• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ada yaparken canmz acmasn!

Dreaming_Water

Hayatımın SeN Gerçeği
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
441
2
96
İzmir
Arkadaşlar belki komik gelebilir ama ben ağda yapmadan önce karnım açken bi iki duble bişiler içiyorum kasları gevşetip sinirleri yumuşattığı için ağda yaparken acı hissini çok azaltıyor. Tabi bu ne kadar içtiğinize bağlı ben ağdayı anneme yaptırıyorum kendim çekemiyorum ben çok memnunum evde olduğum zamanlar biraz şarap yada meyvesuyu vodka içtikten sonra ağdaya başlıyoruz hem ben bağırmaya fırsat vermeden bitiyor herşey:):roflol::sm_cool:

çok fazla içmiş olunmalı ozaman :))
valla ilginç
olurmu olur
alkollü içkiler tüketenler daha iyi yorumlar sanırsam:))

ben cok cesaretlıyım ozmn bısey ıcmeme gerek kalmıyoo yaşasın ben
pekı cocuk doğrururken ne içersın

peki içtiğin içkinin çeşidi ağda yaptığın yere göre değişiyor mu?mesela bacaklara meyve sulu votka,bikini bölgesine susuz rakı falan mı?neyse herkezin bir tarzı var bu da seninkikaydirigubbakcemile3

bissimlahh:)valla bu alkol olayını ilk gece korkusu olanlar deniyo diye duymuştum,bide buna agda eklendi:)ama ben haram oldugunu düşünenlerden oldugum için acı çeke çeke almaya razıyım:)

yöntem süpermiş kaydirigubbakcemile3 ya hiç güleceğim yoktu valla allahda seni güldürsün... ya benim ağda yaparken ilk zamanki kadar acımıyo artık. alıştım mı ne zemuszemus ama olurda birgün acırsa senin yöntemi denicem

Back