- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi tuana_tuana
bende sadece dolgunluk var bi büyüme olsaaaa. ah ahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhabaa.s.
tv de bi dr anlatıyodu bu kremden, göğüs büyüten kremlerde östrojen hormonu var hani şu kadınlar hamile kalınca vücudun fazladan salgıladığı. bu hormon hamilelerdeki gibi göğüsleri büyütüyo yani yapay ostrejen hormonu vücuda veriliyo fakat ağızdan hap şeklinde almıyosunuz güzel yanı o tene sürüdüğü için bir yan etkisi olsa kremli yeri yıkayıp temizlersiniz fakat hap şeklinde alsanız nerenize nasıl zarar verir bilemezsiniz yani dr dediğinine gre zararlı değil.kalıcılığına gelince en az 3 ay kullanın bu süre sonunda kremi kesseniz dahi bir süre daha göğüsler diri ve büyük kalıyomuş fakat küçüldüğünde tekrar kreme başlanacak![]()
canım öncelikle çok geçmiş olsun diycem -ki geçmiş sanırım, geçsin de...
yahu aslında bende de para yok, babamın kredi kartından çektirdim 3 taksit belki bi şekilde iş çıkar da öderim umudu var:çok üzgünüm:
evet krem çok pahalı ama gözleri fal taşı gibi ayrılan eşin alacaktır hiç şüphen olmasına.s
ki kesinlikle almalısın bence, aramızda en belirgin fark gören sensin. belki 2. kutudan sonra kullanmaya bile gerek duymazsın.
umarım 2. kutudan sonra ben de bariz bi fark görürüm:1hug:
hayır canım resmini çekmedim ama fark bariz bir şekilde ortada göğüs büyütmeme karşı olan eşim bile hayretler içinde kaldı valla:1shok: adamcağızın gözleri yuvalarından fırlıyo neredeyse ve ilk fırsatta bu kremi yine alacağını söylüyo belkide diğer kremi bir süreliğine yani 2. kutuyu alana kadar sabitlemek amacıyla kullanırım henüz bilemiyorum ama bu krem şuan benim için pahalı
canim urunun adini yazarak internette arattiririsan sitesini bulacaksin. ordan istedigin bilgileri elde edebilirsin canimarkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bu ürün hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Mesela yan etkileri var mı, nasıl bi ürün, nasıl kullanılıyor,nerden bulabiliriz,fiyatı nedir,kesin sonuç alabiliyor muyuz...?gibi sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim..hoşçakalın...
canim kilo felan aldin mi bu arada? acaba ben kilo vermesem buyurlermiydi? ama bu gun tekrar olctum gogus olcum verdigim 3 kiloya ragmen hic degismemis, halen 1 cm buyume var
selam hemşo buarada aramıza hoşgeldin çok haklısın ama bilemiyorum benim elimde başka bir krem daha var onu bu kremden önce almıştım mecburen onu kullanıcam
canım öcelikle şunu beilrteyim ben ilk almış olduğum kremi çok uzun süre kullanmadım actibreast'ı alınca onu bırakmıştım femagisi 1 hafta 10 güne yakın kullandım onda da etki gördüm ama asıl karşılaştırmayı bundan sonra yapıcam gelgelelim diğer konuya '' hoşbulduk'' dedikten sonra neden o resmi koydun anlamadım:uhm:
hayır canım resmini çekmedim ama fark bariz bir şekilde ortada göğüs büyütmeme karşı olan eşim bile hayretler içinde kaldı valla:1shok: adamcağızın gözleri yuvalarından fırlıyo neredeyse ve ilk fırsatta bu kremi yine alacağını söylüyo belkide diğer kremi bir süreliğine yani 2. kutuyu alana kadar sabitlemek amacıyla kullanırım henüz bilemiyorum ama bu krem şuan benim için pahalı
:uhm:
canım 1cm büyüme ilemi gözleri yuvasından çıktı 1 cm nedirki yaaa hadi desenki 4-5 cm ile gözleri yerinden çıktı tamam. Ama öyle diyorsan öyle olsun :uhm::uhm::uhm:
canim nasilsin? tartildin mi? kilo almismisin? bu gece goguslerimde acaip agrilar vardi. ayni ergenlik doneminde oldugu gibi :) cok sevindim kremdendir diye ama sabah gec uyandim ise gec kaliyordum kremi suremedim![]()
canım 2 kilo almışım ama ben evdekine pek güvenemedim bugün birde eczanede tartılıyım diyorum kilo aldığıma artık eminim çünkü kıyafetlerim dar gelmeye başladı özellikle yüzümün dolgunlaştığını söylüyorlar yalnız aramızda kalsın ben kremi göğsüme yedirdikten sonra elimi yüzüme sürüyordum haaa birde dudağıma:dance:acaba onun etkisimi olduki :1rolleyes: bu sabah senin gibi aceleyle çıktığım için bende süremedim bu arada canım benim mailimi aldınmı cevap gelmedi de:uhm:
canım öcelikle şunu beilrteyim ben ilk almış olduğum kremi çok uzun süre kullanmadım actibreast'ı alınca onu bırakmıştım femagisi 1 hafta 10 güne yakın kullandım onda da etki gördüm ama asıl karşılaştırmayı bundan sonra yapıcam gelgelelim diğer konuya '' hoşbulduk'' dedikten sonra neden o resmi koydun anlamadım:uhm: