- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar bacaklarmdaki lekeler için 3 gündür acnelyse kullanıyorum normalde kızarma soyulma olması lazım ama hiçbir değişiklik yok devam edeym mi fazla da sürmüyorum ama kullanan varmı:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bacaklarmdaki lekeler için 3 gündür acnelyse kullanıyorum normalde kızarma soyulma olması lazım ama hiçbir değişiklik yok devam edeym mi fazla da sürmüyorum ama kullanan varmı:26:
zaten asla fazla sürmeyin. hemen soymuyor o bir süre sonra soyulmalar başlıyor. yalnız yaz aylarına giriyoruz kullanmak için yanlış bir dönem seçmişsiniz. doktor mu verdi yoksa kendiniz mi başladınız?
4 gün sürdm bıraktm hiç değişiklik yok devam edeym mi burda bi ark.ın yorumuyla denedm dr.tarafından değil
ya ben bunu kullanıcam ama benım yüzümden şuan sivilce yok sadece izleri için kullanıcam yeni başladığımızda önce sivilce çıkartıyomuş sanırım bu ilaç acaba bendede tekrardan sivilce çıkar mı lütfen cevap verin