Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tsk ederım.cok korktum bnde ız kaldı dıye
Geciyo geciyo korkma. Ramazan bayramini puzzle gibi bi yuzle gecirmistim bu krem yuzunden
kızlar 2 gece once acnelyse krem surdum.yattım .bugne kadar bısı yoktu bugun acıdan dramıyorum.yuzum ıgne gıbı batıyor.bır ara ara kıpkırmızı dıger yerler beyaz oldu yuzumun nolur yardım edın geçer mı kırmızılıklar
kızlar 2 gece once acnelyse krem surdum.yattım .bugne kadar bısı yoktu bugun acıdan dramıyorum.yuzum ıgne gıbı batıyor.bır ara ara kıpkırmızı dıger yerler beyaz oldu yuzumun nolur yardım edın geçer mı kırmızılıklar
cok tsk ederım.cok korktum bnde ız kaldı dıye
Yaaaa o haldeyken bana gorucu gelmisti : )) yasim 18 di ... taaamm17 sene once vay bee morugum cikmis : ))
Yok o gelen beni alir mi kipkirmizi bir surat soyuk soyuk : )) korkmustur garibim..31 yasimda evlendim ben simdi 34 um .. : )Yaaa o gorucuyle mi evlendiniz yoksaa :)
Ya bisey sorucam,bu ne kremi.gunes lekeleri icin mi.neden yazin kullanilmiyor..Canim o kremi yazin kullanmamalisin yuzun gunes gormemeli..Soyar derini ..cok ince ve sorunlu bolgeye surmen gerek..kirmizilik gecer ama bir sure cildinin dengesi bozulacak..gecmis olsun.
Öyle de olur güneşe çıkmaman gerek kullandığında..Her türlü leke için kullanabilirsin deriyi soyar alttan yeni deri çıkarır akneliste..Ben sevmiyorum bu ilacı ..Ya bisey sorucam,bu ne kremi.gunes lekeleri icin mi.neden yazin kullanilmiyor..
Bunu su sebepten soruyoRum.gunes lekem var yeni oldu ramazandan uc gun once..dr gittim yeni ilac yazdi...krem falan.bu yuzee surulup kizartan soyulandannn....simdi bende surmiyim miii..yaz mevsimi dieee..bir de lekeye ne kadar erken mudahale edersek o kadar iyi degilmii.sursek te bu surecte hic gunesli zamanlar da disari cikmasak.aksam ciksak olmaz miii
Ya bisey sorucam,bu ne kremi.gunes lekeleri icin mi.neden yazin kullanilmiyor..
Bunu su sebepten soruyoRum.gunes lekem var yeni oldu ramazandan uc gun once..dr gittim yeni ilac yazdi...krem falan.bu yuzee surulup kizartan soyulandannn....simdi bende surmiyim miii..yaz mevsimi dieee..bir de lekeye ne kadar erken mudahale edersek o kadar iyi degilmii.sursek te bu surecte hic gunesli zamanlar da disari cikmasak.aksam ciksak olmaz miii