• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acnelyse kullandım yuzum kıpkırmızı:(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
kızlar 2 gece once acnelyse krem surdum.yattım .bugne kadar bısı yoktu bugun acıdan dramıyorum.yuzum ıgne gıbı batıyor.bır ara ara kıpkırmızı dıger yerler beyaz oldu yuzumun :( nolur yardım edın geçer mı kırmızılıklar

Canim o kremi yazin kullanmamalisin yuzun gunes gormemeli..Soyar derini ..cok ince ve sorunlu bolgeye surmen gerek..kirmizilik gecer ama bir sure cildinin dengesi bozulacak..gecmis olsun.

gecermı gerçekten .cok tsk ederım bı an hep böyle kalçam dıye cok korktum

Ayni hataya dusmustum oradan biliyorum..Acisida gecer kirmizilikta gecer..Ama oynama yuzunle rahat birak..baska krem falanda surme..3 gune rahatlarsin..

Benimde oyle soydu kirmizi oldu kisin kullanmistim biraktim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksam acnelise (yada nasil yaziliyorsa ) gündüz fito krem vermisti bana doktorum biri soyarken diğeri onariyor ise yariyor ama kasim ile mart arasi güneşsiz aylarda kullan demisti

not: ben faydasini gordum ama derin aknelerde benzamcin şart benim sivilcelerim nohut gibi deri altındaydı

saolun kızlar ya ck korktum bı anda zaten ağlamaya başlamıştım.burnumve cevresı kırmızı dıger yerler beyazdı. ama ıcım rahatladı sımdı

kızlar 2 gece once acnelyse krem surdum.yattım .bugne kadar bısı yoktu bugun acıdan dramıyorum.yuzum ıgne gıbı batıyor.bır ara ara kıpkırmızı dıger yerler beyaz oldu yuzumun :( nolur yardım edın geçer mı kırmızılıklar

O hatayi ben de yaptim bi de ben bi kac boyunca surdum bolca bildigin kirmizi parca parca yanik gibi oldu aynaya bakamiyodum bi kac hafta once oldu bunlar.Sonra inceden kurudu o kirmizilklr sonra soyuldu filan dort bes gun yuzum o halde kirmizi pancar gibi dolandim :/

Sivilceler bir an once gecsin diye bol bol surmediniz degil mi? Ayrica surupte asla gunese cikmamaniz gerekiyor. Tavsiyem, tedavi icin havalarin surekli kapali oldugu aylari beklemeniz. Eger dogru kullanirsaniz acnelyse mucize gibi bir krem.

neki bu dediğiniz krem ne işe yarar

bende cildimle sorunluyumda ilgi alanıma girdi hemen

Geçer canim derin soyulmuş taze deri cikacak yerinden sakin devam etme ürüne..

Ve yüzünü kurutacak ürünler sürme sadece suyla yika yüzünü..

Güneşe aman diyim cikma taze deriyi karartirsan öyle kalir bir kaç gün dikkat et mis.gibi derin olacak

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Canim o kremi yazin kullanmamalisin yuzun gunes gormemeli..Soyar derini ..cok ince ve sorunlu bolgeye surmen gerek..kirmizilik gecer ama bir sure cildinin dengesi bozulacak..gecmis olsun.
Ya bisey sorucam,bu ne kremi.gunes lekeleri icin mi.neden yazin kullanilmiyor..

Bunu su sebepten soruyoRum.gunes lekem var yeni oldu ramazandan uc gun once..dr gittim yeni ilac yazdi...krem falan.bu yuzee surulup kizartan soyulandannn....simdi bende surmiyim miii..yaz mevsimi dieee..bir de lekeye ne kadar erken mudahale edersek o kadar iyi degilmii.sursek te bu surecte hic gunesli zamanlar da disari cikmasak.aksam ciksak olmaz miii

Son düzenleme:

Bunu su sebepten soruyoRum.gunes lekem var yeni oldu ramazandan uc gun once..dr gittim yeni ilac yazdi...krem falan.bu yuzee surulup kizartan soyulandannn....simdi bende surmiyim miii..yaz mevsimi dieee..bir de lekeye ne kadar erken mudahale edersek o kadar iyi degilmii.sursek te bu surecte hic gunesli zamanlar da disari cikmasak.aksam ciksak olmaz miii
Öyle de olur güneşe çıkmaman gerek kullandığında..Her türlü leke için kullanabilirsin deriyi soyar alttan yeni deri çıkarır akneliste..Ben sevmiyorum bu ilacı ..

Çünkü yazin dikkat etsende bir risk var ama aksam 6 ve sonrasi cikarim çok dikkat ederim.dersen kullan

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Back