Ya güneş kremi sür üstüne pudranı sür, azıcık pul pul görüntü oluyor ama aşırı değil bence... Ben bu gün bol bol sürdüm koruyucumu daha sonra da pudralandım, çok kötü bi görüntü olmadı... zaten ilk günlerdeki gibi kalın kabuk çıkarmıyorum şuan daha ince ince soyuluyor... Seninde göz altın ve burnun kızarmış, benim de göz kapaklarım kızardı oraya hiç yaklaştırmamama rağmen, oralara bepanthen sürdüm bende gece... Bepanthen sivilce yapmadı henüz bende ama korktum şimdi sende yapınca, bende de çıktı geçen 2-3 tane ama ben adet dönemine yordum onu...
hahaha ayy pul pul ıstee nıyee rezıl edıon yaapuff pudra msjını okuyordum ordan kalmıs aklımdaa =))
yapmaaa yaaaa iiice korkuttun beni şimdi bu güne kadar öyle aşırı bi etkisi olmamıştı bana ama ciltten cilde değişyor herhalde... Ablam mesela benden duyduktan sonra kullanmaya başladı hiç bişey yok yüzünde ama o acnelyse fln da kullanmıyor... Zaten cildi yağlı da değil... Belki acnelyse'in başlarda içerdeki sivilceleri dışarı çıkarmasından dolayı çıkıyordur sendekiler...
sanmıyorum
ben acnelyse kullanmaya baslayalı bugün 9.gün oluyor
onun etkisi olsaydı 3. günde falan sivilcelenirdim ama bunlar 8.günde oldu
hem daha öncede kullandıgımda bende sivilce yapmıstı
sen yinede kullanma bence yaa ben yandım sen yanma en azından:gitme:
Yok kullanıyorum hala.
ee sendeki gelismeler nasıl?
Aslında kızlar bu sivilce tedavisini icten de desteklemeliyiz
Örnegin vücuttan yag sökücü bitki cayları vs..
Ben bi ara maydanoz suyu iciyodum, bi ara dedigimde 4 gün falan, sonra bulandım icemedim.
Siz ne önerirsiniz tedaviyi icten desteklemek icin?
sabahları soğan suyu diyorlardı sanki bir yerde okumuştum. ama iğğğrenç bir şey olduğunu tahmin ediyorum. ama sonuç alanlar vardı sanırım o forumda. bilsem yardımcı olayım ama ne yazık ki bilmiyorum. daha önce de anlatmıştım. benim iki sene kadar önce yanaklarımda stres nedeniyle sivilceler çıkmıştı küçük bir bölgede. ben o zaman acnelyse ve aksil kullanmıştım. bir ayı bile bulmadan geçmişti. ama izleri kaldı. alanı küçük olduğu için ve izler o zaman belirgin olmadığı için zamanla geçer diyerek ben acnelyse devam etmedim. bir daha sivilcem çıkmadı (adet dönemi çenemde çıkanlar hariç) ama izler geçmek bi yana daha da belirginleşti. kilo alınca gerildi filan alanı genişledi. çok rahatsız etmeye başladı. bir de gözeneklerim açıldı burnumun yanlarında. öss döneminde kalma hafif izler de şakaklarımda vardı zaten. o yüzden şimdi bütün yüzüme uygulamaya karar verdim. ama dediğim gibi sivilce geçirmek için içerden ne yapılır bilmiyorum. benim gibi şanslıysan bir ayda acnelysele geçerler. ama sakın bütün yüzünde hem acnelyse hem aksil kullanmaya kalkma çünkü benim kullandığım kısım çok küçüktü ve çok hassas olmayan bir bölgesiydi yüzümün.
yenı sıvılcelerınız nsıl kızlar bı tarıf edermısınız???
hmm eger agrılı ve ılhtplı olursa acnlyse cıkrtyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?