Açtığım konuya gelen cevaplarda bildirim almıyorum ?

Cassia

Sol omzuma göm saçlarını*
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
493
292
73
Bildirim ayarlarını görmüştüm , fakat hepsini işaretleyince okuduğum konularda cevap yazıldıkça dakika başı bildirim geliyordu.
Alıntı ve beğenmelere ayarladım. Bu defa da açtığım konulara cevap gelince bildirim almıyorum.
Sadece '' Yorumuma alıntı , yorumumu beğenme ve açtığım konuya gelen cevaplar için bildirim almak için ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız sevinirim

beğeni ve alıntılara gelen bildirimlerin seçenekleri ayrı ayrı olduğundan işaretlerseniz bildirim alır, işaretlemez iseniz bildirim almazsınız..

konular ile ilgili bildirim ayarı ise tektir.. yani kendi açtığınız konular için de cevap yazarak dahil olduğunuz konular için de bildirim almak için ilk seçenek olan "izlediğim konuya msj yazıldığında beni uyar " işaretli olmalıdır..

bu seçeneği işaretlemeden sadece kendi açtığınız ya da istediğiniz konulara gelen cvpların bildirimini almak için ise; her konunun sağ üst köşesinde "konuyu takip et" linki var ona tıklamanız yeterlidir..

her iki durumda da ; takip ettiğiniz konulardan (size bildirim gelen diğer konulardan) artık bildirim almak istemediğinizde yine sağ üst köşede "konuyu takip etmeyi bırak " linki oluyor ona tıklamanız yeterlidir..

Canım bildirim seçeneklerinden ''izlediğim konuya mesaj yazıldığında beni uyar.'' kısmını işaretliyorum. Bu şekilde konuma gelen cevaplardan haberdar oluyorum fakat yorumda bulunduğum başkasının konularına gelen cevaplarda bildirim şeklinde geliyor, bundan rahatsız oluyorum. Her yorum yaptığım konuda '' Konu izlemesi iptal '' demek yorucu.
Sadece kendi konuma cevap gelecek şekilde bir ayarlama yok sanırım ?

şöyle bir şey var;
yorum yaptığınız konuya gelen " ... kişisi de konuya yazdı" şeklindeki bidirimlere tıklayıp bakmadığınızda o konu takibinizden otomatik olarak çıkar, sadece birisi sizin konudaki yorumunuzu beğenir/alıntılar/cevaplar ise tekrar bildirim gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…