merhaba senden 1 gün sonra da ben başladım aşağı yukarı aynı aşamada ilerleriz diye düşünüyorum gidişattan haber bekliyorum :)merhaba. ben de bugün acnegen kullanmaya başladım. günde 1 kez 20 mg ile başladık. gidişattan haberdar edeceğim:)
merhaba senden 1 gün sonra da ben başladım aşağı yukarı aynı aşamada ilerleriz diye düşünüyorum gidişattan haber bekliyorum :)
Merhaba kızlar acnegen adetliyken kullanılır mı bugün adet oldum sabah kahvaltıdan sonra attım bir tane acnegen 20 mg İnsallah sıkıntı yoktur nolur cevap verin bilginiz varsa
Ben de sabah 10 akşam 20 olmak üzere günde 30 mg alıyorum. Benim yüzümde aşırı bi kuruma oldu özellikle dudak çevremde ve çenemde onun dışında hala sivilcem çıkmıyor zaten sivilce problemim yoktu kapalı komedon denen deri altında küçük yağ bezesi gibi bir şeyler vardı yüzümde, ona da henüz fayda etmedi. Aşırı bel ağrım oluyor ve bacaklarımda varise benzer morarmalar oluştu. Ha bide yüzüm fena kaşınıyormerhaba :) ben 1.ayimi doldurmak uzereyim, yuzumde sivilceler cikmaya devam ediyor fakat eskisinden daha az. ve daha hizli kuruyor. yuzumdeki degisimi herkes farkediyor. 20 mg kullandigim icin ciddi bi yan etki gormedim sadece cok hafif dudak kurumasi var. sende durumlar nedir :)
Ben de sabah 10 akşam 20 olmak üzere günde 30 mg alıyorum. Benim yüzümde aşırı bi kuruma oldu özellikle dudak çevremde ve çenemde onun dışında hala sivilcem çıkmıyor zaten sivilce problemim yoktu kapalı komedon denen deri altında küçük yağ bezesi gibi bir şeyler vardı yüzümde, ona da henüz fayda etmedi. Aşırı bel ağrım oluyor ve bacaklarımda varise benzer morarmalar oluştu. Ha bide yüzüm fena kaşınıyor
Merhaba. 5 ayımı oldurdum. 4 ay boyunca 20 mg gittik. Sol kulağımdaki lenf bezi şiştiği için dozu artırmadık. O kendi kendine indi ve Son 1 aydır 30 mg gidiyoruz. Yüzümdeki sivilce çıkışı azaldı. Taa eskiden kalan izler halen mevcut. Aşırı bi dökülme var toz toz. Siyah kazak giydiğimde yüzüm kazağıma dökülüyor resmen:) ama hala bebeksi bi surata kavuşmuş değilim. Bana verilen kitapçıktaki bilgilere göre şuan tedavi sonunda toplam almam gereken dozun yarısındayım. En büyük yan etkisi bende kabızlık oldu. Ne kadar su içsemde. Doktor mecburen bir şurup yazdı bunun için. Bide psikolojik olarak daha tahammülsüz bir insana dönüştüm. Çok çabuk kızıyorum. Bunlar dışında problem yok :)
Iyi gunler bisey sorucam size ben acnegen kullanmaya basladim ama asiri derecede bas agrisi var agri kesici.kullanmamin bi sakincasi varmiMerhaba. 5 ayımı oldurdum. 4 ay boyunca 20 mg gittik. Sol kulağımdaki lenf bezi şiştiği için dozu artırmadık. O kendi kendine indi ve Son 1 aydır 30 mg gidiyoruz. Yüzümdeki sivilce çıkışı azaldı. Taa eskiden kalan izler halen mevcut. Aşırı bi dökülme var toz toz. Siyah kazak giydiğimde yüzüm kazağıma dökülüyor resmen:) ama hala bebeksi bi surata kavuşmuş değilim. Bana verilen kitapçıktaki bilgilere göre şuan tedavi sonunda toplam almam gereken dozun yarısındayım. En büyük yan etkisi bende kabızlık oldu. Ne kadar su içsemde. Doktor mecburen bir şurup yazdı bunun için. Bide psikolojik olarak daha tahammülsüz bir insana dönüştüm. Çok çabuk kızıyorum. Bunlar dışında problem yok :)
Iyi gunler bisey sorucam size ben acnegen kullanmaya basladim ama asiri derecede bas agrisi var agri kesici.kullanmamin bi sakincasi varmi