Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek canm genelde hassas yerlerde cıkar benmde çenem de cıkyıordu sukuırr gectılerr sımdı dudak ustumde portlemıs ufak bıtanee =) nyse gececek takmayın
20 yasındayım.. 3 hafta falan oldu .. ama daha once 4 aya yakın kullandm cok ıyı gelmıstı salak gıbı bıraktım ..
valla kullandıgımda 3. aydan ıtıbaren sıvılceler eksılmıstıı coık cok az cıkıyordu hatta cıkmıyor gıbıydı.. ama daha ızler gıtmemıstı tabıkı en az 6 ay kullanmak gerek guzel cılt ıcın cunku arkadas foto atmıstı orada gordum ve cok ıyıdı durumuu hıc degılsee kızarıklıkları gıtmıstı.. suanda cogu yer puruzsuz ama lekeler mevcut taıkı... yasım kucuk ama 8 senedır sıvılcelıyımm ((
Tugba bende agrılı sivilceler cıkmıstı senin dedigine göre acnelyse yapıyor o zaman bunları.
Ama ben yinede bepanthene sürmem
Ya kızlarr benim yüzüm cok soyuluyo okulda da böyle olursa nolcakk nemlendirici götür sür falan demeyin cünkü yasak
bi akıl verin napim ben simdibilmiyorumkismile
ne demek yasak yaa.. nerde okuyorsun ki sen?
ben lisede okuyorum cnm arama falan olur arada o yüzden alırlar (
hala çağ dışı bir ülkeyiz ne yazık ki. ben lise yıllarını çoktan unuttum tabi. ama sonuçta sen bir ila kullanıyorsun ve bu ilacın yan etkilerini gidermek için yüzünü nemlendirmen lazım. yani bu sağlıkla ilgili bir şey. bunu kabul etmek zorundalar. bir arıza çıkarırlarsa ailene söylersin okula bir telefon edip biraz bağırmalarına bakar.
Maalesef kurallar böyle cnm
Okulumu da seviyorum hani, öyle bagırmaya cagırmaya gerek yok ta
O pul pul yüzle de gezemem ki ortalıkta yani
Baska önerisi olan yok mu kızlar sastım vallakafamçokkarıştı
ne önerebiliriz ki? ayrıca saatli bir ilaç içmen gerekse o ilacı götüremeyecek misin okula? zaten excipial hydro ilaç gibi görünüyor.zaten bir bakıma ilaç da. hiçbir şey diyemezler. götür excipialini tenefüslerde sür. bir şey derlerse de bu benim ilacımı alırsanız sizi şikayet ederim dersin. okulunu sevmenle veya sevmemenle ilgisi yok bunun. insan haklarına aykırı bir davranış yaptıkları.
Hakkaten ya o nasıl şey kreme izin versinler bi zahmet... Hadi ben okula giderken pudra yasaktı bi kaç salak hoca görünce gelip gömleğimin yakasını yüzüme sürüodu "pudra yok" yüzümde diyince... Ama el kremime yada başka bi kreme laf eden olmamıştı... Hatta dudaklarım çatlıyor diye çilekli niveamı da sürerdim hep =))) Bence de götür sen kremini... Yada sabah kremlendiğinle yetineceksin bütün gün...