- Konu Sahibi tuana_tuana
kizlar ben ikinci kutuya yeni basladim. eger buyurse devam edicem buyumezse bu son. artik hic bi sey yapmuycam. biktim artik
Peki ilk kutudan sonra bi gelişme olmadı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben ikinci kutuya yeni basladim. eger buyurse devam edicem buyumezse bu son. artik hic bi sey yapmuycam. biktim artik
Peki ilk kutudan sonra bi gelişme olmadı mı?
arkadaslar aranizda ACTIBREAST gogus buyutucu kullanan var mi? lutfen kullnananlar ve ya kullanmayi dusunenler fikirlerini bildirsin. ben aldim kullanmaya haftaya baslarim insallah. ayni zamanda baslayacak olanlar lutfen gelismeleri paylasalim. kimde nasil etki ettigini gorelim
Evet benim de çok sinirlerimi bozuyor. Bu krem hakkında güzel gelişmeler okuyunca ümitlenmiştim ama Ebru19'dan başka ciddi gelişme gören olmadı sanırım. senağlamacanim ilk kutuda gozle gorulur bi fark olmadi gerci ama cm olarak 1 cm buyume var. cok sinirlerimi bozdu su gogus isi kizlarrrrr...
canim biz denemek isedik ve ise yarayacagina cok inandik, simdilik umidimi kesmedim ben. 2. kutu da bitsin olmazsa o zaman 3.yu almiycaz.Evet benim de çok sinirlerimi bozuyor. Bu krem hakkında güzel gelişmeler okuyunca ümitlenmiştim ama Ebru19'dan başka ciddi gelişme gören olmadı sanırım. senağlama
zırrr ve tuanacım, siz ebru ile aynı dönemde başlamıştınız di mi? Onda nerede ise 6 cm büyüme var, sende ise sadece 1 cm. O doğum yaptığı için faydasını görmüşse, biz bekarlar için bu kreme o kadar para vermek saçma oluyor. Sadece 1 cm için değer mi? :sm_confused:
tuanacım acaba sen actigin icin konuyu buraya bir anket acabilir misin :sm_confused:
yani misal urunden memnun musunuz evet/hayır vs gibi...
ya da urunu kullandim, 1 ayda 1 cm buyudu, 2 cm buyudu, 3 cm buyudu, hic buyumedi gibi
sonuclari goruruz ne dersiniz CADIARZU
evet aynı dönemde başladık ama ebrunun doğum yapmasıyla alakalı bi durum kesinlikle. aramızda çocuk doğurmuş ve bu kremi kullanan başka biri var mı? olsaydı teyit etmiş olurduk...
ya bende abartı bi gelişme yok eyvallah ama umutsuzluğa kapılacak bi durum da yok. cm bazında önemli bi değişiklik olmasa da görünüşte fark anlaşılıyo. bi de ben karar verdim saw palmetto da kullanıcam, bu ne de olsa hormon içermeyen bi krem. saw palmettoyla östrojen takviyesi yaparım, belki daha hızlı etki görürüm. aklım hep saw palmetto da kaldı benim, göğüs macerama ilk onla başlamıştım ve onla da baya bi fark yaratmıştım:dance:
Çok güldüm ya sırnaşık şey.....bu arada saw palmetto prostat sorunları icin bi bitki degil mi ya? yan etkisi falan mı gögüsleri dolgunlastırıo yoksa? azcık gogsumuz varken onu da kaybedip ters bi etki yapmasın iyice erkege donmeyelim de =)
Zırrcım sanırım senin söylediğin de öyle bir şey. Hani böyle çok büyümüyor ama özellikle üst kısmı doluyor ve sütyenin ortasında böyle yuvarlak bi dolgunluk oluşuyor. Ona bile razıyız aslında..
canım doğru öyle de araştırırsan saw palmetto'nun kadınlarda göğüs büyütmek gibi bi yanetkisi olduğunu görürsün. link vermiyim ama alıntı yapayım madem, (saw palmettonun diğer ismi sabal)
'Sabal troid bezini uyarır ve hipotroid durumunda, ( troid bezinin normalin altında salgı yapması) troid bezinin normal çalışmasına katkıda bulunur. Kadınlar bu bitkiyi göğüslerini büyütmek, süt miktarını arttırmak, yumurtalık ve rahim iltihabı ile cinsel soğukluğa karşı kullanmaktadırlar.'
ben göğüs macerama ilk bunla başladım ve baya bi fark gördüm:1no2:, hatta üzülerek söylüyorum ki kremden daha çok etki etmişti. daha sonra bu böyle bi etki yaptıysa direk göğüse yönelik ürünler neler yapmaz ki diye düşünüp yoldan bir saptım pir saptım:1no2:biz bunu daha önce de tartışmıştık forumlarda. alıp kullanan birkaç kişi oldu, biri yine benim gibi çok çabuk etki gördüğünü söylemişti ama kullanan arkadaşlardan birinde kıllanmaya sebep olduğu için topluca bırakıldı... kısaca durum budur. şimdi malesef bunu almaya param yok
ben göğüs macerama ilk bunla başladım ve baya bi fark gördüm:1no2:, hatta üzülerek söylüyorum ki kremden daha çok etki etmişti. daha sonra bu böyle bi etki yaptıysa direk göğüse yönelik ürünler neler yapmaz ki diye düşünüp yoldan bir saptım pir saptım:1no2:biz bunu daha önce de tartışmıştık forumlarda. alıp kullanan birkaç kişi oldu, biri yine benim gibi çok çabuk etki gördüğünü söylemişti ama kullanan arkadaşlardan birinde kıllanmaya sebep olduğu için topluca bırakıldı... kısaca durum budur. şimdi malesef bunu almaya param yok
ya bende sana katılıyorum. ebru arkadaşımız kilo aldığını falan söyleyince aslında az biraz kıllanmadım değil... kesinlikle etkisi vardır aldığı kiloların.
peki sen ne zamandır kullanıyosun ve hiç mi bi değişiklik yok... dolgunluk vs?
şuna bak ya ordan burdan zar zor para denkleştirip direk göğüse yatırıyorum acınası haldeyim. şu ara fena taktım yine. eğer olmazsa pes arkadaşlar bırakıyorum... sabalı ben deneyeyim, etkileri yazayım, umarım faydası olur da bir güruh arkamdan gelir:))
Evet benim de çok sinirlerimi bozuyor. Bu krem hakkında güzel gelişmeler okuyunca ümitlenmiştim ama Ebru19'dan başka ciddi gelişme gören olmadı sanırım. senağlama
zırrr ve tuanacım, siz ebru ile aynı dönemde başlamıştınız di mi? Onda nerede ise 6 cm büyüme var, sende ise sadece 1 cm. O doğum yaptığı için faydasını görmüşse, biz bekarlar için bu kreme o kadar para vermek saçma oluyor. Sadece 1 cm için değer mi? :sm_confused:
ya bende sana katılıyorum. ebru arkadaşımız kilo aldığını falan söyleyince aslında az biraz kıllanmadım değil... kesinlikle etkisi vardır aldığı kiloların.
peki sen ne zamandır kullanıyosun ve hiç mi bi değişiklik yok... dolgunluk vs?
şuna bak ya ordan burdan zar zor para denkleştirip direk göğüse yatırıyorum acınası haldeyim. şu ara fena taktım yine. eğer olmazsa pes arkadaşlar bırakıyorum... sabalı ben deneyeyim, etkileri yazayım, umarım faydası olur da bir güruh arkamdan gelir:))
evet aynı dönemde başladık ama ebrunun doğum yapmasıyla alakalı bi durum kesinlikle. aramızda çocuk doğurmuş ve bu kremi kullanan başka biri var mı? olsaydı teyit etmiş olurduk...
ya bende abartı bi gelişme yok eyvallah ama umutsuzluğa kapılacak bi durum da yok. cm bazında önemli bi değişiklik olmasa da görünüşte fark anlaşılıyo. bi de ben karar verdim saw palmetto da kullanıcam, bu ne de olsa hormon içermeyen bi krem. saw palmettoyla östrojen takviyesi yaparım, belki daha hızlı etki görürüm. aklım hep saw palmetto da kaldı benim, göğüs macerama ilk onla başlamıştım ve onla da baya bi fark yaratmıştım:dance: