- Konu Sahibi tuana_tuana
arkadslar ben artik ya evlenicem ya da gogus buyutmekten vazgecicem, evli olmayan kimsede hic bisey ise yaramiyor. acilen koca araniyoooooooooooooor :) baska caresi yok. deliriceeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
klava:
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
femagise o nası bir kerm canım işe yarıyomu jeyyar actibreat i kullanıyorum hala küç te yiyorum ama su an yorum yapamıyorum :a015:regliyim:tomato:ama devam maratona kazanacagız hepimizde inşallah
Canım ben 2. kutudayım ve memnunum. Ebru 1 kutu kullandı işe yaradığını söyledi ama deva edemedi bütçeden sanırım. havinde 1kutu kullanmış galiba. sen 2. kutudamısın?
ah canım bi gelişme oldu da yazmadık mı
ben actibreastten ümidimi kestim. sawa başlayalı 12 gün oldu, tek ümidim o.
hormon içerdiği için güvenemiyoruz femagisten bahsediyosan eğer
küçü daha önce kullanmıştım dolgunluk veriyo evet ama bırakınca geri sönüyo o yüzden hevesim kırıldı![]()
kızlar çok pahalı bir göğüs büyütücünün kullanımında şunu buldum benim gibi bilmeyenlerin işine yarar diye düşündüm Göğüsleri büyütmede masaj içten koltuk altına, dikleştirmede ise koltuk altından içe doğru yapılır. Göğüslerin dikleşmesini sağlamak için haftada iki, büyümesi için her gün uygulanır.
canımcım senle uzunnnnnn zamandır burdayız:) hatta ben senden de eskiyim buralarda:))
benim de denemediğim yol kalmadı ama sıfır... bir tek saw işe yaramıştı yolun başında kullandığım ilk şey. şimdi yeniden başladım. yine fayda görürsem herkeseeeee önericem. eğer bi fayda etmezse ben de pesssss diyorum.
bi de sen yine de masaj yapmayı ihmal etme hergün olmasa bile ihmal etme çünkü göğsü şekle soktuğu kesin.