- Konu Sahibi kardelen18
nazocuğum sende sivilce lekelerimi vardı yoksa güneşden oluşan lekelermi benim güneş lekesi derdim var sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bihter06 peki bu ürünün güneş lekeleri için olan serumu yokmu?
ahann da ılk acılısı azönce yaptım =)) ooff kızlar dua edın ıse yarasın.. nesnel bır sekılde yararlarını veya zararlarını yazacam merak etmeyın..
BİHTER06 sen nezamandır kullanıyorsun canım.. umarım ıyılesme goruyorsundur
Kızlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum acnevit serumu.Yüzüm berbat durumdaydı,sivilce doluydu suratım.Lekeleri de kırmızıdan öte mosmor durumdaydı.aynaya bakamıyodum,5 tane dermatoloğa gittim,kullanmadığım ilaç kalmadı.Son 2 doktor roaccutane' a başlamamız gerek dedi.o derece kötüydü yani.Eczanede acnecineamide in broşürünü gördüm,eve glince araştırdım,sonra serumu aldım.3, ayım bitti,şu an yüzümde ne bir sivilce ne iz ne de siyah nokta var.Herkes şaşırıyo nasıl bu kadar düzeldi diye.nazar değicek diye korkuyorum yemin ederim:)Kesinlikle tavsiye ederim..Pişman olmayacaksınız:)
acnecineamide mi acnevit mi kullandın canım sen yoksa ikisi aynı değil bildiğim kadarıyla