- Konu Sahibi tuana_tuana
-
bende de dolgunlasma var ama kremle birlikte küç ve arı sütü poleni yemege basladım ondan mı bilemiyorum. benimde 1 haftaya kadar 1. kutu biter. bende 2. kutuyu sipariş verecem.
canim ari sutunu nasil kullaniyorsun?
Tuanacım, sağlığın iyi di mi? Kremle nasıl gidiyor? Hani çiçek ve öpücük gönderen bi kafa var ya ondan göndermek istedim sana ama; o semboller çıkmadı (sayfanın en altı sanırım)
selam arkadaşlar kremi tekrar düzenli kullanmaya başladığımdan itibaren göğüsüm tekrar acımaya başladı vede şişmeye deprem nedeniyle bir ara düzenli kullanamamıştım bazen hiç sürmediğim oluyodu ve o dolgunluk sanki etkisini kaybediyo gibi gelmişti bana ama şu son 2-3 gündür düzenli kullanıyorum ve eskisi gibi tekrar dolgunlaştı acayip bir hassaslık var acıyo fakat ne yazıkki artık kremim bitiyo eh bu kadar dayandı ona da şükür 1,5 ay oldu dahamı bitmesin dimi yani
canim nasilsin? deprem bitti mi? canim keske 2. kutuylada devam ede bilseydin. bunca zaman kullandin devamini getirseydin belki istedgiin sonuca ulasirdin. canim benim de goguslerimde karincalasma ve hafif sizlamalar oluyor. kremden mi acaba?
arkadaşlar merhabaa.s.
tv de bi dr anlatıyodu bu kremden, göğüs büyüten kremlerde östrojen hormonu var hani şu kadınlar hamile kalınca vücudun fazladan salgıladığı. bu hormon hamilelerdeki gibi göğüsleri büyütüyo yani yapay ostrejen hormonu vücuda veriliyo fakat ağızdan hap şeklinde almıyosunuz güzel yanı o tene sürüdüğü için bir yan etkisi olsa kremli yeri yıkayıp temizlersiniz fakat hap şeklinde alsanız nerenize nasıl zarar verir bilemezsiniz yani dr dediğinine gre zararlı değil.kalıcılığına gelince en az 3 ay kullanın bu süre sonunda kremi kesseniz dahi bir süre daha göğüsler diri ve büyük kalıyomuş fakat küçüldüğünde tekrar kreme başlanacak
genel olarak göğüs büyütücü kremlerden bahsetti direk bu krem değil ama bu hormonunda zararlı falan olduğunu söylemedi zaten kadında var olan gebelikte artan bi hormon bu.Canım doktorun direk bu kremden bahsettiğine emin misin? Yoksa genel olarak göğüs büyütücü kremlerin özelliklerinden mi bahsetti? Çünkü sitesinde kremde hormon yok yazıyor. Kremin çalışma sisteminin hormon ile göğüslerde şişme oluşması olarak değil, göğüsteki yağ hücrelerinin sayısının ve hacminin artması ile büyüme sağlama şeklinde olduğunu anlatmışlar... :sm_confused:
iyim tatlım sadece yorgunluk ve uykusuzluk var 2-3 gündür oğlum hasta onunla uğraşıyorum ve haliyle gece uykusuz kalıyorum deprem sanırım arık bitiyo 2 gündür pek sallanmıyoruz olsada şiddeti küçük pek etkilemiyor krem için üzülüyorum ama malesef yapacak bişey yok eğer 2. kutuyu alabilseydim eminim istediğim sonuca ulaşıcaktım ama napim şimdilik elimdekiyle yetineceğim belki önümüzdeki ay hayırlısı artık bişeyler ayarlamaya çalışacağım senin göğsündeki sızlama ve karıncalanmalarda kremden benim var sadece karıncalanma yok kremse en fazla 3-4 gün idare eder kendine iyi bak canım senin sağlığın nasıl?:1hug:
ebrucum sen kremden once goguslerinni resmini cektin mi? simdiki haliyle kiyaslayinca fark var mi?
arkadaşlar bu krem eğer yağ hücrelerini çoğaltıyorsa zayıfladığımız anda ilk önce yağlar yandığına göre küçülme ihtimali olabilir mi çünki insanlar devamlı aynı kiloda kalamaz bazen alır bazen verir umarım etkilemez önemli olan ebru arkadaşımızın bundan sonraki durumu kremi bıraktığında küçülecek mi yoksa olduğu gibi kalacak iyişallah kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?