- Konu Sahibi tuana_tuana
sanırım bu ürünün göğüs kanserine yol açıp açmadığı yada ürünün hangi ülkenin malı oldugu kimsenin umrunda değil???CADIARZU
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrucum süpersin nazar değmesin:roflol:
evet ufak da olsa var bi gelişme gibi. yani emin değilim çünkü 1,5 cm büyümüş ama görünüşte bişi yok elleyince az bişi anlaşılıyo. yalnız ben çok az mı sürüyorum anlamadım kremin yarısından fazlası duruyo.
bi de ben uzun uzadıya öyle masaj yapamıyorum, sürüyorum yedirene kadar sadece. siz napıyonuz bakimmm
az da olsa belirgin bi fark görürsem ikinci kutuyu alcam kararlıyımjeyyar
bu arada şubat 24'te başlamışım. 19 gün olmuş henüz.
ebrucum süpersin nazar değmesin:roflol:
evet ufak da olsa var bi gelişme gibi. yani emin değilim çünkü 1,5 cm büyümüş ama görünüşte bişi yok elleyince az bişi anlaşılıyo. yalnız ben çok az mı sürüyorum anlamadım kremin yarısından fazlası duruyo.
bi de ben uzun uzadıya öyle masaj yapamıyorum, sürüyorum yedirene kadar sadece. siz napıyonuz bakimmm
az da olsa belirgin bi fark görürsem ikinci kutuyu alcam kararlıyımjeyyar
bu arada şubat 24'te başlamışım. 19 gün olmuş henüz.
mrb zırrcım ben de biraz önce sipariş verdim 2 gün sonra gelecek insallah. yorumları okudum ümitlendim. benim gögüslerimde 70-75en azından 80 olsa yaz geliyor bikini aldım ama dolduracak gögüs yok :çok üzgünüm:[/QU
senemcim seni buralarda ne kadar güzel:1hug:kremi spariş etmişsin hayırlı olsun canım..yalnız olduğunu düşünme bende seninle aynı ölçüleri taşıyorumyerimsenibenben kullanalı 19 gün oldu 70i doldurmayan göğüslerim şimdi dolduruyor:dance:actibreast en iyi çözüm olcak bize inşallaha.s.öptüm kocamanŞeniz
arkadaşlar ben 21 gündür kullanıyorum 2 cm büyüme var:teytey:sizler ne alemdesiniz??
canım benim 1 ay olacak neredeyse ve yaklaşık 4 cm'lik bir büyüme var bu arada senin adına çok sevindim diğer kızlardan haberin varmı canım tuana hala dönmedi siteye bi bilgin varmı:1hug:
mrb zırrcım ben de biraz önce sipariş verdim 2 gün sonra gelecek insallah. yorumları okudum ümitlendim. benim gögüslerimde 70-75en azından 80 olsa yaz geliyor bikini aldım ama dolduracak gögüs yok :çok üzgünüm:[/QU
senemcim seni buralarda ne kadar güzel:1hug:kremi spariş etmişsin hayırlı olsun canım..yalnız olduğunu düşünme bende seninle aynı ölçüleri taşıyorumyerimsenibenben kullanalı 19 gün oldu 70i doldurmayan göğüslerim şimdi dolduruyor:dance:actibreast en iyi çözüm olcak bize inşallaha.s.öptüm kocamanŞeniz
mrb canım inşallah bende sonuc alırım. ben ilk uygulamayı dün aksam yaptım. insallah bende iyi bi sonuc alrım. zaten masaj yaptıgımız için kan dolasımı hızlanıyor damarlar acılıyor... sonuc alabiliriz
Arkadaşlar ben de çok merak ediyorum bu kremin sonuçlarını, herkesle aynı çekinceleri yaşıyorum. Silikon taktırmak bir çözüm ama çok yapay geliyor, anladığım kadarı ile burada kimse bomba gibi göğüsleri olması için uğraşmıyor. En azından 75-80 sütyeni doldursun, biraz ele avuca gelsin yeter diye düşünüyor :)
Krem pahalı, bir kutusu kaç gün gidiyor, kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Tabi bir de kremi bıraktıktan sonra eski haline dönüyor mu, dönmemesi için ne kadar sürede bir yeniden kür uygulamak lazım?
Ve en önemli konu; sağlığa -kanser ve benzeri- bir zararı olup olmadığı konusunda nasıl emin olacağız?
Forumda takip ettiğim kadarı ile ebru19, tuana ve zırr deneme amaçlı kullanmaktalar kremi. En iyi sonucu alan da sanırım ebru arkadaşımız. Çok şanslısın :) Görüntüsünde nasıl bir değişme olduğunu yazar mısın, cmler pek iç rahatlatıcı gelmiyor :) 75 sütyen doluyor mu mesela.. Çok soru sorduysam kusuruma bakmayın, benim için de en önemli konu bu şu anda ve kullanmak istiyorum bu kremi. Evlenme durumum var bu göğüslerle kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum :)))
Ebrucum cevap verdiğin için teşekkür ederim.
75'i doldurarak takabildiğine göre gerçekten işe yarıyor bu krem. Bana da yeter zaten o kadarı.
Son söylediklerine gelince haklısın aslında bu kendini mutlu etmek, daha çekici hissetmek ve kendine güveninin artması ile ilgili bir şey. Eğer kendinde kusurlu ya da eksik gördüğün bir yanının artık daha iyi olduğunu hissetmek bizi çok mutlu edeceği için bu mutluluk karşımızdakine de yansıyacak.
Bu arada diğer sorularımı da cevaplarsan çok sevinirim. Kaç gün gittiği, istediğimiz büyüklüğe geldikten sonra ne kadar sürede bir tekrar etmemiz gerektiği vs. Kremin sitesinde 2-3 ayda bir kutu demiş ama 2-3 aya sönerlerse eğer çok yazık olur![]()
canım ben 1 aydır kullanıyorum ve hala bitmedi sanırım 15-20 gün daha gider krem birazda kullandığın miktar önemli sanırım ben azar azar sürüyorum diğer soruna gelince evet öyle diyolar ama ben sabitlemek korumak için haftada 1 kez sabah ve akşam olmak üzere uygulamayı düşünüyorum yada 2 haftada 1 kez işimi şansa bırakmak istemem pahalılığı konusunda haklısın ben 2. alabileceğimi sanmıyorum şu sıralar maddi krizde gibi bişeyim daha önceki mesajlarımı okudunmu bilmiyorum ama ben bu kreme başlamadan önce başka bir krem almıştım fiyatı uygundu ve öylece duruyo evde bu bittikten sonra sanırım onu kullanacağım ama daha sonra ne olur bilmiyorum belkide o kremle devam ederim şuaralar madd,yat benim için önemli çünkü hesapta olmayan ödemelerim çıktı