Cilt Bakımı Ürünleri acnevit ürünlerini kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
1 ay olacak serumu kullanmaya başlayalı... reglim 1 ay atalyınca çok fazla sivilce çıktı o da serumu kullanmaya başladığım dönemdi... bilemedim serum ve jel önce temizlediği için mi çok sivilcem çıktı yoksa reglim geciktiği için mi...

ama şimdi biraz daha iyi durumda... kullanmaya devam edeceğim...

Arkadaşlar selam...

33 yaşında evli bir bayanım.15 yaşından beri ergen aknesi ve yetişkin aknesiyle savaşan biri olarak bu ürün hakkında yazdıklarımı dikkatlice okuyun lütfen...

15 yaşından beri denediğim ve adını unuttuğum bir çok ağız yoluyla ve sürme yoluyla ilaç denedim. En önemlileri:19 yaşına kadar tetra-dox kullandım ara ara. 19-21 yaş arası Roaccutane kullandım ki hala elimde izi var ilacın. neden derseniz karacaiğer değerleriyle oynayan ve teni inanılmaz hassas yapan bi ilaç. küçük bir sıyrık elimde derin bi iz yaptı.Yararını görmedim mi gördüm. siyah nokta, gözenekler bile kayboldu. Ancak kullandığım sürece. bıraktım ve birgün tek büyük bi sivilceyle başladı herşey. 15 yaşından beri bu konuda çok kompleksim var pudrasız markete bile gidemedim. taa ki 2010 yılında ACNEVİT SERUM ile tanışana kadar. bir arkadaşım önerdi ama inanmadım önce.umudum yoktu yıllardır vardı onlar ve gitmeyecek gibiydi. artık en son boyun bölgemde çıkanlar kocaman ve ağrılıydı. ama yapacak bişi yoktu. unutmuyorum bir cuma günü başladım sürmeye. sabah-akşam ince tabaka halinde sürdüm ve pazartesi gittiğimde arkadaşım inanamadı değişime...cildimde bi beyazlama buldu.böyle başladı Acnevit'le tanışmam. bir Türk eczacının hiç bir ilaç maddesi kullanmadan C vitamini ile yarattığı başarının sonu.!

Arkadaşlar bu ürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum .Ancak önemli bir nokta: KULLANDIĞINIZ SÜRECE PUDRA VE FONDOTEN BIRAKILACAK!!!

Çünkü önerdiğim bi arkadaşım pudrayı bırakmadı ve faydasını görmedi. Ancak bir diğeri cildiyle övgüler alan bi kız oldu....o yüzden bu nokta önemli. cilt hava alacak...

Diğer yararı ise kullanan arkadaşlar ile keşfettiğimiz: göz kırışıklığı kremine gerek kalmıyor. göz çevresinde de belirgin bir gerginlik yaratıyor. bu da zannediyorum C vitamini etkisi...

ve Arkadaşlar bu serumun türevi piyasa da yok. yani C vitaminini barındıran bir akne önleyici yok. aramayın.

bi ara üretimine ara verildi stoklarımla idare ettim ancak yine üretimde ...Eczaderm: Güvenilir Ürünler, Güvenli Alışveriş 'dan alabilirsiniz... ayrıca yine kendi sitesi sivilceyokizyok.com 'a da bir göz atın...

Sizlere de yararlı olmasını dilerim...Hoşçakalın

Back
X