Cilt Bakımı Ürünleri acnevit ürünlerini kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar bugun acnevit in 3.günü,gelişmeleri yazmak istedim ,öncelikle bu serumu kullanmaya başladıktan sonra hiç yenı sivilce çıkmadı,benım sadece yanaklarımda çıkar sivilce,öncekı sivilcelerden kalan kırmızı lekelerin rengi açıldı ve bu serumu kullanmaya başladıgım gün çıkmaya başlayan btğn sivilceler söndü :banana: gerçekten çok mutluyum denemediğim ürün,krem ilaç kalmadı ama en etkili bu oldu serum ve jelini kulanıyorum ,serum küçük 30 ml ,bitince tekrar alcam en az ay kullancam gelişmeleri yenıden yazarım...
bu ürün sadece akneli cilt ve lekeleri için güneş lekeleri için değil ...

şöyle söyliyeyim bizim eczaneye getirdi firmasından bir bayan çok güzel bir şekilde anlattı akneli ciltte yenileyici özelliğe sahip yüze parlaklık temizlik veren bir ürün artı güneş lekeleri gibi ciltteki küçük lekeleri bile düzgünleştirebiliyor dedi gözenekleri sıkılaştırma özelliği olduğunu söyledi kokusu falan çok güzel bende alacam inşallah çok sattık bu ürünlerden ama kendime almak daha nasip olmadı

bihter06 peki bu ürünün güneş lekeleri için olan serumu yokmu?

cnm bildiğim kadarıyla yok google acnevit diye arama yaptır 3 ürün çıkıyor serum ,yüz ve vucut jeli... gene de eczaneye sor güneş lekeleri için de kullanılır mı diye ama içindekı bilgilerde hep akne için yazıyor...

sağol bihterciğim ama şimdi bütün ürünler her cilt soruna çözüm sunuyor yinede soracam ama emin olduktan sonra bu tür ürünler lekelerin rengini sadece bir iki ton açar o yüzden para vermek isime gelmiyor ama geçireceğini bilsem hiç acımam.

eveettt dun krara verdım yorumları okudum ve bugun sıparıs ettım kızlar =)) bı bu kalmıstı kullanmadıgım annem vuracak benı ama napım gecsın yaa artık su lanet sıvılceler ve kızarıklıkları :((

arkadasımın yengesı eczanede calısıyor ona sordurttum kullaanlar cok memnun hatta patronda kullanmıs uzun sure kullanımda faydasını baya gormuss.. ıanarak aldım bakalım serum ve yıkama jelını... nesnell yorumlarımla donecem sıze gerı=)) buaradaa bıkac gundur ust uste kıl yapıyorum (beyaz) bılıyorum ust ustte olmaz.. ama ınanın sıyah noktalar okdr azaldıkıı anlatamam htta yok gıbı super olduu ah bıde sıvılcelere fayda gorsem neguzel olur...

ahann da ılk acılısı azönce yaptım =)) ooff kızlar dua edın ıse yarasın.. nesnel bır sekılde yararlarını veya zararlarını yazacam merak etmeyın..

BıHTER06 sen nezamandır kullanıyorsun canım.. umarım ıyılesme goruyorsundur

ahann da ılk acılısı azönce yaptım =)) ooff kızlar dua edın ıse yarasın.. nesnel bır sekılde yararlarını veya zararlarını yazacam merak etmeyın..

BİHTER06 sen nezamandır kullanıyorsun canım.. umarım ıyılesme goruyorsundur

inşallah faydasını görürsün canımm............

bugün sipariş verdiğm acnevit ürünleri geldi ilk uygulamayı yaptım bakalım sonuçları yazarım kızlaar inşallah iyi gelirzemuszemus

1 haftadır serumunu kullanıyorum fakat henüz bir faydasını görmedim.Birkaç sivilce daha çıktı hatta. Bakalım belki uzun vadede işe yararbilmiyorumkismile

yaa buara sınav stresının yardımıylaa yuzum berbat oldu yaa :(( ama sanırım bu serum da basta sıvılce yapıyor alttakıler cıkıyor sanırım.. inş uzun sure kullanımda ıse yarar.. gecen bı eczaneye ugradım ordakı calısan kullanıyormus 1 senedır falan uzun sure kullanımda acayıp faydalarıı gordum dedı hadi bakalım hayırlısı

Kızlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum acnevit serumu.Yüzüm berbat durumdaydı,sivilce doluydu suratım.Lekeleri de kırmızıdan öte mosmor durumdaydı.aynaya bakamıyodum,5 tane dermatoloğa gittim,kullanmadığım ilaç kalmadı.Son 2 doktor roaccutane' a başlamamız gerek dedi.o derece kötüydü yani.Eczanede acnecineamide in broşürünü gördüm,eve glince araştırdım,sonra serumu aldım.3, ayım bitti,şu an yüzümde ne bir sivilce ne iz ne de siyah nokta var.Herkes şaşırıyo nasıl bu kadar düzeldi diye.nazar değicek diye korkuyorum yemin ederim:)Kesinlikle tavsiye ederim..Pişman olmayacaksınız:)

bende bi kaç aydır jel ve acnevit serumunu kullanıyorum çok faydasını gördün sivilcelerden kurtulduğum gibi lekeler izlerde gitti birde süper bi site buldum acnevit ürünleri indirimde çok uygun fiyatı Acnevit jel
15tl acnevit serum 25 tl bakimliolmak.com site sipariş verdim ertesi gün öğlen gedli ürünler.

Kızlar ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum acnevit serumu.Yüzüm berbat durumdaydı,sivilce doluydu suratım.Lekeleri de kırmızıdan öte mosmor durumdaydı.aynaya bakamıyodum,5 tane dermatoloğa gittim,kullanmadığım ilaç kalmadı.Son 2 doktor roaccutane' a başlamamız gerek dedi.o derece kötüydü yani.Eczanede acnecineamide in broşürünü gördüm,eve glince araştırdım,sonra serumu aldım.3, ayım bitti,şu an yüzümde ne bir sivilce ne iz ne de siyah nokta var.Herkes şaşırıyo nasıl bu kadar düzeldi diye.nazar değicek diye korkuyorum yemin ederim:)Kesinlikle tavsiye ederim..Pişman olmayacaksınız:)

acnecineamide mi acnevit mi kullandın canım sen yoksa ikisi aynı değil bildiğim kadarıyla

acnecineamide mi acnevit mi kullandın canım sen yoksa ikisi aynı değil bildiğim kadarıyla

ben farklı olduğunu bilmiyodum tatlım çok saol bilgilendirme için:)
Acnevit serum kullandım ben.küçük bi şişede.Söylediğim gibi harika bir ürün sivilce,leke,siyah nokta,vb hiç bişey kalmadı yüzümde.bebek cildi gibi olduu:)

arkadaşlar akne izlerini geçirdimi morluklar var,birde leke bırakmıyor değil mi cildim çok hassas aknetrent kullandım akneler geçti ama izler çok yavaş geçiyor...

Back
X