- Konu Sahibi tuana_tuana
-
yahu bu dediklerinin hepsini yaptıysan toplasan silikon parası ederdi zaten. actiye kafadan 500 milyon vermişsin( çok üzüldüm gerçekten. düzgün bi üslupla sen de sitesine yaz bence umarım yayınlarlar. gerçi benimkini kesip biçmişler ama olsun
piyasada garantili (para iadeli) onlarca ürün var bundan sonra kullanırsam bi tek onlardan kullanırım. başlayacak olanlar da hiçbi büyük lafa kanmasın. paranı iade ediyolar mı etmiyolar mı önemli olan budur.
bi de kızlar bişi diycem, ebay'e baktım, geçen sene baktığımda onlarca hap vardı göğüs büyütme alanında, şimdi çok azı var, sayfayı göğüs büyütücü pompalar dolduruyor. acaba bu pompalar gerçekten işe yarıyo mu? yoksa haplardan herkes ümidini kesti, anlaşıldı ne halt olduğu şimdi sıra pompalarda mı? bilemedim...
hapların bi işe yaramadığı kesin.
arkadaşlar bende 2 kutu düzenli olarak sabah akşam actibreast kullandım fakat hiçbi yararı olmadı hala aynılar.
bayanlar bunları hergün aynı saatte düzenli olarak kullanmanız gerekiyormuş. bir de mesela kullanırken kafeinli içeceklerden uzak durdunuz mu, bol su içtiniz mi,proteinli yiyecekler yediniz mi falan merak ettim?
actibreastin sayfasındaki kullanıcı yorumlarını azaltmışlar, yalnızca mükemmellll krem diyenler kalmış. uyuz oldummm. Kötü Kazen
arkadaşlar şimdi tam olarak anlayamdım :uhm:ben yeniyimde krem sürekli kullanıncamı etkili oluyor....etkili oluyormu beni aydınlatırsanız çok sevinirm sewgiler:1hug:
canım ben şuan dream women diye bir krem kullanıyorum en azından fiyatı daha uygun e birde gelişme gördüm daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?