- Konu Sahibi shoksheker
-
cnm o saydığın karışımı duydum bende amaa yiyemem diye düşündüm sonu güzel sonuçlarla bitecek olsa bile yiyemem herhalde diye yapmadım süt ürünlerini bırakma cnm zaten bir çok yararı var sadece hamile kalmak için değil...ada çayınında öyle birçok yararı var ben onu çok öncelerden de kullandım ama düzenli içerek değil gebelik için faydası olduğunu duyunca düzenli içmeye başladım evet cnm eğer kalmışsam ozaman bencede adaçayı cazibe olmuyor mucize oluyorr :dance:
Benimde adetlerim ağrılı geçiyordu. Adetin üçüncü günü başladım kullanmaya (rahim içini temizliyormuş) sekizinci gününe kadar sabah akşam birer fincan içtim. Bebek planladığım için sekizinci güne kadar içtim. Onu takiben ilk ayımda adetimi ilk kez ağrıkesici kullanmadan geçirebildim. Yine üçüncü günden sekizinci güne kadar kullandım. Bi sonraki adetimi bekliyordum ağrılımı olacak diye hamile kaldım. Zaten hamileyken adaçayı düşüğe sebep olduğu için kullanılmıyor. Kimbilir belkide adaçayının hamile kalmama da faydası olmuştur. Çünkü ilk düşüğümden sonra 1 senedir bekliyordum bebişimi.
canım gerçekten kilom fazlamı bilmiyorum ama evlendiğimde 50 kiloydum 3 sene oldu şuan 56-57 geliyorum boyumda 1,68. ama pkoda kilonun sorun olduğunu biliyorum işin ilginç tarafı çok kolay aldım ama veremiyorum... bu arada pko bende yeni çıktı..
dikkat edicem canım tavsiyelerin için çok sağol umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
cnm bizde sandığımızdan yorum yapmadık dr dediğine göre konuşuyorum bende pko hakkında bişey bilmiyordum dr dan öğrendiklerim bunlar ben tavsiyelerine uydum ve yendim sendeki başka olabilir...hatta geçende başka bi dr gittim bende pko vardı ne durumda acaba merak ediyorum dedim dr hemen dediğini görüntü olarakta bi sorunun yok gibi dediii dedim ben kg vermiştim zaten çok iyi olmuş dediii ultrasona girdim kist çok küçülmüş ve asla gebe kalmanada engel olucağını sanmıyorum dedii...ozaman şekerim bendede tüylenme yoktu bu hastalığı bu şekilde geçirende var ozaman bende tüylenme olmadığı için ben pko de tüylenmeye inanmıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?