ada çayı adet söktürür mü? deneyen var mı?

kedi_cik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
10
1
35
Arkadaşlar geciken regl için ada çayını denediniz mi hiç. Gerçekten adet söktürüyor mu? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Denemeyi düşünüyorum.

Ben bunu çok kişiden duydum ve denedim geciken dönemlerde, hem söktürüyor hemde ağrıyı azaltıyor yumuşatıyor biraz canım bunu çokça deneyen arkadaşlarımda oldu onlarda aynı şekilde düşünüyorlar

Merhaba hayalili, deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim. Peki kaç gün içmeliyim bu çayı.

merhaba kedi_cik,
rica ederim ne demek.. Belli bir günü yok hani ben ağrımı düşündüğüm an günde bir kez olmak kaydıyla içiyorum zaten hasta olduğun o bir hafta boyunca tek bir tane içmen bile iyi geliyor bazen.. Zamanı geldiği halde olmadığın an içmeye karar ver demle, uyumadan önce akşamları iç zaten yakın zamanda söküldüğünü görürsün üstüne birde ağrın varsa onunda biraz yatışmış olduğunu görürsün..

Benim adetim gecikti.cevabından sonra hemen yaptım çayımı suan iciyorum. Insallah faydasini görürum. Tekrar tesekkur ederim.

Anladım inşallah kısa sürede faydasını görürsün bende geçen ay aynı sorundan dolayı içmiştim sökülmüştü inşallah sende görürsün faydasını.. rica ederim ne demek

ben de hic bir kur ise yaramazdi adacayi ictim ucuncu gun sokuldu adetim. sabah aksam ac karnina olacak ve poset cay olmayacak yaprak olarak aktarda alinacak

X