Ad stnde.... Grmce :((((

bence görümcen cok mutsuz bir kadın ve cok sakacıymıs ,çok mutluymus havalarında bence o kardesine gelin değil kendine psiyatr bulsun durumu vahim gibi ben senin yerinde olsam onunla zerre kadar muhatap olmazdım esinin ablası diye görüşmek zorunda değilsin mecbur kaldıgında nasılsın de en fazla gec

bence en kısa zamanda o söylediği lafları ona yutturun ... hatta bir plan yapın kendinize,en uygun ortamda ,size laf sokamayacağı bir ana denk getirin lafı yapıştırıverin...sonra da asla muhatap olmayın...

bir insanı gıcık etmenin en güzel yolu onu kaale almamaktır...onu yoksaymaktır...
işinize yarayacağını düşünüyorum...

bu arada maşallah pek bi öküzmüş kendileri...

Senin kafan yerinde mi?
asıl sen arkadasın konusunu saptırarak kendince bana yorum yapmaya çalışıyorsun
sen işine baksana yaaa ayrıca küstah olan biri varsa sensin!
İşine bak ok

Mesajiniz yönetime bildirilmistir... sizinle daha fazla ilgilenipte zamanimi bosa gecirme gibi bir aptallik yapmiycam ...!

Ona neden soruyorsunkı gır ınternete nerden kayıt yaptıracaksın ogren
Kendın al kıtaplarını
Cok da muhattap olma gec ya alla alla.
Bak gıcık oldum

Görümcenizle aranızdaki samimiyeti bilmek lazım yorum yapabilmek için. Yani samimisinizdir ve msn de böyle konuşmalar yapılabilir. Kaldı ki, msn de sadece yazılan yazıları okuyoruz, yazıların tonlamasını bilmiyoruz bu yüzden şakadan söylenin bir söz ağır bir itham olarak da algılanabilir.
Ayrıca konuşmanızda öyle kafaya takacak bir konu da yok.

Ben her zaman acik ve net olma taraftariyim....böyle kendi kendime üzülecegime sinirlenecegime alir karsima dirket....Ablacim ben böyle sakalardan hoslanmiyorum...sana karsi saygimida bozmak istemiyorum..lüften bana böyle soguk sakalar yapma yoksa kirarim kalbini derim olur biter....

sende ellerine malzeme verme canım yaa kendini bişey zanneden aptallardan demekki. bu kadar yüz göz olmayın derim. daha dur evlenince neler neler yapacak o görümce sana. kardeşlerinin yüzlewrine gülerler geline eziyet ederler. birde gelini yalancılıkla suçlarlar şimdiden gardını al ve hazırlıklı ol. asla kendine laf söyletme

Anladığım kadarıyla sende görümcende yaş olarak küçüksünüz. Bana pek art nietli gelmedi sana arkadaşça takılmış gibi geldi. Bence sen biraz evham yapmışsın. Hem böyle şeyeri sürekli nişanlına anlatırsan artık isyan eder dırdır edip durma diye. bazı şeyleri içinde saklamayı ve mesafe koymayı bileceksin. Görümcene seninle o şekil konuşması için izin vermezsen canında sıkılmaz bu kadar.

Oldum olası kızım oğlum gibi kelimeler bana çok itici gelir . . . görümceninki resmen terbiyesizlik ve kıskançlık. Kadın kıskançlığından hangi kelimeleri kullanacağını şaşırmş durumda ve büyük ihtimal ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Daha karşısındaki insanla nasıl konuşağını bilmiyor ve belikli bu yaşa kadar boşa yaşamış. Yazık o çocuğuna bu halle terbiyemi vericek bilmiyorum. . . arana mesafe koy.muhatap olma . selamdan öte bi konuşmn olmasın . zaten nişanlında görüyordur ablasının davranışlarını . eğer adil bi insansa problem çıkaracağını sanmıyorum
ayrıca birdaha böyle bir konuşma geçerse aranızda rahatszlığını direk söyle sakın çekinme . . .

Bana nedense kıskançlıktan ziyade, seni çok kanka görmüş de ondan öyle konuşuyormuş gibi geldi, sözlerini pek ciddiye alamadım.
Tabii ben bugün iyi tarafımdan da kalkmış olabilirim... :sm_confused:

bence ii tarafından kalkmışsın cnm yazdıkları akıl alır şeyler deil lmaz:
ben de sen gibi ii niyetliydim ilk basta ama iice abarttı ki artık kıskanclıktan baska bişe olmadıını anladımklava:

ewli bekar seceneginden bekarı işaretledimm ewli deilimm alkisalkisalkis
nişanlı secenegi olsa tıklardım

keşkemm benim de sen gibi bir görümcem olsaydı:1no2:

cnm benim onunla samimiyetliim yok ki bana böyle konusuo ayrıca kardesiyle photoshopunu yaptırması cok saçma ben tek yada yagmurla olan fotonu yolla derken art niyetle söylemedim benim yaptııım photoshoplarda kalp falan war love yazıo güller filan war ona en çok eşi yada kızı yakısır bence onun yaptıı cok saçma lmaz:

birsey vererim ben derse al amaa uzerine gitme ona sorma..
sen sordukca kendini onemli saniyor simariyor..

onunla arana mesafe koy ...söylediği kırıcı sözleride sineye çekip altta kalma ver cevabını...bunlara böyle gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…