• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup hamile kalanlar

mrb umarım doğal yollarla hamile kalırsın canım.bendede solda 3,5 cmdi.her dr hemen hamile kalmanı öneririrm diyordu ama ben istediğim zaman olsun istiyordum ve sol yumurtalığımdan hamile kaldım.hamile kalmaya kesin olarak engel diye birşey yok canım.9 cm le bile hamile kalanı okumustum.ama dr.lar 6 ay bekleme süresi veriyor doğal yolla olmazsa baska çözümler üretiyorlar.
İnşallah canım benim adetlerim hep düzenli oluyo ağrı sancı da çekmiyorum tesadüfen öğrendim kistim olduğunu 5 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum inş allah bana da nasip eder

İnşallah canım benim adetlerim hep düzenli oluyo ağrı sancı da çekmiyorum tesadüfen öğrendim kistim olduğunu 5 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım 4 aylık evliyim 3 aydır korunmuyorum inş allah bana da nasip eder
inşallah canım allahım sana da yasatsın

Merhaba bayanlar bu hafta yeni bir doktora gittim 2 tane kist gördü biri 1cm diğeri 2 cm. kesin çikolata kisti dedi. 2 senedir sebepsiz infertilite ile ugrasiyoruz daha önce hiç bi doktor çikolata kistin var denemişti. kan tahlili sonuclarim cikti bugün normal geldi bana anliyorsaniz yorumlarmisiniz

CA 15-3: 14.2
CA 125: 27
CA 19-9: 6.1

sınırın altı çıkmış 3üde sınır 35

Benim sag ve solda toplam 7.5 cm cikolata kistim vardi.uc ay visanne kullandim. Kistler surekli ortalama ayni kaldi. Doktor da 10 cm olmazsa ameliyata gerek yok dedi. Bes ay denedikten sonra geldi bebegimiz. Simdi de dusuk olur korkusu var ama 7+3 haftaligiz ve hersey normal görünüyo. İnsallah isteyen herkes saglikla kucagina alir bebegini.

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır bebek düşünüyorum 4 ay önce kontrol amaçlı doktora gittim çikolata kisti var hemen ameliyat ol dedı biri 4 cm diğeri 5 cm dünyam başımaa yıkıldı doktor hiç ümit verici konuşmadı benimle o yüzden hemen o doktora gitmedim bir daha başka doktora gittim ama gidene kadar soğan kürü yaptım 10 gün ve doktora gittiğimde 4 cm olan kist parçalanmış nasıl oldu bu ilaç mı kullandın dedi doktor hayır soğan kürü yaptım dedim devam et yapmaya dedi ve bana dupbaston ve folık asıt verdı 1 ay kullandım yeniden gittim doktra 5,5 cm olan kist ilaç ve soğan kürü ile sadece 5,1 e gerilemiş doktor hemen tüp bebek ve ameliyat önerdi gerilmeyen inatçı kist benziyor dedi ve bende yara var üzerine birde mantar oluyorum sürekli bunlarr bebek olmaması için başka başka etmenler çok kafam karışıkkk ne yapsam o doktora mı gitsem yadaaa tüp bebek mi yapsam şuan cok daha erken kime desem daha durr diyorrr 8 aydır bebek düşünüyotrsun devam et tedaviye diyor acaba ben mi cok sabırsızımm yoksa herkes mı böle bilmedimm ben ne yapayım kızlar hayıt suyuda aldım onuda içiyorum soğan suyunu yeniden yapıcamm doktor doktor gezmekten sıkıldım bazı doktorlarda paracı cıktıı bana gıt gel yaptırıyorlarr anlamadım bu işi 4 aydır bir tanesi bile kan testi yapmadı bana hepte özele gttim yumurtan çatlamaz dedi son doktorr ve benim yumurtam bu ay çatladı kime inanacağımı şaşırdımmmm ve artık çok yoruldum şimdidenn dahaa Allah kimsenın kucagını boş bıramasınn Rabbimm yardımcımızzz olsun kızlarrr Allaha emanet olun

Benim de sağ ve solda toplam.2 tane çikolata kistim var. En son gittiğim de hamile kalmana engel değil 6 ay dene olmazsa gel dedi. Ama hala hamile kalamadım. Bu ay da adetime 4 5 gün var dün hafif lekelenme gibi geldi tuvalete gittikçe peçeteye geliyor hala ama çok hafif. Çamaşırım bile batmıyor. Çikolata kisti olup başına böyle bişey gelen var mı arkadaşlar

Benim de sağ ve solda toplam.2 tane çikolata kistim var. En son gittiğim de hamile kalmana engel değil 6 ay dene olmazsa gel dedi. Ama hala hamile kalamadım. Bu ay da adetime 4 5 gün var dün hafif lekelenme gibi geldi tuvalete gittikçe peçeteye geliyor hala ama çok hafif. Çamaşırım bile batmıyor. Çikolata kisti olup başına böyle bişey gelen var mı arkadaşlar
AYNI OLAY BENIMDE BASIMA GELDI BU AY ADETIM 4 GÜN GEÇTİ SONRASINDA 4 GUN GUN SUREKLI KAHVE RENGI GELDI SONRA ADET OLDUM

AYNI OLAY BENIMDE BASIMA GELDI BU AY ADETIM 4 GÜN GEÇTİ SONRASINDA 4 GUN GUN SUREKLI KAHVE RENGI GELDI SONRA ADET OLDUM
Yazdıklarını benim adetim geçmedi aslında ama 3 gün önce lekelenme oldu dün biraz kanamam oldu tamam adet oldum dedim ama tekrar bugün lekelenme ye döndü. Noluyor anlamadim yaa hafif adet ağrım da var ama adetim gelmiyor bi turlu

Yazdıklarını benim adetim geçmedi aslında ama 3 gün önce lekelenme oldu dün biraz kanamam oldu tamam adet oldum dedim ama tekrar bugün lekelenme ye döndü. Noluyor anlamadim yaa hafif adet ağrım da var ama adetim gelmiyor bi turlu
inşallah hamilesinizdirrrr :) bende te gittim kan testibile yaptırdım ama yinede ertesi gün adet oldum malesef

inşallah hamilesinizdirrrr :) bende te gittim kan testibile yaptırdım ama yinede ertesi gün adet oldum malesef
Canım bilemiyorum ki yaa dün hafif kanamam oldu yine ama pedi bile doldurmayacak kadar. Bugün tamamen bitti ama kasiklarimda hala ağrım var. Göğüslerimde geçmedi normalde adetin ilk günü gecerdi agrisi. Adet oldum gibi ama tam adette diyemiyorum. Çikolata kisti bu tarz şeyler yapar mı ki acaba

Ben varım, Geçen sene Ağustosta öğrendim kisti 3,5 cm' di. Şubata kadar ilaç kullandım, küçüldü. Doktorun olmama ihtimaline karşılık konuşmalarından ötürü nasılsa hemen olmuyor, sağlıklı insanlar bile aylarca uğraşıyor diye korunmadık. Hamile olabileceğim aklımın ucundan geçmedi. Yani umudunuzu kaybetmeyin, önemli olan stres yapmamak bir de, ben bu kadar kolay hamile kalabileceğime hiç inanmadım, bebekte düşünmediğimden streste yapmadım, nasılsa olmaz diyordum ilk denemeden hamile kaldım..

Canım bilemiyorum ki yaa dün hafif kanamam oldu yine ama pedi bile doldurmayacak kadar. Bugün tamamen bitti ama kasiklarimda hala ağrım var. Göğüslerimde geçmedi normalde adetin ilk günü gecerdi agrisi. Adet oldum gibi ama tam adette diyemiyorum. Çikolata kisti bu tarz şeyler yapar mı ki acaba
Yok genelde yapmaz inşallah yerleşme kanamasdir

Yok genelde yapmaz inşallah yerleşme kanamasdir
Yok canım adet oldum. Kasigimda batma var hala oturup kalkarken sanki içinde yumurta oynuyormuş gibi oluyor. Öyle de olunca umitlenmistim ama batma sanırım kistten kaynaklı adetim yoğun bi şekilde geliyor cunku

Kızlar hamile kalmayı kolaylaştıran jel Varmış ben ilk defa duydum Amerika'da infertilite tedavisinde uygulanıyormus bizim ülkemizde de başarı yüzdesi 35lerdeymis. Ama iki tüpün tıkalı olduğu durumlarda ve ya yumurtlamanin olmadığı durumlarda bi işe yaramiyormus. Preseed diye bi krem ama fiyatı çok yüksek sanırım bilen ya da kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi

Ben ben ben..hemde 31 yaşında..2 defa kist ameliyatı oldum daha sonra ilk tüp bebek denememde 1tane döllenen yumurtamın transferi ile hamile kaldım ve çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim..çok korkuyordum ve umutsuzdum ama sizler umudunuzu kaybetmeyin:) bu konuyu detaylı olara “endometriosis ve hamilelik” başlığında anlattım

Back