- 9 Ekim 2015
- 106
- 76
- 18
- 35
- Konu Sahibi vanilyakokanev
-
Çok güzel yazmışsın!Ben başta kendi gibi görüp samimiyet kuruyorum sonra tanıyınca herşey batıyor ve sonu hüsran!Bunuda düzeltmeye başladım kendimde.slm kızlar.bende yaşım 28 ama işimden dolayı insanlar saygı vs...
baktım hizmetli bile geyigi kurdu yiş yaptıramıyorum hemen mesafeyi koydum yeni geldğim yerde.sonra hep hanım bey olarak kaldı.iş yaptırmak zorunda oludğum insanlara mesafeli ve soğuk davranıyorum arada bir iki espiri yapıp sonra yine mesafe.öyle olunca iş dolayısıyla onu yaptıgımı biliyorlar.yani baştan doğru tavır gerekli
eğer sonra ları sorun oluyorsa
arkadasımda büyüğümde olsa eger bişey konusulacaksa ben cekinmem kırmadan samimi ve iyiniyetli olduğumu belirterek söylerim.ama söyleyemedikçe insanın içinde kalıyor onu büyütüyor ve herşeyi batmaya başlıyor bu mesele küslüğe yada kavgaya kadar giderr.
vanilyakokanev canım eşinle sanki buzlar erimiş gibi yazmıssın umarım sende doğru taktiklerle bunu devamını sağlarsın ve inşallah o da buna meyillidir.
öpüyorum hepinizi...
Kizlar neler yapiyorsunuz???
Ben ayrildigim arkadasimla uzun zamandir uzatmalari oynuyorduk baris kus baris kus derken dunden sonra gorusmeyi kestik.gerci yine barisiriz gibime geliyo ama boylede uzattikca taraflarin kendine ve birbirine saygisi kalmiyo...o kadar bunaldikki en ufak seyleri buyutmekten resmen beraberiz doye bunalima girdik.ben bu kiskanclik ve kurgulama huyumu bitirmedigim surecede ne kadar herseyimiz uyarsa uysun mutlu olamayacagiz.bi insan bu kadar sacma olabilir mi yani ben
Adam ugrasiyo yani yok illa sorun cikaricam.ayyy simdide hem bunalim hem bosluga dustum napicagimi bilemiyom...kendime gelip spora ve kitap okumaya agirlik vermeye baslamam lazim...
Günaydın sabah insanları :)
Ben bu haftanın olumlamalarını buldum. Bu hafta bir değişiklik yapıp her sabah yüzümü yıkadığımda aynaya bakıp "seni seviyorum" diyeceğim. Ve sık sık aşağıdaki olumlamaları tekrar edeceğim
-Şu anda sağlık, zenginlik, mutluluk ve kusursuz bir kendini ifadeyle dolu hayatım için şükranlarımı sunuyorum.
-Kendim olmaktan mutluyum. Yeterliyim. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum
Selam kızlarvanilya kokan ev durumuna çok sevindim cnm. ben artık sosyal medyayı daha da ksıp alışveriş merkezlerinde daha az takılıp facebook v.s. yi neredeyse tamamen hayatımdan çıkartıyorum... fazla ayrıntıyla uğraşacak halim yok kızlar... burada daha az takılacağım gibi görünüyor burası da çok vakit alıyor. biraz spor yapıp ev falan toplayacağım... öpüldünüz
evet ben de zaten hesapta ksıtlamaya gittim ama planlamıyor değilim yani...ben de en kısa sürede facebooktan kurtulacağım. komple hesabımı silmeyi planlıyorum.
Başka işler bakınMerhabalar
Bu gün sözleşmemin yenilenmeme ihtimalini öğrendim biraz kırıldım ve biraz da iş başvurusu yaptım ...
Böyle enterasan bir gün geçiriyorum..
Bir kaç yere başvuru yaptım acaba bir yandan da kpss ye mi çalışsam diyorumBaşka işler bakın
yay ya da akreple bir alakan var mı burç olarak ?Merhabalar
Bu gün sözleşmemin yenilenmeme ihtimalini öğrendim biraz kırıldım ve biraz da iş başvurusu yaptım ...
Böyle enterasan bir gün geçiriyorum..
yay ya da akreple bir alakan var mı burç olarak ?
yengeç burcuyum ben yükselenim ise kovayay ya da akreple bir alakan var mı burç olarak ?
birazcık ufacık tefecik değişiklerle ilerliyorum, 6 yıldır kişisel gelişimle ilgili 2kütüphane kitap okudum ve sadece çok azı bana dokunmayı başardı. belli bir yerden pnra daha karmaşıklaşıyor olay hani derler ya gelinlik bakarken bir yerden sorna hepsi sana aynı gelmeye başlar kafan daha da çok karışırı onun gibi birşey.... bir yerden sonrahayatınıza tam olarak uayrlayamadığımız tüm ayrıntılar sadece okunan birer cümle olarak kalıyor.
Bence değişmek için kafa toplamak bunun için de öncelikle dağınık toplamak gerek. size tuhaf gelebilir ama ev düzenli olunca düşünmek de düzenli oluyor... nereye enyi koyduğunuzu düşünmeden, başka şeyleri düşünebiliyorsunuz... bunun için ben kendi adıma yaptıklarımı anlatıyorum (burada böyle konuştuğuma baklmayın yanan devrelerim ve ben hiç iyi anlaşmıyoruz aslında :) )
önce evimi topladım, fazlalıklarımı attım,
hayatımdaki ben, aramayan fazla insanları attım,
bana karışanlarla ilgili hala başım accık dertte ama olsun onlarla da daha meafeliyim artık,
yapmam gereken resmi işlerin bir kaçını hallettim,
sade yaşamaya başaldım az alıyorum, manikür kaş bunlarla kafayı bozmuyorum,
az alınca koyacak yer düşünmüoyurm,
az yiyiyorum kilo verdim,
annemin evindeki falalıklarla da ben uğraşıyorum onları halletmem gerek...
Sade yaşamak kafayı çook rahatlatan bir şey...
Önümdeki ilk hedefim önümüzdeki 21 gün boyunca benim değerli olduğumu bana hissettiren şeyler yapacağım örneğin bugün salonumdaki kv bana zorla aldığı bibloları kaldırmak oldu. yarın annem onda daha çok kalıp daha çok ortlaık toplamam gerektiğini söyleyince hayır diyip kalkacağım... ilk hedef bu yoksa kendimizi değerli görmezsek ve bunu hayata uygulayarak birşeyler yapmazsak bu okunulanlar teknikler heppsi havada kalıyor. her gün buraya ne yaptğımı yazmak isterim inş. girersem..
hayata küçük görünür dokunuşlar en büyük telkin olacaktır bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?