Ad stnde.... Grmce :((((

bak işte bu laf ondan beklenir hatta bi de üstüne der ki mehmetle kendinin fotograflarını güzel yapmıssın bana gelince önemsememişsin kıskanıosun beni der :jeyyar:lmaz:
sonra tuğçeyi kimse tutamaz kaydirigubbakcemile2 artıkın agzıma ne gelirse söylerim :sm_cool:

Görümce görmeyeyim ömrünceeeeeee........

su kocişlrin ablAlarrı kardeslerini çok kıskanıyorllar bizden benim görümce 37yasında bu arada ben 24

Genelleme yapilmasi hic hos degil... ben de bir görümceyim, ama hic öyle bir derdim olmadi... Zaten kendini bilen olgun bir insan es ve kardes sevgisinin apayri oldugunu cok iyi kavramis olur...

ben zaten sana laf söylemedimki
ayrıca eşim hakkında yorum yapmadıım,
sana da öyle bir hak vermedim

Sen bence tekrar kendi yazdigin ve benim yazdigim yorumu bir oku...
O zaman ne kadar sacmaladiginin farkina varacaksin... umarim yani...
Daha da buradan bana yazma bence; arkadasin konusu dagilmasin...
Bir derdin varsa özelden halledersin...

Bana nedense kıskançlıktan ziyade, seni çok kanka görmüş de ondan öyle konuşuyormuş gibi geldi, sözlerini pek ciddiye alamadım.
Tabii ben bugün iyi tarafımdan da kalkmış olabilirim... :sm_confused:

muhatap olmaya degmez.sen ona birsey cok sorunca yada bir isini halledince kendini birsey saniyor..
sen orada kavga cikartsan kotu olursun amacida seni kiskirtmak..alttan alma..
kiskancsanda belli etme..seni oradan vurmaya calisyor yada kiskancligini olcuyor..
ama konustugu seyler cok basit..belli bir olgunluga erismesi gerekirdi..kendini kucuk dusuruyor...
sananee demeler,birini bulalim,gogusten yaratilmissin,hos cumleler degill..
yaa senn bazi seyleri cok belli ediyorsun yada nisanlin ablasina anlatiyor birseyler..
yadaa fazla samimisiniz...
birde baslik 'adi ustunde gorumce' yanlis olmus gorumceyle ilgisi yok karakter meselesi..

Son düzenleme:
arkadasım benım melek gibi bi eşim war demmekkı bana dıyokı benım aılemden bır kısı sana lafff dıyemez sana onlar bır laf dedgı zaman sen bin laf de kendını kımseye ezdırme dıyo o yuzden çok rahatım bana bır kelıme ııma etmeye çalısırlar ben ıma etmeden dırekman bın kelıme sıralarım o yuzden benı bılırler onlar benden çekınırler sende oyle ol ne kafanı yoracaksın görümcem öyle böyle demıs duyma duyuyorsnada lafını soyle cekıl kenara otur dedgım gıbı benım eşım canım kocısım ona asla saygısızlık yapmadım yapmamda o da benı kralına ezdırmez cünkü onun için ben herkezden değerlıyım aynen oda benım için yagnı dıyecegım kendını hiç birrr sekılde ne olursa olsun ezdırme görümcene felan bırak saygısız desınler ama laf altında kalıyo pısırık demeesınler şimdiden dısını göstermezsen ılerde hıc gösteremezsın

hepsını okumadım..
sız nısanlımısınız?..
bekar yazıyoda ..eger bekar ısenız neden sizi bu kadar
uzmesıne ve rencıe etmesıne ızın verıyosunuz kı!..
madem boyle bırı neden muhattap oluyosunuz kı!..

anam bu görümce kafayı yemiş bende görümceyim hemde küçük görümce ikitanede yengem var 3 tane ablam var biz 4 görümceyiz ne ablalarım karışır ne ben ablarım farklı şehirlerde olduğu için içinde değiller karışamıyorlar ben yanlarındayım anam yengelerim beni çok sever birgün kuaföre gittik ben yengeme sarıldım kuaför dedi siz bacımısınız ben dedim yok ben onun küçük görümcesiyim ya sizi gören görümce gelin sanmaz resmen bacı sanar ablalarımdan farkı yoktur yengeciklerimin başımın üstündede yerleri vardır herzaman abimi severim yengelerimide severim toz kondurmam benimde görümce varda küçük kız 8 yaşında beni bi sever varya evlerine gitsem gelir abla abla diye öper sarılır ne bilim anam senin görümce dişi terminatör gibime geldi iyi dayanıyon ben yırtardım kesin

benim görümcem bana tembel gelin dicek hiç hatır matır dinlemem eşimin ablası olabilir ama bana bunları söyleyecek hakkı kimse vermiyo ne susucam resimlerimizi yap dediğinde aa bendeki o program silinmiş bida yüklemem zor olucak bi zahmet sen indir yükle sen yap fotolarını canım derim kız seni hazmedememiş kıskanıyo resmen nişanlını sokma araya bişi derse sende şakayla karışık sok lafını o senin tembelleğin şekerim de bidahada diyemez sana canım bu işler böyle ezmek isterlerse ezdirme kendini zaten öylede bi insan değilmişsin nişanlın içinde susma emimin ona aynı şey olsa susmazdı

belki tarzı öyledir yani bazıları öyle laubali konuşmayı sever sen alışmadığın için sana tuhaf geliyordur.. belki de gerçekten seni sinir etmek için yyapıyordur bilemedim şimdi? sen onun başkalarıyla konuşmalarına dikkat et onlara da öyle kızımm lan falan tarzında konuşuyorsa sorun yok..ama değilse sana özel bişey..

gorumcen senı resmen kıskanıyo canım kendı kendını ele vermıs ve sana karsı uslubu cok saygısız geldı bana sana karsı sankı bı kını var gıbı basıt seylere bıle kotu kırıcı cvp vermesınden bellı gayet resmı olunacak bı ınsan sanırım ne kadar yakın olursan o kadar zararı olur gıbı :mymeka:

görümcenin seni kıskandığı falan yok canım. Bence sen nişanlını kıskanıyosun ki tek yada yağmurla olan fotonu gönder diyosun. O da onun kardeşi birlikte fotosunu istemesi gayet normal senin ona tek fotonu yolla demen bence ters!!! ben olsam hayatta diyemezdim görümceme tek fotonu gönder diye. Adama demezlermi sanane istediğim fotoyu isterim diye? nitekimde beklenen cevabı vermiş görümcen. Bence görümcen iyi birisi ve seni sevdiği için sana takılıyor.Yoksa kendi parayla aldığı kitapları neden sana yollamak istesin. Sana neden yardımcı olmak istesin? alooo demesine gelince aranızdaki samimiyetten olabilir. Ne varki bunda? senin karşında hazır ol vaziyetindemi dursun? haksızlık etme ve çok fazla takıntılı olma lütfen. Zira bu senin menfaatine olacaktır.

bazen konuştuğumuz uslupta duygularımızı yazarak aktardığımızda , tonlamalar okuyan kişi tarafından farklı yorumlandığı için kötü sözlermiş gibi algılanır...bence sende biraz bu kıyısından bak işin...
benim başıma geldi oradan biliyorum.ben en ince sesimle 'birazda bize yardımcı olmaya çalışsan' dedim okuyan kişi en kaba sesimle direktif verircesine 'birazda bize yardımcı olmaya çalışsan' hııı nasıll olur !!!!!! gibi algılayıp bir tartışma yaratmıştı...şaşakalmıştım...sonuçta yazıyorsun , sesindeki o tonlama yüzündeki o mimiği görmeden nasıl duymak istersen öyle algılar insan...belki senin durumunda ona benziyordur..o sana kıskaaannnççç derken çocukça şımarıkça söylemiştir sen öfke dolu kızgınlık ifadesi olarak algılamışsındır...olmaz mı olur?
ayrıca nişanlının tavrı çok yerli yerinde ona buradan bir alkıışşş alkisalkisalkis

Sen bence tekrar kendi yazdigin ve benim yazdigim yorumu bir oku...
O zaman ne kadar sacmaladiginin farkina varacaksin... umarim yani...
Daha da buradan bana yazma bence; arkadasin konusu dagilmasin...
Bir derdin varsa özelden halledersin...

Senin kafan yerinde mi?
asıl sen arkadasın konusunu saptırarak kendince bana yorum yapmaya çalışıyorsun
sen işine baksana yaaa ayrıca küstah olan biri varsa sensin!
İşine bak ok

görümcenin msn deki uslubu hiç hoş değil yani..kıskanıyo seni sende ver cevabını saygı saygı bi yere kadar yani,, ne o itamlar sana karşı lmaz:

Tekrar bÖle sacmalarsa hıc altta kalma:agzının payını ver kavga eder gıbı deıl ama sen sınır olacagına o olsun:nısanlıyken bu tÜr konusmalar yapıyorsa evlıyken kımbılır neler sÖyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…