olsun ben bir hafta sonra adet olmam gerekiyo ki inşallah olmam ama olursam ada çayına başlayayım acaba siz reglin ilk günümü içmeye başlıyorsunuz fisfisfiscvplarsanız sevinirim bide ısı takibine başlicam hadi hayırlısı rabbim inşallah isteyenlerin kucağını boş bırakmaz hepimizin yanii:dance::dance::dance:

Canım renglinin 3.günü başlanıyor ve 11 .güne kadar içiyorsun.Günde 1-2 bardağı geçmesin.Ben bu ay içtim ve 12 günü yumurtladığımı gösteren salgı geldi benden .ben kendımde faydasını gördüm.stresede iyi geliyor sakinleştirici özelliğide var.Şeniz

allah razı olsun kızlar sizden.bu siteyi kuranın da tututuğu altın olsun.bende başladım adaçayına.:içelim:eski bir tecrübemi anlatayım pco hastasıyım bend etedavi oluyorum.normalde 5 ay öncesi gibi resmen adet tarihlerim 50 günü buluyordu.sonra birden o ay 32 olmuştu.bu yazıyı okuyunca hatırladım o ay bolbol ada çayı içmiştim.sonra da bıraktım.inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz arkadaşlar:teytey::teytey::enbuyukkk:

kızlar adaçayı kesinlikle işe yarıyor
ben geçen ay içtim ve şimdi hamileyim
üstelik bende adet düzensizliği de vardı
1 yıl sonra mucizeme kavuştum

kızlar bende eşime söyleyeceğim alsın bakalım muhakkak bende deneyeceğim denemekte fayda var.bilginiz için tşkler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…