- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyla ilgili başka başlık bulamadım ama adaçayıyla ilgili bir şey sormak istiyorum sizlere..
ben, bugün uzun zamandır ilk defa adaçayı içtim öğlen saatlerinde. gündüzden beri yoğun vajinal akıntım var. durmuyor. acaba bu adaçayının da maydanoz gibi iltihap söktürücü, temileyici etkisi mi var? bilen var mı aranızda? az önce yattım uyumak için, ama akıntıdan rahatsız olup geri kalktım :S
evet iltihap sökücü özelliği var adaçayının..bende iki aya yakın içtim hep evet oluyordu akıntı ama sanki sizinki fazla olmuş :26: ama olsun daha iyi işe yaramış en azından :)
bildiğim kadarıyla var canm normal bir durum yani olması
teşekkür ederim cevap için :) akıntı uzun sürdü evet, ama bugün adaçayı çok işime yaradı yine. gündüz arkadaşıma gittim oturmaya. balkonda oturduk hep. belimi üşüttüm, esintiliydi biraz. akşam çok sancı başladı kasıklarımda. hemen adaçayı içtim bir fincan, resmen yatıştı kasıklarım rahatladı artık rahat rahat uyuyabilirim
adaçayı her derde deva valla.:) bende bir kış boyunca adaçayı sayesinde ne gribe yakalandım ne de boğazlarım ağrıdı
boğaz ağrısına daha bir iyi geliyor ama :) sanki düzensizliğe bana da pek yarar sağlamadı gerçi senin gibi iki ay üst üste kullandığım olmadı...
ben dün rahata ulaştım darısı basına selen:)
topiğe veda edelim o zaman:) bende doktora gittikten sonra pco ya da kist var derse soğan suyuna baslarım senin memnuniyetine göre :) Allah şifa versin
olur canım :):) ben de doktora gidicem yakın zamanda artık onun teşhisinden sonra daha rahat konuşabiliriz
şifa versin Allah