Sivilceli Ciltler Acnelyse sorunsalı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aaaycaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
41
0

Kızlar bu yazımdan beni hatırlarsınız!! Geçen seninin 11-12. aylarında yazmışyım.
Artık Acnelyse profesörü oldum diye bilirim :)) Doktorun yanlış talimatları yüzünden zor zamanlar geçirsemde doğru kullanımı hem okuduklarımdan hemde kendi deneyimlerimden öğrendim :) Evet yanlış kullandım ama pürüzsüz bir yaz ve ilk bahar geçirdim :))
İster istemez yüz temizliğini ve yediklerimize dikkat etmediğim için yine sivilceler çıkıyor elbette :/
Bu aralar yeniden ilaça başladım. Yukarıdaki şikayetlerden hiç birini yaşamıyorum şu aralar artık deneyim konuşuyor (hafif soyulmalar dığında, ki bu iyiye işaret) :)))

İlaç hakkında kesin yönlendirmelerde buluna bilirim. Sorunuz varsa sorunuzu alabilirim. Ayrıca clindoxyl , tetradox hakkındada bilgi verebilirim..

Son düzenleme:
sivilce çıkmayan yerlerde bile ilacı sürdükten sonra sivilce çıktı.keşke hiç kullanmasaydım mahvoldu cildim.sizde de sivilce artışı oldu mu ve olduysa nasıl geçirdiniz

sivilce çıkmayan yerlerde bile ilacı sürdükten sonra sivilce çıktı.keşke hiç kullanmasaydım mahvoldu cildim.sizde de sivilce artışı oldu mu ve olduysa nasıl geçirdiniz

Kullananlardan bazıları yüzünde sivilce artışı olduğunu söylediğine çokca şahit oldum, kısa bir döküm süresidir diye değerlendiriyorum..
Bende abartılı bir döküm olmadı, böyle tek tük. Mesela şuan anlımda bir adet sivilce vede dudağımla çene aramdada bir tane şişlik var. Onlara özel bir şey kullanmıycam. Acnelyse kullanmaya devam :) Belki güneş kremim biraz fazla yağlıdır ondan çıkmıştır, bakteriyel birşey değildir çünkü ellerim temiz olsada olmasada yüzüme dokunmuyorum ve dokundurtmuyorum.. Yani kısacası çıkacağı varmış :)
Yediklerine içtiklerine dikkat et ve en önemlisi gülümsemeni yüzünden eksik etme :))

ne kadar sürede cildinde düzelme oldu?

3 ila 6 hafta arasında çok soyulma yaşıyorsunuz, bazı hafif lekeler kayboluyor..
Ama net olarak (bebek poposu kıvamı diyorsan) 5-6 aya yaklaşınca öyle bir cild elde edebiliyorsun :) Koca bir yaz hiç makyaj yapadığımı hatırlıyorum :)

ne güzel yaa inşallah benimde öyle olurr :) şimdi çinko hapı kullanmaya başlıcam bi faydası olurmu sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…