- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
-
- Konu Sahibi ballparmak
Bugün kontrole gittim 1 cm küçülmüş kistimMerhaba, biraz anlatir misiniz? Nasil hazirliyorsunuz bu tamponu. Bu tamponun sayesinde mi parca geldi
Başka macun hazırladım ama onu yemedim desem yeridir. Sadece tampon yaptım zate. Gelen regl de değişik oldumerhaba, benim de çikolata kistim var 3 cm acaba başka birşey yaptınız mı sadece adaçayı mı yaptınız?
Nasil hazirlaniyor pekiBugün kontrole gittim 1 cm küçülmüş kistim
Tampon alıp bir kaç damla adacayi yagi damlatmaniz yeterli. Adetten hemen sonra başlayıp yumurtlamadan 4 gün önceye kadar hergun 3 saat yaptım.Nasil hazirlaniyor peki
Bu yağ mı söktü kistini dersin?Kurtaj sonrasi hamile kalamıyorum, 4.5 cm çikolata kistim var. Adacayi tamponu 3 gün denedim. Bu ayki reglimde pıhtı pıhtı dökülüyor küçük et parçaları. Bu tamponu kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Bu ay brokoli kuru ile yeniden yapacağım. İçim temizleniyor sanki
bence bu yağ adetimde hiç öyle etler olmazdı ki hemen doktora gidince onaylamış oldum. Ama bir ay yaptım östrojen yükseltiyor diye yükseltmese aylarca yapardımBu yağ mı söktü kistini dersin?
Kürlerde bozabiliyor bende ara kanamalar yapmıştı.bence bu yağ adetimde hiç öyle etler olmazdı ki hemen doktora gidince onaylamış oldum. Ama bir ay yaptım östrojen yükseltiyor diye yükseltmese aylarca yapardım