• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaçayını 20 gündür içiyorum hala adet olamadım nerede hata yaptım :(

Canım kimisinin saçları dökülmediği gibi vücudu güzelleşiyor :32: :27:
Ama benim saçlarımı çok döktü..o nedenle fazla içmedim. tohum olarak kaynamış suya atıp 2-3dk demliyordum,bir kaç günden fazla içmedim içemedim.. alırsan aman diyim 3dk fazla demleme :1: çok fena tadı varr :37:

sağolasın canım ya tamamdır öyle yaparım içeblirsem :1:
saçımızı çıkarmaya çalışırken bide dökmeyelim :27:

Merhaba adet duzensizliginiz uc aydir var sanirim bnim uzun donemdir vardir35gunu gecer muhakkak 39u bulur bazen.doktora gidicem sanirim sizin ne kadar gecikiyor ki..ben gecen ay olmadan once dogadan ozel günler cayi ictim dort bes kez icinde civampercemide var ayrica adet sokturucu sanci azaltici etkisi var.bu ay tam zamaninda oldu bilmiyorum etkisi olmus olabilir mi...

Tatlım sende polikistik over rahatsızlığı olabilir hemen bir doktora git.

Merhaba adet duzensizliginiz uc aydir var sanirim bnim uzun donemdir vardir35gunu gecer muhakkak 39u bulur bazen.doktora gidicem sanirim sizin ne kadar gecikiyor ki..ben gecen ay olmadan once dogadan ozel günler cayi ictim dort bes kez icinde civampercemide var ayrica adet sokturucu sanci azaltici etkisi var.bu ay tam zamaninda oldu bilmiyorum etkisi olmus olabilir mi...

canım ben 4 aydır olmuyordum..bende hep düzensizlik var dedim ilaç kullanmayayım adaçayını duydum burdan regl düzenleyici olarak..içtim bir aya yakın ama sökmedi bende adet söktücü hap var zorda kaldığımda kullandığım onu içtim hemen geldi bugün..iki gün sonra tekrar başlıycam adaçayına 15 gün içicem bakalım zamanında gelcek mi :37:
seninde düzensiz sayılır canım 40 günü falan buluyorsa..daha önce gitmediysen doktora hemen görün bence çaresine bakılsın..ben çok gittim bende pko var benim çarem doğum kont. hapları ama içmiyorum..
ayrıca doğadan ın o çayını bende duydum alcaktım hatta markete gidip baktım ama içinde civanperçemi yoktu almadım o yüzden acaba yanliş mı baktım ki :26:

Tatlım sende polikistik over rahatsızlığı olabilir hemen bir doktora git.

doktora gittim canım maalesef pcos var bende evet. :43: doğum kont. haplarını kullanmıyorum artık..kendimi ota köke verdim.. :37:

valla canım ben herşeyi içemiyorum tadından dolayı adaçayı iyi geldi bana içiyorum o yüzden..bakalım işe yaramazsa bu ay civanperçemi yada hayıta başlarım hangisinin tadı daha iyi peki :37:

ikisininde tadı iğrenç :37: ama bal katarak az da olsaaa daha iii gelir tadı..:32: sağlık içinnn katlanacaz.

doktora gittim canım maalesef pcos var bende evet. :43: doğum kont. haplarını kullanmıyorum artık..kendimi ota köke verdim.. :37:

geçmiş olsun tatlım :38:
herşeyn fazlası zarar azı karar demişler bizde birer bardak ondan bundan derken inş. güzel sonuçlar alırız..:nazar:

geçmiş olsun tatlım :38:
herşeyn fazlası zarar azı karar demişler bizde birer bardak ondan bundan derken inş. güzel sonuçlar alırız..:nazar:

sağol canım Rabbim şifamızı versin ne diyelim..
inşallah işe yarar iğrenerek içiyorum valla bi zaman sonra sıkıyor hepsi :4:

canım ben 4 aydır olmuyordum..bende hep düzensizlik var dedim ilaç kullanmayayım adaçayını duydum burdan regl düzenleyici olarak..içtim bir aya yakın ama sökmedi bende adet söktücü hap var zorda kaldığımda kullandığım onu içtim hemen geldi bugün..iki gün sonra tekrar başlıycam adaçayına 15 gün içicem bakalım zamanında gelcek mi :37:
seninde düzensiz sayılır canım 40 günü falan buluyorsa..daha önce gitmediysen doktora hemen görün bence çaresine bakılsın..ben çok gittim bende pko var benim çarem doğum kont. hapları ama içmiyorum..
ayrıca doğadan ın o çayını bende duydum alcaktım hatta markete gidip baktım ama içinde civanperçemi yoktu almadım o yüzden acaba yanliş mı baktım ki :26:

yok canım var civanpercemi icinde..bir kez daha dikkatle bak istersen
bazen 35-38 arası oluyorum. 40'ı bulması sınav dönemlerinde oluyordu
gidicem de iste doğum kontr.hapı kullanmak istemiyorum verse bile kullanmam sanırım..yine de hormonlarıma baktırmam icin gitmeliyim haklısın
cok moral bozucu bu düzensizlik

yok canım var civanpercemi icinde..bir kez daha dikkatle bak istersen
bazen 35-38 arası oluyorum. 40'ı bulması sınav dönemlerinde oluyordu
gidicem de iste doğum kontr.hapı kullanmak istemiyorum verse bile kullanmam sanırım..yine de hormonlarıma baktırmam icin gitmeliyim haklısın
cok moral bozucu bu düzensizlik

evet canım baktır ihmal etme umarım birşey çıkmaz ama aralıkların 28 günü geçse de düzenliymiş sevindirici adına darısa başıma inşallah :26:
iki gün önce regl oldum 15 günlük adaçayı kürüne başladım bakalım bi dahaki ay gelcek mi zamanında olmazsa senin dediğin çayı alıcam..

umarım gerek kalmaz ama kalırsa denemeni tavsıye ederim benm gecen ay tam vaktınde olunca cokk sasırdm ve sevındımm cunku evet bi düzeni var 40ı geçmez ama tam vaktinde olması da nadirdir...simdi tam zamanına on gün var caya başladım on gün günde bi bardak icicem ...doktora da vaktm dolu ama bi ara gozukucem

umarım gerek kalmaz ama kalırsa denemeni tavsıye ederim benm gecen ay tam vaktınde olunca cokk sasırdm ve sevındımm cunku evet bi düzeni var 40ı geçmez ama tam vaktinde olması da nadirdir...simdi tam zamanına on gün var caya başladım on gün günde bi bardak icicem ...doktora da vaktm dolu ama bi ara gozukucem

ne güzel canım senin yine düzeni var 40 günde birde olsa..sanşlısın en azından benim gibi polikistik overin yok..
bende 15 gün içtim bakalım adaçayını bekliyorum şuan ayın 23 gibi olmam lazım eğer olursa mucize gibi olur ben için..
14. gün yumurtlama belirtileri tamamiyle oldu ama bakcaz artık 23ünde :)

benımde 23'unde olmam lazım:)yanı 23' tam 30.günü oluyor. 28e kadar normal bende simdiden belirtileri var...özel günler cayı ıcmeye devam ediyorum
her zaman 40günde bir olmuyor en gec 40günü buldu demek istemiştim canım ama 35ı geçer...polistik överim var mı bilmiyrm doktora gitmediğm icn belki bende de biseyler çıkar:(

ne güzel canım senin yine düzeni var 40 günde birde olsa..sanşlısın en azından benim gibi polikistik overin yok..
bende 15 gün içtim bakalım adaçayını bekliyorum şuan ayın 23 gibi olmam lazım eğer olursa mucize gibi olur ben için..
14. gün yumurtlama belirtileri tamamiyle oldu ama bakcaz artık 23ünde :)

bi de cok bilgisizm ama 14.gün yumurtladğnı nasl anlıyorsn:( ve de evlilik düşünüyor musn yakn zamanda

bi de cok bilgisizm ama 14.gün yumurtladğnı nasl anlıyorsn:( ve de evlilik düşünüyor musn yakn zamanda

bende bilmiyordum canım ama forumda denk gelmişti bana da ...şimdi 28 günde bir ya normalde adet döngüsü ortasında 14.gün yani kasıklarda hafif ağrı ve en önemlisi çok yoğun akıntı oluyor bir kaç gün.. bende oldu tüm belirtiler bi iki gün sonra gecti..bakalım şimdi bekliyorum inş zamanında olurum..
aslında dahası da varmış ateş yükseliyormuş yumurtlama günlerinde bi derece falan normalde vücüt ısın 36 ise o günlerde 37 oluyormuş mesela kadınlardan korkulur valla :1:
ilişkim var yakın zamanda söz düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla 1-2 seneye evlilik olur ksımetse..sende sözlüsün sanırım :)

benımde 23'unde olmam lazım:)yanı 23' tam 30.günü oluyor. 28e kadar normal bende simdiden belirtileri var...özel günler cayı ıcmeye devam ediyorum
her zaman 40günde bir olmuyor en gec 40günü buldu demek istemiştim canım ama 35ı geçer...polistik överim var mı bilmiyrm doktora gitmediğm icn belki bende de biseyler çıkar:(

inşallah zamanında oluruz canım tamda aynı güne denk gelmiş baksana :)
bence bi doktora görün hem için rahatlamış olur..umarım illet bu hastalık yoktur sende de :(

benm pek yoğun akntm yok yumurtlama günlerni fark edemiyorum yani canım
Evet sözlüyüm :) bizim daha yakın düğün tarihi yani bir yıl kadar belki daha az olabilir :):):)
evet bakalım gerçi oldukça üşüyorum bu bi belirtisi sivilcelerimde cıktı sağolsunlar ama ağrım başlamadı önceden ağrım da olur olmadan önce :( gecikecek mi diye düsünp stres yapmk istemiyorum
işe yaramazlarsa maydonoz suyunu da iceblirz bi arkadaş onermis forumdan. östrojen salgılarmış ve benm cok düzenlidir demiş ,

benm pek yoğun akntm yok yumurtlama günlerni fark edemiyorum yani canım
Evet sözlüyüm :) bizim daha yakın düğün tarihi yani bir yıl kadar belki daha az olabilir :):):)
evet bakalım gerçi oldukça üşüyorum bu bi belirtisi sivilcelerimde cıktı sağolsunlar ama ağrım başlamadı önceden ağrım da olur olmadan önce :( gecikecek mi diye düsünp stres yapmk istemiyorum
işe yaramazlarsa maydonoz suyunu da iceblirz bi arkadaş onermis forumdan. östrojen salgılarmış ve benm cok düzenlidir demiş ,

maşallah ne güzel Allah tamamına erdirsin :) valla bu hastalık yüzünden evlilkten soğudum şimdiden ya çocuğum olmazsa diye düşünüyorum :43:
aynen benimde pek akıntı olayım yoktur ama ikidir oluyor yumurtlama günlerinde gerçekten..
benimde şimdilik belirti yok gerçi benim ağrılı geçmez ama bakalım artık bu hafta içi olmamız lazım ikimizinde..bakalım hangimiz öce olacak :37:
maydanoz suyu kötüdür yaa adaçayı işe yaramazsa senin özel günler çayını deniycem canım..

ben olmadm maalesef :( on gündür içiyorum özel günler cayını...civanperçemi de etki etmiyorsa ne edicek başka :( :(

bende maalesef belirti bile yok..
aslında o çay etki eder ya içinde civanperçemi var yani etkili demekki sen yanlış zamanlarda içiyorsun canım adet gününün 3.günü başlayıp yumurtlama tarihine kadar içmelisin bu tür çayları.. adetine yakın içersen olmaz sanki ya.. :26:

Ben her gun icmek istemiyorum canim zarari.olur diye korkuyorum bu tarz şeyler surekli tuketilmemeli diye dusunuyorum mesela soğan kuru meshur ama biri demis ki surekli icmekten bir suru yumurtlamis ee catlsmayinca o da sıkıntılı bir durum yani bilmeden yanlis bir seye sebeb olurum diye her gun icmek istemiyordum adetime on gun kala icmeye basliyorum olmadigima gore devam edicem simdi duzene sokmaktan cok sokturucu bi bitkiye ihtiyacimiz var

Back
X