arkadaşlar çok merak ettiğim sorular var lütfen cevaplayın .öncelikle benim yüzümde sivilceden ziyade pötürlükler var özellikle saçlarımın başladıgı kısımlarda saçlara çok yakın yerlerde küçücük sivilcemsi şeyler önceleri çok sivilce kremleri kullandım gerçekten faydalarını gördüm sivilceler için ama pötürlüklerin birçoğu geçmedi ve artık svilce kremlerinden bıktıgımdan doktora gidip aknetrente başladım bu ikinci ayım ilk ay yirmi mg aknetrent kullandım test yaptırmaya gittiğimde sonuçlarım o gün çıkmadı ertesi gün çıkacak dediler ve uzak oldugundan gitmedim bişiy olmaz değilmi ? korkuyorum çünkü bu ilacı kullanırken üç ay ömrüm kalmış gibi hissediyorum hep kendimi ölümcül hastalıga yakalanmş insanalr gibi karaciğerim iflas etçekmiş gibi hissediyorum psikolojik bence ama yüzümdeki o pötürlüklerde geçermi sizce ? birde ben ilk ay aknetrent kullandım kan tahlili yapmaya gittim geçen sefer doktor bana tahlil sonuçların çıkmamış ama ben sana 20 mg yazıyorum gene ama roaccutane yada zoretanin al daha etkili ilaçlar onlar dedi çok ısrarcı oldu bundada bende tamam dedim ama aknetrentle aralarında 24 lira fark varmş eczacıda alma gerek yok muadilini verelim aynı etken maddesi var zaten dedi acnegen aldm bende daha ucuzdu diye bi fark yok diye biliyorum ben neden roaccutaneda ısrar ett anlamadım her ay farlı marka kullanmamın tedavime bi etkisi olurmu arkadaşlar? önce aknetrent kullandım şimdide acnegen kullanıyorum .birde bu ilaç etkisin kurutup cildi dökerekmi gösteriyor öyleyse yüzümü nemlendirmeyeyim diyorum .nemlendirmemmi gerek . lütfen sorularıma cevap verin arkadaşlar (