nice1985 Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum. Kayıtlı Üye 14 Nisan 2014 3.182 3.064 448 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeda #21 hannesli .!.: Çünkü yazin dikkat etsende bir risk var ama aksam 6 ve sonrasi cikarim çok dikkat ederim.dersen kullan ###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?### Genişletmek için tıkla... Anlamadim...nasil yani yaptiklarin sana daha iyi bir yasam sundumu?derkenn????
hannesli .!.: Çünkü yazin dikkat etsende bir risk var ama aksam 6 ve sonrasi cikarim çok dikkat ederim.dersen kullan ###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?### Genişletmek için tıkla... Anlamadim...nasil yani yaptiklarin sana daha iyi bir yasam sundumu?derkenn????
gamzeda Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Haziran 2011 616 20 118 Ankara 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeda #22 kızlar o günkü kadar kırmızı deıl ama önceden lekelrımın olduğu yerler de var yınede kırmızılı:2:
hd_08 icinde bir sen bulursun büyümüş anlamis yorgun.. Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2014 192 10 38 11 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeda #23 gamzeda .!.: cok tsk ederım.cok korktum bnde ız kaldı dıye Genişletmek için tıkla... gecen sene zoretanın kullandım cıldımı takmın edemezsın tımsah derısı gıbı oldu kıpkırmızı batıodu ve kasınıyordu. ılacın etkısının gecmesı yuzun duzelmeı bı haftanı alıyor cnm. doktoruna mutlaka gorun bana bı ılac verdı 5 gun bosuna cektm ddm ıkı gunde ılacı gecırmıstı. mumkunse gunese ckma daha kotu yakıo cıldını. sımdıden gecmıs olsun.
gamzeda .!.: cok tsk ederım.cok korktum bnde ız kaldı dıye Genişletmek için tıkla... gecen sene zoretanın kullandım cıldımı takmın edemezsın tımsah derısı gıbı oldu kıpkırmızı batıodu ve kasınıyordu. ılacın etkısının gecmesı yuzun duzelmeı bı haftanı alıyor cnm. doktoruna mutlaka gorun bana bı ılac verdı 5 gun bosuna cektm ddm ıkı gunde ılacı gecırmıstı. mumkunse gunese ckma daha kotu yakıo cıldını. sımdıden gecmıs olsun.