- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
nişanlına şikayet etme,moralinide bozma onunla muhattap olma,o konuşsun dursun.bence o seni kıskanıyorzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kafan yerinde mi?
asıl sen arkadasın konusunu saptırarak kendince bana yorum yapmaya çalışıyorsun
sen işine baksana yaaa ayrıca küstah olan biri varsa sensin!
İşine bak ok
Bana nedense kıskançlıktan ziyade, seni çok kanka görmüş de ondan öyle konuşuyormuş gibi geldi, sözlerini pek ciddiye alamadım.
Tabii ben bugün iyi tarafımdan da kalkmış olabilirim... :sm_confused:
hepsını okumadım..
sız nısanlımısınız?..
bekar yazıyoda ..eger bekar ısenız neden sizi bu kadar
uzmesıne ve rencıe etmesıne ızın verıyosunuz kı!..
madem boyle bırı neden muhattap oluyosunuz kı!..
anam bu görümce kafayı yemiş bende görümceyim hemde küçük görümce ikitanede yengem var 3 tane ablam var biz 4 görümceyiz ne ablalarım karışır ne ben ablarım farklı şehirlerde olduğu için içinde değiller karışamıyorlar ben yanlarındayım anam yengelerim beni çok sever birgün kuaföre gittik ben yengeme sarıldım kuaför dedi siz bacımısınız ben dedim yok ben onun küçük görümcesiyim ya sizi gören görümce gelin sanmaz resmen bacı sanar ablalarımdan farkı yoktur yengeciklerimin başımın üstündede yerleri vardır herzaman abimi severim yengelerimide severim toz kondurmam benimde görümce varda küçük kız 8 yaşında beni bi sever varya evlerine gitsem gelir abla abla diye öper sarılır ne bilim anam senin görümce dişi terminatör gibime geldi iyi dayanıyon ben yırtardım kesin
acilen arana mesafe koymalisin hayatim![]()
görümcenin seni kıskandığı falan yok canım. Bence sen nişanlını kıskanıyosun ki tek yada yağmurla olan fotonu gönder diyosun. O da onun kardeşi birlikte fotosunu istemesi gayet normal senin ona tek fotonu yolla demen bence ters!!! ben olsam hayatta diyemezdim görümceme tek fotonu gönder diye. Adama demezlermi sanane istediğim fotoyu isterim diye? nitekimde beklenen cevabı vermiş görümcen. Bence görümcen iyi birisi ve seni sevdiği için sana takılıyor.Yoksa kendi parayla aldığı kitapları neden sana yollamak istesin. Sana neden yardımcı olmak istesin? alooo demesine gelince aranızdaki samimiyetten olabilir. Ne varki bunda? senin karşında hazır ol vaziyetindemi dursun? haksızlık etme ve çok fazla takıntılı olma lütfen. Zira bu senin menfaatine olacaktır.
Ona neden soruyorsunkı gır ınternete nerden kayıt yaptıracaksın ogren
Kendın al kıtaplarını
Cok da muhattap olma gec ya alla alla.
Bak gıcık oldum