- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi tuana_tuana
ben saw palmentoyada basladım. kremede devam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasıl gidiyo umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız ben hala 84 de sayıklıyorum ilk zamanlar dolgunluğum oldu ve 4cm farketti emzirmeden dolayı defarmasyon olmuştu şuanda o dolgunluk duruyo fakat sanırım büyüme yavaşladı regli döneminde olduğum için bir kaç gündür öçlmüyordum fakat akşam tekrar ölçecem umarım fark vardır ama nedense içimden sanki yokmuş gibi geliyo ve hiç heyecan yok yani ilk günlerdeki gibi değilim bakalım ne çıkacak akşam hadi hayırlısı
tuanacım senide bayağı bi özlemiştim tekrar hoşgeldin aramıza umarım bu yazdıklarım sana da cevap olmuştur tatlım kendine dikkat et
kızlar nasıl gidiyo umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız ben hala 84 de sayıklıyorum ilk zamanlar dolgunluğum oldu ve 4cm farketti emzirmeden dolayı defarmasyon olmuştu şuanda o dolgunluk duruyo fakat sanırım büyüme yavaşladı regli döneminde olduğum için bir kaç gündür öçlmüyordum fakat akşam tekrar ölçecem umarım fark vardır ama nedense içimden sanki yokmuş gibi geliyo ve hiç heyecan yok yani ilk günlerdeki gibi değilim bakalım ne çıkacak akşam hadi hayırlısı
tuanacım senide bayağı bi özlemiştim tekrar hoşgeldin aramıza umarım bu yazdıklarım sana da cevap olmuştur tatlım kendine dikkat et
ayyy cok sevindim,insallah öledir canımm,hadi hayırlısı :teytey:
valla bende ne karıncalanma var, nede agrı
gelişmeleri yazmayı unutma
öptümmmmm
isallah hepimizde buyur canim. aksam bidaha olcucem, belki buyumustur :)
tuanacım ölçtünmü canm?varmı bi değişiklik?insallah vardırda yüreğimize su serpersin a.s.
hosbulduk canim. canim senin 4.5 cm buyumeni duyunca o kadar cok sevinmistim ki sanki benimkiler buyumus gibi :) simdi uzuldum. keske buyuselerde istedigimiz gibi olsa hepimizkiler. seninkinin buyumesi beni cok umutlandirmisti. kilo verdin mi bu aralar canim? acaba ondan mi sana buyume yokmus gibi geliyor? acaba sutun mu azaldi? kremi mi azalttin yoksa? kafayi yiycem ebrucum bisey soyle nooolur kafamçokkarıştı
yaaa kıslar sunu farkettim sabahları kalktığımda daha dolgun oluyo
akşam eve gelince bakıyorum daha sönük
uyandığımda şiş, akşam sönük CADIARZU
sizdede varmı böle bişi?
evet canım akşam ölçüyorum 84 sabah ölçüyorum 85 bende ne olduğunu anlamadım acaba gündüzdemi sütyensiz gezsek:uhm:
evet canım akşam ölçüyorum 84 sabah ölçüyorum 85 bende ne olduğunu anlamadım acaba gündüzdemi sütyensiz gezsek:uhm:
vallayaa,calışmıyo olsam bütün günümü sütyensiz gecircemm naniknanik
Allahım yaa yardım et bize,cok bişi istemiyoruz,kocaman olsun istemiyoruz,sadece birazcık büyüsünler istiyoruzzz,şöle kadın olduğumuz belli olucak kadar...
kızlar aklıma birşey geldi arkadaşım zamanında doktora gitmişti hormonlarında sorun vardı doktor hormon tedavisi için ilaç verdi size yemin ederim kızın 75 ken 85 oldular kendi gözlerimle gördüm şok oldum ama yaklaşık 6 yıl önceydi ve kız şuanda evli göremiyorum şehirdışında telide yok ama bulucam doktorada sormak lazım
kızlar aklıma birşey geldi arkadaşım zamanında doktora gitmişti hormonlarında sorun vardı doktor hormon tedavisi için ilaç verdi size yemin ederim kızın 75 ken 85 oldular kendi gözlerimle gördüm şok oldum ama yaklaşık 6 yıl önceydi ve kız şuanda evli göremiyorum şehirdışında telide yok ama bulucam doktorada sormak lazım