- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
bu görümcenin kafasında var galiba sende sana konuştuğu şekilde konuş bakalım ne tepki verecek.
konussam suç olur 1 kez tartıştık yine böyle iğrenc şakalar yapıodur ne kadar şakaysa bilmiorum artık
nişanda geldiklerinde denize gittik bana dio kızımm sen sırf gögüsten mi yaratıldın ayyy mehmete söyliim de seni almasın deyip gülüo ben yine susuorum sonra demez mi buraya gelmişken boş dönmeyelim hem deniz hem tatil burdan bulalım birini
bende dayanamadım bul abla bul buyur dedim
sonra amannn sende hemen alınıosun saka yaptım dio
böyle şaka mı olur yha
bende dedim senin sagın solun belli olmuo bi şaka bi gercek dedim
sonra bozuldu sana da saka yapılmıomus ne war yani hjem benim sagım solum bellli tamam mı dedi bende ii dedim ewe gelene kadar konusmadım surat astım
ne dediini bilmio cileden cıkardı beni yha mafoldumbenmafoldumbenklava: klava::mymeka: lmaz::a015:
sen kaç yaşında görümcen kaç yaşında, gerçi bunun yaşlada alakası yok ama merak ettim
bile isteye bi kaşık suda fırtına koparmaya çalışmış sanki
Artık %100 kıskandığına eminim seni ve çok patavatsız..
Gerekirse görüşme canım ya mecbur kalınca nasıl konuşulması gerekiyorsa öyle davran olup bitsin..Ayrıca sevgilin arada kalmak istemiyor ama görümcenin konuştuğu laflar şaka cinsinden değil kii müdahale etmeli bence...
O kadar kıskanıyor ki senii göğüslerine bile takmışş yanii
sanırım bi amacı var bence amacına ulaşmasına izin verme, terbiyeni bozma sen, cool ol. Sinir olursan, nişanlınla aran bozulursa sevinecek çünkü, sevindirme sende onu. Nişanlına dicekki sonra "yaa bak ben sana dedmişmiydim bu kız böyle diye.." ağzına laf verme yani. ay çok mu senaryo yazdım bilmiyorum ama öyle gibi hissettim. bence takma kafaya, resmi davran
görümcenin yaşı maşallah 28 olmuş ama beyni küçük kalmış sanırım söyledikleri yaptıkları 28 yaşında olgun kendini yetiştirmiş bir insanın hal ve hareketleri değil tatlım belliki kardeşini kıskanıyor ve bunu fazlasıyla belli ediyor ona karşı mesafeli ol bence biraz dengesiz geldi bana kendisi kendini ezdirmeyecek şekilde söylediği şeylere cevabını ver seviyeni koru ama ezmesine izin verme sakın ona photoshop yapmaya mecbur değilsin sen önce bazı şeyleri haketsin kendisi.
çok seviyesiz bir inanmış canım sana duyduğu kıskançlıktan dolayı kuduruyor resmen bu belli hareketlerinden sözlerinden.
bence daha yolun başındasın nişanlınada onu şikayet etme kendi işini kendin hallet
aynen öyle önce bazı seyleri hak etsin
bekliomus ama yapmaya hiç elim warmıo degmicek kıymet bilmicek bi insan için ugrasmak istemiorumlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?