- Konu Sahibi tuana_tuana
-
yaa ebrucum nerdeyse 1 seneye yakındır yazılanları takip ediyorum,benimde denemediğim şey kalmadı diyebilirim k.üçler mi,göğüs büyütücü breast gainlar mi rezene çayları mı masajlar mı ne yaptıysam yapayım göğüslerimde gözle görülür bişey olmadı biraz çapı genişledi sadece ama o da gözle görülmüyor bile.senin yazdıklarını az önce forumun başından sonuna kadar okudum ve içime bir ışık doğdu diyebilirim çook sevindim.bende belki de son şans olarak bu kremi almayı istiyorum...o aldığım hapların zerre kadar yararı olmadı.o kadar par çöpe gitti 3 kutu kullandım bide.offf.ama senin gelişmelerine çok sevindim inan.inşallah hep kalıcı olur canım
acaba dudaklarımıza sürsüek büyütürmü dersiniz:) yada popomuzdan alıp yağları göğüsümüze falan çıkarsa :)))
evlilerde gerçekten çok daha çabuk ve etkili oluyor bu krem bence.
ahh ahhhsenağlama
arkadaslar bende bu konuya yenı katıldım bı ılac daha vardı breastgain mıydı yanlıs hatrlamıosam buyume herkese gore desırmıs sadece okumustum bı aralar arastırıodum bu haptı kremdı 2ay sora gozle gorulur deıkslıkler olurmus herkese gore farketgnı soluolar bnde kulanıcam ama ben aynı zmanda diane35 kulanıom adet duzenleyıcı acaba bı zararı olurmu kı ısmı neydı kremın :uhm:
merhabalar ...yaklaşık bir aydır yazdıklarınızı takip ediyorum.kremi mart ayının 26 sında kullanmaya başladım.1.71 boyundayım ve 55 kilodayım göğüs çevrem 88 cm geliyor.bu gün ayın 13 ü ve göğüslerimi ölçtüğümde inanamadım 90.5 cm geliyordu...:) ah yanlış ölçtüm falan oldum ama yok doğruydu..hani nazar deymesin diye dil falan ısırılırya , dilimin ucu acıyor valla...göğsümde acıma hissi son 4 gündür belirginleşti.karıncalanmada var ama daha çok regl öncesi hassasiyet gibi..kremi kullanmaya hem korkuyorum hemde sürüyorum bakalım sonuç ne olacak...
pekı bu actibreast kulanırken kafeinli ve asıtlı ıcecekler ıcmememız cunkı ıcındekı bazı bıtkısel seylerın etkısını azaltıomus sanrm bu kremdede ole bi etkı olurmu acaba:uhm:
evlilerde gerçekten çok daha çabuk ve etkili oluyor bu krem bence.
ahh ahhhsenağlama
Evlenince de bu sefer de çocuktu, emzirmeydi derken r de sarkıyolar canım ya.. Ne etsek çare değil yani..
supermis canım senin adina cok cok sevindim...
:içelim:
kizlar sanirim ben de alicam bu kremi... :teytey:[/QUO
teşekkür ederim darısı senin başına....hatta hepimizin başına....:hooray:
pekı bu actibreast kulanırken kafeinli ve asıtlı ıcecekler ıcmememız cunkı ıcındekı bazı bıtkısel seylerın etkısını azaltıomus sanrm bu kremdede ole bi etkı olurmu acaba:uhm:
valla tatlım kahve etkiliyo olsaydı önce ve en çok beni etkilerdi sanırım çünkü ben günlük en az 3-4 kupa (fincan değil dikkatini çekeyim) üçü bir arada bizim tabirimizle alayı bir arada :roflol:içiyorum ama valla tık yok gelişme aynen devam Allah'ım nazarlardan saklasın yalnız ben bu arada adaçayıda içiyorum günlük 1 fincan onunda etkisinin olduğunu duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?