Ad stnde.... Grmce :((((

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
arkadaslar şimdi size dün akşam yaşadııım we her aklıma geldiinde elimin ayagımın titremesine neden olan olayı anlatıcam

dün msndeyim akşam görümcemin msn i de açık kendisi de açıkögretim okuo bende bu sene kazandım
bana yazmıs tucee ben sana kitapları göndercektim unuttum
bende önemli diel abla dedim
o da neyse daha cok war gönderirim dedi tmm dedim
sonra sordum o kitaplar işime yarar mı die
kızımmmm kaç kezzz anlattım onlardan baska bişeye calısmicaksın dedi
bende tmm dedim ama burda kendimi yiyip bitiriorum klava:
sonra sordum ben nereye kayıt yaptırcam die sonra bana dio ki kızımmm sende hiçbişe bilmiosun dedi
bende ben ilk defa öss sınawına girdim ilk defa üniw okicam we ilk defa kayıt yaptırcam bilmemem normal dedimsenağlama
sonra bana adres yolladı
we ben onunla konustuum sürece gec yazmamaya calısıorum sadece onunla konusuorum bana dio kiii alooooooo dio sanki yazdıklarına cewap wermiomusum gibi
kaydettin mi tembel gelin dedi ben yine şoktayım:sm_confused: we ne hikmetse ben susuorummafoldumben
kaydettim dedim
sonra ben photoshop yapmıstım nişanlımla benim yolla bunu dedi awatarda gördü
yolladım bikaç tane bana da yap dedi tmm foto gönder yapiim dedim
nişanlımla yani kardesiyle olan fotoları yolladı
bende da abla tek yok mu senle yada yagmurla onlardan yapiim dedim aynen bana söyledii şey şu
sanane kızımm
we ben halaa susuorumlmaz:
ardından şunları yazdı
HEP SENLE Mİ BİRAZ DA BENLE KISKAAAAANNNNNNNÇÇÇ
aynen böyle
bende dedim ki ne kıskançlıımı gördün dedimm
o anlda elektrik gitti geldi aha dedim yanlıs anladı
sonra hemen bilg acıp msn e girdim tmm eda abla mehmetle olan fotograflarını yaparım bu arada elektrik kesildi dedim
bana dediii laffff şuklava:
yalancııııııııııııııııııııııı
ben bunu gördüm daha bi delirdim ne yalancılıımı gördün dedim cwp yazmadı
bende sinirlendim engelledim msn i kapattım
ardından mehmeti aradım senin bu ablan benim sabrımı mı ölcmeye calısıo yoksa beni deli mi etmeye calsıo dedim olayı anlattım
beni iki arada bırakma dio alınıosan söyle dio söylesem kabahat söylemesem kabahat
ona bagırdım bir sürü :mymeka:
benim onunla samimiyetliiim ne ki bana böyle söylüo ben ona saygı gösteriosam o da bana göstericek
illa saygıyı kücük büyüge göstericek deil büyügün de kücüge saygı göstermesi lazım o kim oluki bana böyle söylüo dedim
ama bunları söylerken aglıorum yha hazmedemedim
ben onlara ne dedimm ne yaptım mehmeti ellerinden mi aldım
kızıımmm alooooo hadi lennn dio bi de
hep senle mi biraz benle dien insan zaten kendisi kıskanıo ki bana bunları söylüo nisbet yapar gibi kardesiyle fotograflarını yolluo
inat deil mi bende yapmicam
yha benn ki kimsenin karsısında susmayan kendini ezdirmeyen insan dün bunları duymama ragmen sırf mehmete saygımdan bişe diemedim
ama bi daha olursa agzılarının paylarını weririm:mymeka:
msn den sil dedi konusma o zaman dedi mehmet konusmam zaten bundan sonra muhattap olmam dedim
offff kızlarrr cok yazdım ama cok doluyum ne yapayım ben yha deli oldum dünden beri
elim ayagım titrio mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu görümcenin kafasında var galiba sende sana konuştuğu şekilde konuş bakalım ne tepki verecek.

Kaç yaşında bu görümce hanım..
Konuşma uslubuna bakılırsaa kıskandığı gayet açık ve net ayrıca bu kadar lafın üstüne alttan alma çünkü sen saygı deyip alttan aldıkça bu görümce olacak insan sana istediği şekilde konuşuyor ve davranıyor..

sen kaç yaşında görümcen kaç yaşında, gerçi bunun yaşlada alakası yok ama merak ettim
bile isteye bi kaşık suda fırtına koparmaya çalışmış sanki

bu görümcenin kafasında var galiba sende sana konuştuğu şekilde konuş bakalım ne tepki verecek.

konussam suç olur 1 kez tartıştık yine böyle iğrenc şakalar yapıodur ne kadar şakaysa bilmiorum artık
nişanda geldiklerinde denize gittik bana dio kızımm sen sırf gögüsten mi yaratıldın ayyy mehmete söyliim de seni almasın deyip gülüo ben yine susuorum sonra demez mi buraya gelmişken boş dönmeyelim hem deniz hem tatil burdan bulalım birini
bende dayanamadım bul abla bul buyur dedim
sonra amannn sende hemen alınıosun saka yaptım dio
böyle şaka mı olur yha
bende dedim senin sagın solun belli olmuo bi şaka bi gercek dedim
sonra bozuldu sana da saka yapılmıomus ne war yani hjem benim sagım solum bellli tamam mı dedi bende ii dedim ewe gelene kadar konusmadım surat astım
ne dediini bilmio cileden cıkardı beni yha mafoldumbenmafoldumbenklava:klava::mymeka:lmaz::a015:

Artık %100 kıskandığına eminim seni ve çok patavatsız..
Gerekirse görüşme canım ya mecbur kalınca nasıl konuşulması gerekiyorsa öyle davran olup bitsin..Ayrıca sevgilin arada kalmak istemiyor ama görümcenin konuştuğu laflar şaka cinsinden değil kii müdahale etmeli bence...

O kadar kıskanıyor ki senii göğüslerine bile takmışş yanii

sen kaç yaşında görümcen kaç yaşında, gerçi bunun yaşlada alakası yok ama merak ettim
bile isteye bi kaşık suda fırtına koparmaya çalışmış sanki

görümcem 28 yasında we cocugu war canım
gerci akıl yaşta deil başta
bana da öyle geldi bişeler yapmaya calıstı karsılıını werseydim o da susmazdı kawga büyürdü 1 daha olursa o zaman susmam ayyyy ne sewiyesiz bi konusma tarzı ben onunla kaç kez muhabbet etmişim sanki cok sakalastım 10 yıldır tanıdııım insan bana bu lafı söylüo gerci kimse söyleyemez klava:

işim olmaz zaten gerektiinde nasılsın ii misin o kadar bayramda seyranda
yha ona deli oldum sanane benim gögüslerimden kendinin kücük yha ondan heralde :umursamaz:
ne cins insanlar war şu dünyada o da beni buldu işte klava:

sanırım bi amacı var bence amacına ulaşmasına izin verme, terbiyeni bozma sen, cool ol. Sinir olursan, nişanlınla aran bozulursa sevinecek çünkü, sevindirme sende onu. Nişanlına dicekki sonra "yaa bak ben sana dedmişmiydim bu kız böyle diye.." ağzına laf verme yani. ay çok mu senaryo yazdım bilmiyorum ama öyle gibi hissettim. bence takma kafaya, resmi davran

bence azinin payini ver nisanlinada sikayet etme...
belliki kiskaniyor ve yipratmaya,moral bozmaya calisiyor..
nisanlini araniza sokma ama alttada kalma..

tabi cnm bu da olabilir ondan hersey beklenir ööyle fena ki :umursamaz:lmaz:
onun gibi sewiyesizce konusmam zaten konusmadım
canımı sıkan o zaten ben resmiysem sende resmi ol ne bu sululuk ne bu sewiyesizlik sen kimsin yasına göre dawran 18 yasındayım senden olgun mantıklı dawranıorum yarısınıda sne göster ama yok ona böyle konusmak daha cok yakışıo degerini kaybedio sıradan insandan farkı kalmıo
iiki ewlenince uzakta olcaz yoksa neler yapar bunlar bana
biz ist da onlar bursada olcak

CADIARZUo zaman seni kıskanıyor.sen hiç söylediklerini takma:umursamaz:sen sinir oldukça onun hoşuna gidiyordura.s

boşverrr.nasılsa evliymiş.ayda yılda bi görürsün olur biter.evet senin de dediğin gibi akıl yaşta değil başta canım.sen ondan daha olgun ol her zaman.onun seviyesine düşüp terbiyeni bozma bence.her zaman taktir toplarsın bunu unutma.

görümcenin yaşı maşallah 28 olmuş ama beyni küçük kalmış sanırım söyledikleri yaptıkları 28 yaşında olgun kendini yetiştirmiş bir insanın hal ve hareketleri değil tatlım belliki kardeşini kıskanıyor ve bunu fazlasıyla belli ediyor ona karşı mesafeli ol bence biraz dengesiz geldi bana kendisi kendini ezdirmeyecek şekilde söylediği şeylere cevabını ver seviyeni koru ama ezmesine izin verme sakın ona photoshop yapmaya mecbur değilsin sen önce bazı şeyleri haketsin kendisi.

çok seviyesiz bir inanmış canım sana duyduğu kıskançlıktan dolayı kuduruyor resmen bu belli hareketlerinden sözlerinden.
bence daha yolun başındasın nişanlınada onu şikayet etme kendi işini kendin hallet

aynen öyle önce bazı seyleri hak etsin
bekliomus ama yapmaya hiç elim warmıo degmicek kıymet bilmicek bi insan için ugrasmak istemiorum lmaz:

kendim halletsem bu sefer görümcem yetiştircek böyle yaptı die sonra mehmet gelip bana bagırcak
onun bilmesi işimi biraz kolaylastırır derim ki
bak sen bastan beri ne olduunu biliosun ben sustum hepsinde ama yeter bundan sonra susmam derim
ne yapıcaımıda o cok ii bilir zaten:mymeka:

aynen öyle önce bazı seyleri hak etsin
bekliomus ama yapmaya hiç elim warmıo degmicek kıymet bilmicek bi insan için ugrasmak istemiorum lmaz:

zaten yapsan bile bu karakterle olmamış hiç beğenmedim der laelaelaelaelaeyangına körükle gitmek istemem ama insanlar arasında ki saygı bence herşeyden önemlidir küçük büyük farketmez saygı göstermek zorunda günlük hayatta bile sevmediğimiz insanlara bir şekilde saygı gösteriyoruz ki bu kişi senin görümcen hiç uğraşma bile yapmaya boşver:umursamaz:

Görümce görmeyeyim ömrünceeeeeee........

su kocişlrin ablAlarrı kardeslerini çok kıskanıyorllar bizden benim görümce 37yasında bu arada ben 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…