- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 44
- Konu Sahibi tuana_tuana
kızlar ben kullanalı 2 haftayı geçti ve çok memnunum şuan yaklaşık 3 cm lik bir gelişme var umarım böyle devam eder bu arada zırrcım sen ne durumdasın hiç ölçtünmü diğer kızlardan ne haber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradaşlar ben kremi kullananlara özellikle de ebru19 a bişey sormak istiyorum.Çünkü en açık şekilde gördüğü etkiyi o belirtmiş:)büyüme de bir anormallik olup olmadığını kontrol etmek için mamografi çektirmeyi düşünüyor musunuz?Ben iletişimden bişeyler yazdım bu krem için cevap gelmedi.Ciddiye almıyolar gibi geldi.Biraz laçka mı ne??
anlıyorumki kimsede bir gelişme yokolsaydı nasıl yazarlardıı budamı fos çıktı dersiniz
canım dikkatli okursan eğer gelişme gözlemlediğimizi görürdün bence her saniye gelişme var diye yazmanın bir anlamı yok örneğin ben bu ürüne başladığımda göğsüm 78 di bu sabah ölçtüğümde ise 82 olduğunu gördüm sence gelişme varmı yokmu ? hım birde niye şimdiye kadar yazmadın dersen işlerden fırsat bulamadım bu aralar yoğun çalışıyorum sevgiler
canım dikkatli okursan eğer gelişme gözlemlediğimizi görürdün bence her saniye gelişme var diye yazmanın bir anlamı yok örneğin ben bu ürüne başladığımda göğsüm 78 di bu sabah ölçtüğümde ise 82 olduğunu gördüm sence gelişme varmı yokmu ? hım birde niye şimdiye kadar yazmadın dersen işlerden fırsat bulamadım bu aralar yoğun çalışıyorum sevgiler
ebrucum sen femagis kullanmıomuydun:uhm:
CANIM BENİM BENDE KULLANIYORUM AZ BİR UÇLARINDA ACI HİSSETTİM AMA ŞİMDİ NORMAL VEYA BEN SÜREKLİ KONTROL ETTİĞİM İÇİNMİ ANLAMIYORUM VALLA ÇOK ÖPÜCÜKLER
arkadaşlar ben kullanan herkesin, ne zmn kullanmaya başladığını ve ne kadar fark yaşadıklarını öğrenmek isterim. kullananlar bu durumu belirtebilirsr çok sevinirim. en azından kullanmayanların kafasında bi üşünce oluşmasına yardımmcı olabilir. bide ebru arkadaşım farklı kremleer kullanma bence zararı olab,ilir. sonuçta bunlar kimyasal aynı anda kullanınca birbirine karışıp zarar verme olasıkları oluşabilir.dikkat et derim çok yüklenme bence. evet yanıtlarınızı bekliyorum sevgiler...