- Konu Sahibi tuana_tuana
Bende Kullaniyorum Bakalim Ayni Zamanda K.ü.ç Ve Ada çayida Kullaniyorum K.ü.ç Ten Memnunum Adaçyindanda Kremin Etkileri Için Daha Erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyi derken bi gelişme mi gördün acaba arkadaşım?
normal bi durum olabilir, zaten çok erken etki etmesi için ama benim göğüslerim ağrıyo, göğüs uçlarım daha çok. umarım işe yaradığındandır. hastalanmama da daha çok var.
Bi süredir forumdaki göğüs büyütme çabalarını takip ediyorum nasiplenirim diye:)ama denenen hiçbir şeyde hıh büyüdü tamam bu kadar diyeni görmedim.umarım bu krem bi işe yarar.Yalnız göğüsleri kalıcı olarak mı büyütüyo?Bu konuda bişeye rastlamadım.Bir de yağ hücrelerinin kontrolsüz artmasına neden olup kanser yapmasın bu?:uhm:?
ebrucum ürünü kullanalı kaç gün oldu ve göğüslernde ağrın sızın var mı?arkadaşlaaaaaar reglim bugün bitti ve göğüslerimde bir değişiklik yok büyüklük aynı yani krem işe yaradı (bence) 70 bedeni dolduruyorum destekli de olsa artık doluyo ve arasında da dolgu oluyo çok mutluyum valla umarım böyle devam eder de hayaller suya düşmez
tuanacım senden ne haber nasıl gidiyo gelişme varmı diğer arkadaşlar nerede bilgin varmı onları göremiyorum epeydir
geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir bu arada evet kremi düzenli kullanmak lazım ben düzenli şekilde kullanıyorum evde de mümkün olduğunca sütyen takmamaya çalışıyorum umarım sende güzel sonuçlar alırsın tekrar geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir bu arada evet kremi düzenli kullanmak lazım ben düzenli şekilde kullanıyorum evde de mümkün olduğunca sütyen takmamaya çalışıyorum umarım sende güzel sonuçlar alırsın tekrar geçmiş olsun canım
ebrucum sütyen takmamak mı gerekiyo ya bunu bilmiyordum fisfisfis