• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup hamile kalanlar

this HTML class. Value is AĞLATAN DUA Ya Rahma

Banada düsuk yaparsin cocuk olmaz boyle dedi son gittigim bazen bu erkek doktorlari ünükleyesim geliiii :))3 gün ağlaya aglya uyuyup kaldim ama simdi iyiyim psikolojimizi yüksek tutalim kizlar Sogan suyuna basla baklaim canim ben de basladim gelismeleri burda anlatiriz

Senin hormon testlerin kötü çıktı mı? Ne zamandır deniyorsun tatlım

Senin hormon testlerin kötü çıktı mı? Ne zamandır deniyorsun tatlım
Benim hormonlarim iyi cikti 6 aydir deniorum ama tabi bunun oncesinde dogum kontrol hapi kullanmisligim var doktor 6 ay da kalamzsin etkisini surdurebilri hap demisti ilk gittigim doktor bisy vermdi sonra baska doktoraciktim ben baska bi doktorun fikrinide alayim dedim oda visanne die ilac verdi tabi ben almdm kullanmak itemiorm cunku artk hap map sogan suyu icicem bu ay baska doktora tekrr gidicem doktor arasitiriorum suan bu sogan suyu bir ay icinde hormonlari dengeliomus canim ibrahim sarcoglunun videosunu izledim 3 ay sonrasina kadr da kiste etki ediomus tabi bir ay etki edende olmus bu arada gecen hafta bir bayanla konstum isyerine gelmisti amelyt oldum deyince gecms olsn neoldunuz dedim miyom var dedi bu sogan suyu üzerine konstk benimki cok buyuk ama arkadsimin gecirfi gercekten etkisi var dene dedi bana da ve basladim hayirlisi olsun

Benim hormonlarim iyi cikti 6 aydir deniorum ama tabi bunun oncesinde dogum kontrol hapi kullanmisligim var doktor 6 ay da kalamzsin etkisini surdurebilri hap demisti ilk gittigim doktor bisy vermdi sonra baska doktoraciktim ben baska bi doktorun fikrinide alayim dedim oda visanne die ilac verdi tabi ben almdm kullanmak itemiorm cunku artk hap map sogan suyu icicem bu ay baska doktora tekrr gidicem doktor arasitiriorum suan bu sogan suyu bir ay icinde hormonlari dengeliomus canim ibrahim sarcoglunun videosunu izledim 3 ay sonrasina kadr da kiste etki ediomus tabi bir ay etki edende olmus bu arada gecen hafta bir bayanla konstum isyerine gelmisti amelyt oldum deyince gecms olsn neoldunuz dedim miyom var dedi bu sogan suyu üzerine konstk benimki cok buyuk ama arkadsimin gecirfi gercekten etkisi var dene dedi bana da ve basladim hayirlisi olsun

Senin kist ne kadar peki kaç senedir var

Ben 2011 de amelyt gecrdm ozman 9 cm di 2014 te ki kontrolumde yoktu temizdi 2015 teki kontrolum de 2.5 cm oldgunu ogrendim cikolata kisti benimki ufakta polikistik over varms
Bana da çikolata kisti diyor doktor zaten. 5 diye ameliyat olma dedi doktorum ca 125 degeri normal çünkü. Ben çok korkuyorum inan çocuğum olmaz diye. Ayın 20 si gibi adet olucam hormon testi inşallah iyi çıkar

Bana da çikolata kisti diyor doktor zaten. 5 diye ameliyat olma dedi doktorum ca 125 degeri normal çünkü. Ben çok korkuyorum inan çocuğum olmaz diye. Ayın 20 si gibi adet olucam hormon testi inşallah iyi çıkar
Ins iyi cikar sogan suyuna basla bence hemen daha 20 gunun gunun varmis hem adettetin biteli 7 8 gun olms bu aksam bile basla bence vakit kaybtme hic dogal bisey ne zarari olabirki tavsiye edrm

Ins iyi cikar sogan suyuna basla bence hemen daha 20 gunun gunun varmis hem adettetin biteli 7 8 gun olms bu aksam bile basla bence vakit kaybtme hic dogal bisey ne zarari olabirki tavsiye edrm
Inşallah başlıyorum yarın sabah. Güzel gelişmeler haberler bizimle olur

2009 dan beri polikistik overliyim deyince ben cikolata kistin yok sandim bende ikisi de var cunku

Sende hangisi oldugunu tam bilmiyormusun yani internetten bilgi alabilrisin canim bilmiorsan doktoruna tekrar sorabilrsin

Sende hangisi oldugunu tam bilmiyormusun yani internetten bilgi alabilrisin canim bilmiorsan doktoruna tekrar sorabilrsin
Yok canım bütün doktorlar çikolata kisti diyor. Halk arasında pso diye söyleyen de var ben o yüzden aynı şey sanıyordum. Peki hangisi çocuk için daha sıkıntı ki. Ben çikolata kistliyim yani

Yok canım bütün doktorlar çikolata kisti diyor. Halk arasında pso diye söyleyen de var ben o yüzden aynı şey sanıyordum. Peki hangisi çocuk için daha sıkıntı ki. Ben çikolata kistliyim yani
Orasini ben bilemem ki canim cikolata kistiyle hamile kalanda bircok insan var Allah bilir orasini ben bilemem dua et tedavini ol psikolojilermizi yuksek tutalim ins Rabbim isterse olur

Benim de çikolata kistim var sol yumurtalığımda 4 cm 3 aydır korunmuyoruz dr yaşım 33 olduğu için 6 ay doğal yollardan dene olmazsa kistini aldırıp denersin dedi doğu da görev yapıyorum en yakın kadın doğumcu başka ilçede her testi de yapamıyolar burda inş yaz tatiline kadar hamile kalırım da kist aldırma yada tüp bebek denemeye gerek olmaz çok stres yapıyorum doktor düşük ihtimal hamile kalman dedi
mrb umarım doğal yollarla hamile kalırsın canım.bendede solda 3,5 cmdi.her dr hemen hamile kalmanı öneririrm diyordu ama ben istediğim zaman olsun istiyordum ve sol yumurtalığımdan hamile kaldım.hamile kalmaya kesin olarak engel diye birşey yok canım.9 cm le bile hamile kalanı okumustum.ama dr.lar 6 ay bekleme süresi veriyor doğal yolla olmazsa baska çözümler üretiyorlar.

Kızlar ben 2009 dan beri polikistik overliyim. Universite son sınıfta anladım. 3 yıl sonra birkaç doktor ameliyat dedi hep ama tekrar çıkıyor diye istemedim. Daha sonra bir doktor ilaçla kontrol altına alırız boşuna ameliyat olma zarar verir dedi. 3 yıl kullandım doğum kontrol hapı kist 5 cm civarı kaldı hep. Ama geçen yıl bıraktım. Şimdi de 2 aydır bebek için uğraşıyoruz. 10 gün önce doktora gittim akıl almak için moralimi bozdu. Tüp bebek uzmanı na gitmemi söyledi doğru dürüst test bile istemedi. Bende mail ile bir tüp bebek uzmanına akıl danıştım. Bana önce test yaptır dedi AMG ve adetin 3. Günü testleri yaptır önce dedi. Bende ay ki adeti bekliyorum fakat doktor beni çok kötü etkiledi. Direk tüp bebek uzmanı deyince. Ben kist le ilgili doğru düzgün sıkıntı da çekmedim tesadüfen öğrendim zaten. Adet düzensizliği de olmazdı. Şimdi test için bekliyorum. Yarın soğan kürü ne de başlıyorum sonra incir falan. Elimden gelen ne varsa yapmak istiyorum. Test sonuçları nasıl olur çıkar sadece dua ediyorum. Kist hiç gitmedi hep 5 civarı kaldı
Adetlerin düzenliyse hamile kalman kolay olur diye düşünüyorum

Adetlerin düzenliyse hamile kalman kolay olur diye düşünüyorum
Çikolata kistim var yanlış yazmışım polikistik diye. AdetleriM ömrüm boyunca düzenliydi. 6ay önce 4 gün erken oldum. Birde geçen ay 4 gün geçti çok stres yaptım ondan da olabilir. Kisti anlamam da tesadüf olmuştu zaten doktor 5 cm lik kist sıkıntı yapmamış sa iyi bile demişlerdi. Ben düzgün sıkıntı hiç yaşamadım. Hormon değerleri kötü olmaz inşallah bu adeti bekliyorum

polikistik over çok sayıda kistin olmasına verilen ad diye biliyorum.ben hem pko hastasıydım hemde çikolaya kistim vardı. ilk öğrendiğim zamanlarda çikolata kistim ağrı yapmıştı ve hep düzenli giden adet düzenimde düzensizlikler ve lekelenmeler olmuştu.doğum kontrol ilacı kullandıktan sonra adetlerim düzene girdi ve ağrım da olmadı.ilaç kullanmayı bıraktıktan sonrada düzenliydi ve hamile kaldım.düzenli olduktan sonra pek sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum.ama şunu da söylemeden edemicem doğum kontrol ilaçları bende varis başlangıcı yaptı:110:

polikistik over çok sayıda kistin olmasına verilen ad diye biliyorum.ben hem pko hastasıydım hemde çikolaya kistim vardı. ilk öğrendiğim zamanlarda çikolata kistim ağrı yapmıştı ve hep düzenli giden adet düzenimde düzensizlikler ve lekelenmeler olmuştu.doğum kontrol ilacı kullandıktan sonra adetlerim düzene girdi ve ağrım da olmadı.ilaç kullanmayı bıraktıktan sonrada düzenliydi ve hamile kaldım.düzenli olduktan sonra pek sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum.ama şunu da söylemeden edemicem doğum kontrol ilaçları bende varis başlangıcı yaptı:110:
Bende sivilce ve Tüylenme yapmıştı bırakalı 1 sene oluyor. Sen hapı bıraktan ne kadar sonra hamile kaldin. Test sonuçların falan nasıldı canım

Bende sivilce ve Tüylenme yapmıştı bırakalı 1 sene oluyor. Sen hapı bıraktan ne kadar sonra hamile kaldin. Test sonuçların falan nasıldı canım
ben hapı bıraktıktan sonra 2 ay eşim korundu.korunmayı tamamen bıraktıktan sonra da 2.ayda hamile kaldım.ben tahlil falan yaptırmadım.hapı da kendim bıraktım.

Back