• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Acnelyse & expigment

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
selam kızlar ben bugün dr. gittim çillerim için tca yapabılırmıyım dedım cıldım çok incede ve hassas bu zr öle kendın yapma dedı ıllada yapmak ıstıyorsan önce cıldını alıştırman lasım dedı bana acnelyse ve expigmentı verdı gecelerı sür lekelerın azalır gıder dedı şimdi bı ıkı karışımı deneynlerınız varmı aranızda ne kadar zamanda gecer acaba ?

lekelerımde azaldı baya sıkılaşmayada başladı cildim çok mutluyum bu arada çatlaklarımada acnelyse uyguluyorum baya baya sıkılaştı o renın içinde kalan beyaz yerler yüzeye çıktı dümdüz duruyo artık yakındada tamamen gecıcek gibi herkeze tavsiye edilir

canım nasıl uyguluyorsun sadece lekeye mi, ikisini birden mi sürdün, bi de günde kaç defa kullandın acaba...bi de çatlakların çok mu kaç yıllık çatlaklar........çatlakların için de nasıl kullandığını yazarsan sevinirim......çok şey istedim ama:1:

canım nasıl uyguluyorsun sadece lekeye mi, ikisini birden mi sürdün, bi de günde kaç defa kullandın acaba...bi de çatlakların çok mu kaç yıllık çatlaklar........çatlakların için de nasıl kullandığını yazarsan sevinirim......çok şey istedim ama:1:

şimdi leklerim için expigmenti uyguluyorum. çatlaklar bacaklarımda 10 yılı geçmiştir,beyaz renkleride geceleri uyguluyrum çok sıkılaştıgı zamanlarda agrı yapabiliyor hassas cildimde. arada sıradada bacaklarıma madecassol krem sürüyorum bu agrıyı azaltıyo alttan ,alttan cildi yeniliyor rica ederim o aradaki sani çukurluklar olurya çatlaklarda işte buynlar varya 20 günde dümdüz yukarıya çıktılar 2 aya tamamen geçer sanıyorum

anladım canım yani çatlaklara sadece günde bir defa mı kullanıyorsun expigment i??

anladım canım yani çatlaklara sadece günde bir defa mı kullanıyorsun expigment i??
hayır canım expigmenti çiller ve lekelere uyguluyrum .acnelyse onu çatlaklara hergün uyguluyorum her akşam yatarken ama baktım çok gergin oldu bacaklarım madecassol krem sürüyorum arada bu arada günde 1 saatte tempolu yürüyorum canım sende çokmu çatlak varki ?umarım geçer senınkılerde

tamam anladım yanlış yazmışım :) evet benin kalçamda var çatlak çok hemde...ben de uygulucam bakalım artık nasıl olacak.....expigmenti batık lekelerine de kullandın mı canım sen?

bişey sormak ıstıyorum expıgment kullandıktan sonra gunduz gunes koruma faktorlu krem kullanıyomusun yoksa hıcbısey surmuyomusun?bende daha once expıgment kullandım ama kullanmayı bıraktıktan sonra lekeler gerı gelıyomus o yuzden sımdı gunes ısınlarından koruyucu kremle beraber kullanıyorum canım:3::3::3::3::3:

evett güneş kremi kullanıyorum hatta zaman zaman şapka bile takıyorum gelmesin geri lekelerrrrrr:)

tamam anladım yanlış yazmışım :) evet benin kalçamda var çatlak çok hemde...ben de uygulucam bakalım artık nasıl olacak.....expigmenti batık lekelerine de kullandın mı canım sen?

batık yok bende caanım denemedım hiç .birde bu tca olayı varya onuda deneyn çokmuş çatlaklara ben bile düşündüm bir ara acaba kullansammı diyede şimdilik iyi gidiyor acnelyse'yle

lekelerim için bu üçlü karışımı bir yıldır kullanıyorum artı güneş kremimi uyguluyorum çok ümidim varken lekelerimde fazla açılma olmadı bu karışımı kullanıp sonuç alan varmı acaba

cnım gnul rahatlıgıyla kullan bn bır sene once 20lık tca denedım guzl snuc aldım ama 15 gun ınsan ıcıne cıkamadım sımdı evlıyım tca kullanmam ımkansız esım ne yptın kendıne der kızıyo ztn devmlı krmlenmeme neyse knuya gelelım kucuk bı kapta nohut buyuklugunde expıgment madecassol acnelıyse bepanten renksız vazelın ve lanolın bunları karstır haftada ıkı kez sur ylnız bu karısım cbuk curuyor 2 seferlık hazrla madecassol cılk lekelrıne ıyı glır bpanten cok ıyı bı nelendırıcıdr sıvılce olusumu engeller fydası symakla bıtmez vazelın cıldını kurutmaz lanolın ctlak kremıdır sıkılastırırr cıldı cok nadır yn etkısı cıltte kabarma olur bu gcıcıdr kısa bı sure ara vrrsn olursa bırde cıldını devmlı bpantenle nmlendır bu kdr

Ya şey sorucam ben o iki kremi karıştırarak mı sürdün yoksa önce birini sonra diğerinimiiii :D

o fark etmez ha karıştırıp... sürmüşsün ha ...üst,üstte sonuçta ıkısıde karışıyor dr .sormuştum ne fark ederki demişti

cnım gnul rahatlıgıyla kullan bn bır sene once 20lık tca denedım guzl snuc aldım ama 15 gun ınsan ıcıne cıkamadım sımdı evlıyım tca kullanmam ımkansız esım ne yptın kendıne der kızıyo ztn devmlı krmlenmeme neyse knuya gelelım kucuk bı kapta nohut buyuklugunde expıgment madecassol acnelıyse bepanten renksız vazelın ve lanolın bunları karstır haftada ıkı kez sur ylnız bu karısım cbuk curuyor 2 seferlık hazrla madecassol cılk lekelrıne ıyı glır bpanten cok ıyı bı nelendırıcıdr sıvılce olusumu engeller fydası symakla bıtmez vazelın cıldını kurutmaz lanolın ctlak kremıdır sıkılastırırr cıldı cok nadır yn etkısı cıltte kabarma olur bu gcıcıdr kısa bı sure ara vrrsn olursa bırde cıldını devmlı bpantenle nmlendır bu kdr

tca risk caımya o riskide alamam zaten yeterince güzel oldu cildim herkez soruyr napıyosun dıye .gerçi benım tek tük vardı lekeler burun ve göz altlarındaydı azıcık şimdi geçti çokkkkk zor belı oluyor bir tüp daha bitiricem şimdi madecassol cilt yenileyicidir soymaz cildi soyan acnelysedir.vazelın ve bepantene ihtiyacım yok tatlım yüzüm o kadar yaglıkı şıkır,şıkır parlıyor ben tam tersi kurutmaya zorluyorum :)bepanten sivilce oluşumunu engellemez canım yanlış teşhis cilt yaglı olursa sivilceye elverişlidir .bepanten tam tersi kuru ciltlere veya güneşte kızarmış ciltlere süreriz yatıştırsın dıye kuru ciltlerede iyi gelır .

Back
X