• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acrania sebebi ile gebelik sonlandırma sonrası hamile kalabildiniz mi

neyapacaginibilmeyenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
24
9
1
27
Tüp bebek ile gebelik olmuştu. Yaşayanlar bilir çok zor şeyler yaşadık. Sebepsiz infertilite denilmişti. İlk denemede olumlu sonuç da almıştık ancak 11. Hafta ultrason ile muayenede doktor acrania olduğunu yani kafatasının hiç gelişmediğini söyledi.
Kalbi atıyordu yavrumun ama ileriki haftalarda yaşama şansının çok düşük olduğunu söyledi. Perinatoloğa göründük o da aynı şeyi söyledi. Yarın ilaç ile yani terminasyon ile gebelik sonlandırılacak.
İçim yanıyor çok üzgünüm. Kalbinin sesi daha kulağımda çok çaresiz hissediyorum.
Böyle bir durum yaşayıp tekrar gebe kalabilen var mı?

Tüp bebek ile gebelik olmuştu. Yaşayanlar bilir çok zor şeyler yaşadık. Sebepsiz infertilite denilmişti. İlk denemede olumlu sonuç da almıştık ancak 11. Hafta ultrason ile muayenede doktor acrania olduğunu yani kafatasının hiç gelişmediğini söyledi.
Kalbi atıyordu yavrumun ama ileriki haftalarda yaşama şansının çok düşük olduğunu söyledi. Perinatoloğa göründük o da aynı şeyi söyledi. Yarın ilaç ile yani terminasyon ile gebelik sonlandırılacak.
İçim yanıyor çok üzgünüm. Kalbinin sesi daha kulağımda çok çaresiz hissediyorum.
Çok üzüldüm durumunuza ne diyeceğimi bilemedim çok zor bir durum 😢 Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah benim bildim yok görünce yazmak istedim

Merhabalar çok geçmiş olsun aynı durumu dört sene önce yaşadım aynı hastalıktan bebegimi kaybettim.
Daha sonraki denemelerim tutmadı bir cok kez.
Ama şimdi tekrardan hamileyim elhamdülillah korkmayın bir dahaki denemede yüksek dozda folik asit alacaksınız.

Merhabalar çok geçmiş olsun aynı durumu dört sene önce yaşadım aynı hastalıktan bebegimi kaybettim.
Daha sonraki denemelerim tutmadı bir cok kez.
Ama şimdi tekrardan hamileyim elhamdülillah korkmayın bir dahaki denemede yüksek dozda folik asit alacaksınız.
Çok geçmiş olsun size de. Çok sevindim sizin için, inşallah bizim da tekrar olur hayırlısıyla.
Sizin de Acrania olduğunu öğrendiğiniz bebeğiniz tüp bebek ile miydi?

çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😞 ben de tüp bebekle hamile kalıp kalp atışlarını duymuştum fakat sonra kalbi durdu acınızı anlayabiliyorum 😞 ama benim transfer olduğum embriyo pgt li değildi sizinki pgt li mi ?

çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😞 ben de tüp bebekle hamile kalıp kalp atışlarını duymuştum fakat sonra kalbi durdu acınızı anlayabiliyorum 😞 ama benim transfer olduğum embriyo pgt li değildi sizinki pgt li mi ?
Bu hastalık embriyoya Pgt yapılsa bile orada görülen bir şey değil çünkü genetik değil pgt de çıkmıyor.

Çok geçmiş olsun size de, çok üzüldüm. Yok hayır değildi ama diğer hanımefendinin dediği gibi kromozomla bir bozukluk olmadığı için pgtde çıkmazmış bu durum. Siz tekrar gebe kalabildiniz mi?

Back
X