• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaçayını 20 gündür içiyorum hala adet olamadım nerede hata yaptım :(

selen16

hayırlı bir kapı aç Rabbim..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
3.896
174
123
kızlar adet düzensizliğim var yaklaşık üç aydır..adaçayına başladım çare olur diye bir türlü olmadı..acaba az mı içiyorum kullanan varsa yardımcı olabilir mi? :43:

kızlar kullanan, bilen bi Allahın kulu yok mu ya..!!!

ben kullanıyorum 4 5 gün içtikten sonra bırakıyorum takip eden günlerde adetim geliyor

ben kullanıyorum 4 5 gün içtikten sonra bırakıyorum takip eden günlerde adetim geliyor

ee canım ben kaç gün oldu içiyorum bir ayı gecti niye olamadım ki hala..
sen günde kaç kere içiyorsun..? ben bir fincan içiyorum acaba ondan mı diycem ama değildir heralde..
oofff valla şaştım herkeste işe yarar bende tık yok :5:

4 5 gün gibi içiyorum sonra geliyor ama içmezsem gelmiyor benim de.

adaçayı,civanperçemi,hayıt, yeşil çay günde birer bardak içiyorum hepsinden :)) şimdilik zamanında geliyor ama çok az sürüryor benimde:50:

adaçayı,civanperçemi,hayıt, yeşil çay günde birer bardak içiyorum hepsinden :)) şimdilik zamanında geliyor ama çok az sürüryor benimde:50:

off ama hepsi çok gelmez mi canım ya..bi tanesini seçip içsek olmaz mı ki :26:
ben şimdilik adaçayına devam bakalım..

tatlım bende senin gibi düşünüyorum tabi ama ben aktarcıya gidip hepsinin karışımı olan bir poşet dolusu ot aldım ..tadı iğrenç olsadaaa tüketmeye çalışıyorum..:27: balda katıyorum arada :51:
ama bu konularda özellikle civanperçeminin çok iii olduğunu söyledi aktarcım bende ona güvenerek aldım..bakalım devam edecemmm
inş. faydası olur..:54:

tatlım bende senin gibi düşünüyorum tabi ama ben aktarcıya gidip hepsinin karışımı olan bir poşet dolusu ot aldım ..tadı iğrenç olsadaaa tüketmeye çalışıyorum..:27: balda katıyorum arada :51:
ama bu konularda özellikle civanperçeminin çok iii olduğunu söyledi aktarcım bende ona güvenerek aldım..bakalım devam edecemmm
inş. faydası olur..:54:

valla işimiz zor :5: seninde mi adetlerin sürekli düzensiz oluyor canım?
ben bakalım bugün adet oldum adacayına baslıycam yine adetin 3.günü inş bi dahaki ay da zamanında gelir :26:

Son düzenleme:
tatlım benim adetim son bir kaç aydır azaldı ..sanırım erken menepoz dönemine girmeye başladım..bu yüzden kullanıyorum..
sen devam et bunlara olmadı bir dr. görün..rabbim şifa versin inş...

üzüldüm canım ya dönemsel birşeydir belki azalmalar..
ben çok gittim doktora bu hastalıktan protesto ediyorum artık onları gitmiyorum çaylara devam :)
sana da Allah şifanı versin..

:1: tatlım civanperçemini, ve hayıtı araştır derim..dr deyince benimde beynim allah bullah oluyor..:27:

Son düzenleme:
yaşlanıyorum ben kabul ediyorum artık..rabbim dermansız dert vermesin kimseye..
sanırım birde çok takmamak lazım kafayaaa ..belkide bakarsınnn herşey normale dönmüş allah büyük :1:

Adaçayı hem soğuk algınlığına iyi gelir,boğaz ağrısına..hem de östrojenin yükselmesine yardımcı olur. Adet düzeni sağlar mı bilmem de fazla içmemenizi öneririm. 1gün için 1gün içmeyin mesela..

Ben her gün yeşil çay içerim onun dışındaki bütün bitki çaylarını günlere yayıyorum.. Sonuçta her şeyin fazlası zarar.. Bir de bu kürler 15gün sürer diye biliyorum.. Tabi siz bilirsiniz. Üzüntü yapmayın o da etkiler :50:

Umarım düzelir ;)

Adaçayı hem soğuk algınlığına iyi gelir,boğaz ağrısına..hem de östrojenin yükselmesine yardımcı olur. Adet düzeni sağlar mı bilmem de fazla içmemenizi öneririm. 1gün için 1gün içmeyin mesela..

Ben her gün yeşil çay içerim onun dışındaki bütün bitki çaylarını günlere yayıyorum.. Sonuçta her şeyin fazlası zarar.. Bir de bu kürler 15gün sürer diye biliyorum.. Tabi siz bilirsiniz. Üzüntü yapmayın o da etkiler :50:

Umarım düzelir ;)

sağol canım bende öyle yapıyorum bi aya yakın hergün içmiştim ama artık iki-üç günde bir fincan içiyorum..
adet düzensizliği için başlamıştım adaçayına çok okudum çünkü yararı olduğunu burda..adeti sökmedi ilaçla adet oldum bu ay bakalım 15 gün kür olarak uyguluycam bu sefer umarım işe yarar..

:1: tatlım civanperçemini, ve hayıtı araştır derim..dr deyince benimde beynim allah bullah oluyor..:27:

valla canım ben herşeyi içemiyorum tadından dolayı adaçayı iyi geldi bana içiyorum o yüzden..bakalım işe yaramazsa bu ay civanperçemi yada hayıta başlarım hangisinin tadı daha iyi peki :37:

sağol canım bende öyle yapıyorum bi aya yakın hergün içmiştim ama artık iki-üç günde bir fincan içiyorum..
adet düzensizliği için başlamıştım adaçayına çok okudum çünkü yararı olduğunu burda..adeti sökmedi ilaçla adet oldum bu ay bakalım 15 gün kür olarak uyguluycam bu sefer umarım işe yarar..

Bir de hayıt var.. Benim saçlarımı çok döktüğü için içmiyorum ama düzenim bozulduğunda 3-4gün 1er bardak içiyordum hemen oluyordum valla.. O da iyiydi tabi tadı iğrenç.. 2-3dk fazla demlememek lazım :37:

Bir de hayıt var.. Benim saçlarımı çok döktüğü için içmiyorum ama düzenim bozulduğunda 3-4gün 1er bardak içiyordum hemen oluyordum valla.. O da iyiydi tabi tadı iğrenç.. 2-3dk fazla demlememek lazım :37:

evet canım hayıt ın hormonları düzenlediğini biliyorum ama hiç içmedim..
nasıl yapılıyor o tohum şeklinde mi satılıyor aktarda? bide benim saçlarım zaten çok değil acaba içsem zararı olur mu bana da ooff off :27: :5:

evet canım hayıt ın hormonları düzenlediğini biliyorum ama hiç içmedim..
nasıl yapılıyor o tohum şeklinde mi satılıyor aktarda? bide benim saçlarım zaten çok değil acaba içsem zararı olur mu bana da ooff off :27: :5:

Canım kimisinin saçları dökülmediği gibi vücudu güzelleşiyor :32: :27:
Ama benim saçlarımı çok döktü..o nedenle fazla içmedim. tohum olarak kaynamış suya atıp 2-3dk demliyordum,bir kaç günden fazla içmedim içemedim.. alırsan aman diyim 3dk fazla demleme :1: çok fena tadı varr :37:

Back
X