kızlar bu acnejel nedır akneleremı ıyı gelıyor ızlerıneme
kızlar az önce bir kaç forumda okudum. bepanthene tüylenme yapıyormuş. çok tırstım yaa(( napıcam ondan başka hiçbir şey iyi gelmiyor. siz hiç öyle bir etki gördünüz mü?
bizde de bir dönem alıyorlardı bende timberlandlerin içine saklıodum arama yapıldığında =))) Ya şimdi banyo yaptım çıktım yüzüm çok gergin fln ama çok mutluyum ya acnelyse iii bi krem valla... Nazar değmesin bu etkinliğine ama baya düzeldi yüzüm... Etkin sivilcem kalmadı kızarıklıklar var ama onlarda hafifledi baya... sol yanağım hele acayip düzeldi 1 tanecik ufak kızarıklık var o kadar... =) Sabırla devam ediyoruz arkadaşlar =)))
madecassol varmış ya bir de. çatlak topiğinde de ondan bahsediliyordu. acaba onu mu denesek. o tüylenme yapmaz diyorlar.
aslında madecassolun asıl amacı acnelyse yüzünden olusan yanıkları tedavi etmek onu kullanmak daha mantıklı olur hemde risk almazsın
Ya bepanthen olayındaki söylentilerden bende korktum ama kuzenim uzun zamandır kullanıyormuş yüzünde de tüylenme fln yok... Madecassolü daha önce de söyledim zaten ama işte Madecassolü sürdükten sonra üstüne makyaj fln yapılmaz... Ama stylis sivilce yaptı dedi diye ben de dün bepanthen sürmedim onun yerine çok riskli bi iş yaptım ve yüzüm baya yandı yani acı olarak yoksa yanık fln olmadım ama canım acıdı... Ben acnelyse'e başlamadan önce Bioderma akn krem kullanıyordum o da fena bir krem değil sivilceler için ama çok etkili de değil... Neyse onun içinde %2 salisik asit var onu sürdüm dün gece soyulmuş yüzüme uuffff nasıl canım acıdı valla... Zaten normalde bile haif batma yapan bir krem o acnelyseden sonra müthiş oldu yani... Neyse dayandım yattım uyudum sabah yanık fln olmadım... Zaten o bakım kremi de aynı zamanda nemlendiriyor sivilceleri geçirmek için olsada... Bence bepanthen tüylenme yapmaz ama tabi kesin de diyemem... Stylis sivilce yaptı dedi diye dün gece sürmeyim dedim...Dün gece acnelyse sürmedim bioderma akn sürünce tabi birazdan acnelyseimi sürer yatarım... =) Evdeyken Madecassol sür bence gönül rahatlığıyla dışarı çıkarken de zaten koruyucu fln sürmek lazım...
Güzel bi yazı olmus
Dikkat etmemiz gereken bir yer var koruyucu özelligi yüksek olan günes kremleri fazla kimyasal iceriyormus. Kızlar siz kac koruma faktörlü olanından kullanıyosunuz?
evet madem ben de öyle yapayım bundan sonra. gündüz dışarda kullanmak için de hafif yapılı nemlendirici olarak excipial hydroyu kullanırım madem. ama acaba hafta bir kere bepanthene merhem+evigen ampul maskesini yapsam gene de tüyleri etkiler mi? haftada bir olacak sadece.
tubacığım bu konuda yardımlarını bekliyoruz canım yaa... en deneyimli sensin ve senin arkadaşın. arkadaşın bepanthene kullanmış mı? sorabilir misin?
canm evdeyken expcıal ıyıdır cunku bıraz yaglı gorunumu verıyor bastaa dısarda surmem ben..seyler varmı rennklı nemlendrıcıler kafaama yattı ama cok para yaa ogrencıyı asar =) o maskeyı yapmadım ben neıse yarıyorr ben de deneyım içine bı de bal katıp denesek mı ki ???
hee boşvereyım ozaman ben bende sıvılceler fırsat kolluyo cıkmaya ahzır kaybetmısken ugrasmayım =)
tuylenme konusuna gelınce tuy degıldee boylee yuzunun ıcınee grınce bellı olan mınık beyz ayva tuylerımı ne oluyor ama dıbıne gırmek gerekır.. evet bpnten yaptı bende bıyıkta genelde sanırım acnelyse de cenemde yaptı.. ama bırakınca gecıyor bencee gecen acnelyse kullanmayı bıraktıktan sonraa dıkkatımı cekmedı..roccautnn ıcındede aynı madde var bılırsın ıstee o ılacı kullananların cogu tuylenmeden muzdarip ben kndı gozlerımle gormustum bı arkdsn cenesı tuycuklerle kaplanmıstı vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?