- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
arkadaslar şimdi size dün akşam yaşadııım we her aklıma geldiinde elimin ayagımın titremesine neden olan olayı anlatıcam
dün msndeyim akşam görümcemin msn i de açık kendisi de açıkögretim okuo bende bu sene kazandım
bana yazmıs tucee ben sana kitapları göndercektim unuttum
bende önemli diel abla dedim
o da neyse daha cok war gönderirim dedi tmm dedim
sonra sordum o kitaplar işime yarar mı die
kızımmmm kaç kezzz anlattım onlardan baska bişeye calısmicaksın dedi
bende tmm dedim ama burda kendimi yiyip bitiriorum klava:
sonra sordum ben nereye kayıt yaptırcam die sonra bana dio ki kızımmm sende hiçbişe bilmiosun dedi
bende ben ilk defa öss sınawına girdim ilk defa üniw okicam we ilk defa kayıt yaptırcam bilmemem normal dedimsenağlama
sonra bana adres yolladı
we ben onunla konustuum sürece gec yazmamaya calısıorum sadece onunla konusuorum bana dio kiii alooooooo dio sanki yazdıklarına cewap wermiomusum gibi
kaydettin mi tembel gelin dedi ben yine şoktayım:sm_confused: we ne hikmetse ben susuorummafoldumben
kaydettim dedim
sonra ben photoshop yapmıstım nişanlımla benim yolla bunu dedi awatarda gördü
yolladım bikaç tane bana da yap dedi tmm foto gönder yapiim dedim
nişanlımla yani kardesiyle olan fotoları yolladı
bende da abla tek yok mu senle yada yagmurla onlardan yapiim dedim aynen bana söyledii şey şu
sanane kızımm
we ben halaa susuorumlmaz:
ardından şunları yazdı
HEP SENLE Mİ BİRAZ DA BENLE KISKAAAAANNNNNNNÇÇÇ
aynen böyle
bende dedim ki ne kıskançlıımı gördün dedimm
o anlda elektrik gitti geldi aha dedim yanlıs anladı
sonra hemen bilg acıp msn e girdim tmm eda abla mehmetle olan fotograflarını yaparım bu arada elektrik kesildi dedim
bana dediii laffff şuklava:
yalancııııııııııııııııııııııı
ben bunu gördüm daha bi delirdim ne yalancılıımı gördün dedim cwp yazmadı
bende sinirlendim engelledim msn i kapattım
ardından mehmeti aradım senin bu ablan benim sabrımı mı ölcmeye calısıo yoksa beni deli mi etmeye calsıo dedim olayı anlattım
beni iki arada bırakma dio alınıosan söyle dio söylesem kabahat söylemesem kabahat
ona bagırdım bir sürü :mymeka:
benim onunla samimiyetliiim ne ki bana böyle söylüo ben ona saygı gösteriosam o da bana göstericek
illa saygıyı kücük büyüge göstericek deil büyügün de kücüge saygı göstermesi lazım o kim oluki bana böyle söylüo dedim
ama bunları söylerken aglıorum yha hazmedemedim
ben onlara ne dedimm ne yaptım mehmeti ellerinden mi aldım
kızıımmm alooooo hadi lennn dio bi de
hep senle mi biraz benle dien insan zaten kendisi kıskanıo ki bana bunları söylüo nisbet yapar gibi kardesiyle fotograflarını yolluo
inat deil mi bende yapmicam
yha benn ki kimsenin karsısında susmayan kendini ezdirmeyen insan dün bunları duymama ragmen sırf mehmete saygımdan bişe diemedim
ama bi daha olursa agzılarının paylarını weririm:mymeka:
msn den sil dedi konusma o zaman dedi mehmet konusmam zaten bundan sonra muhattap olmam dedim
offff kızlarrr cok yazdım ama cok doluyum ne yapayım ben yha deli oldum dünden beri
elim ayagım titrio mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dün msndeyim akşam görümcemin msn i de açık kendisi de açıkögretim okuo bende bu sene kazandım
bana yazmıs tucee ben sana kitapları göndercektim unuttum
bende önemli diel abla dedim
o da neyse daha cok war gönderirim dedi tmm dedim
sonra sordum o kitaplar işime yarar mı die
kızımmmm kaç kezzz anlattım onlardan baska bişeye calısmicaksın dedi
bende tmm dedim ama burda kendimi yiyip bitiriorum klava:
sonra sordum ben nereye kayıt yaptırcam die sonra bana dio ki kızımmm sende hiçbişe bilmiosun dedi
bende ben ilk defa öss sınawına girdim ilk defa üniw okicam we ilk defa kayıt yaptırcam bilmemem normal dedimsenağlama
sonra bana adres yolladı
we ben onunla konustuum sürece gec yazmamaya calısıorum sadece onunla konusuorum bana dio kiii alooooooo dio sanki yazdıklarına cewap wermiomusum gibi
kaydettin mi tembel gelin dedi ben yine şoktayım:sm_confused: we ne hikmetse ben susuorummafoldumben
kaydettim dedim
sonra ben photoshop yapmıstım nişanlımla benim yolla bunu dedi awatarda gördü
yolladım bikaç tane bana da yap dedi tmm foto gönder yapiim dedim
nişanlımla yani kardesiyle olan fotoları yolladı
bende da abla tek yok mu senle yada yagmurla onlardan yapiim dedim aynen bana söyledii şey şu
sanane kızımm
we ben halaa susuorumlmaz:
ardından şunları yazdı
HEP SENLE Mİ BİRAZ DA BENLE KISKAAAAANNNNNNNÇÇÇ
aynen böyle
bende dedim ki ne kıskançlıımı gördün dedimm
o anlda elektrik gitti geldi aha dedim yanlıs anladı
sonra hemen bilg acıp msn e girdim tmm eda abla mehmetle olan fotograflarını yaparım bu arada elektrik kesildi dedim
bana dediii laffff şuklava:
yalancııııııııııııııııııııııı
ben bunu gördüm daha bi delirdim ne yalancılıımı gördün dedim cwp yazmadı
bende sinirlendim engelledim msn i kapattım
ardından mehmeti aradım senin bu ablan benim sabrımı mı ölcmeye calısıo yoksa beni deli mi etmeye calsıo dedim olayı anlattım
beni iki arada bırakma dio alınıosan söyle dio söylesem kabahat söylemesem kabahat
ona bagırdım bir sürü :mymeka:
benim onunla samimiyetliiim ne ki bana böyle söylüo ben ona saygı gösteriosam o da bana göstericek
illa saygıyı kücük büyüge göstericek deil büyügün de kücüge saygı göstermesi lazım o kim oluki bana böyle söylüo dedim
ama bunları söylerken aglıorum yha hazmedemedim
ben onlara ne dedimm ne yaptım mehmeti ellerinden mi aldım
kızıımmm alooooo hadi lennn dio bi de
hep senle mi biraz benle dien insan zaten kendisi kıskanıo ki bana bunları söylüo nisbet yapar gibi kardesiyle fotograflarını yolluo
inat deil mi bende yapmicam
yha benn ki kimsenin karsısında susmayan kendini ezdirmeyen insan dün bunları duymama ragmen sırf mehmete saygımdan bişe diemedim
ama bi daha olursa agzılarının paylarını weririm:mymeka:
msn den sil dedi konusma o zaman dedi mehmet konusmam zaten bundan sonra muhattap olmam dedim
offff kızlarrr cok yazdım ama cok doluyum ne yapayım ben yha deli oldum dünden beri
elim ayagım titrio mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben