Sivilceli Ciltler acnegen kullananlar lutfen yardim edin!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yenigelin00

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
82
22
Kizlar 2 haftadir acnegen kullaniyorum ucu beyazlamayan iltihaplar oluyor yuzumde onun icin. Ama ilk 3 gunden sonra dudaklarim cok kotu kurumaya basladi kremler fayda etmiyor ayva cekirdegi denicem simdi sizde nasil oldu bilgilerinizi paylasir misiniz

merhaba bende acnegen kullanıyorum bir hafta sonra 1. ayım dolacak
dudaklarım çok kuruyor onun için blistexin mavi kavanoz olanı kullanıyorum çok memnunum anında rahatlatıyor ve yumuşatıyor.
cildim içinde doktorum geceleri yatmadan önce sivex losyon verdi sabah aknefloks verdi
aknefloks nemlendirici gibi zaten o bana iyi geliyor yanlış anlamadıysam peeling gibi cildi soyuyor deri atmaya yardımcı oluyor
daha sivilcem çıkmadı tam tersi cildim bebek gibi. yüzümü suyla yıkamam yeterli çok sağlıklı görüntüsü var. sivilcem çıktıgı zaman ertesi gün hemen sönmüş oluyor
arada bir belime kalçama agrı giriyor mecbur agrı kesici kullandım bir kez. ben bunları yaşadım :)
bol bol su içmeye çalış çok faydasını göreceksin
aklına geldikçe sürekli kendini kremle. vücut ne kadar kuru kalırsa çatlamaya kırışmaya müsait olur.

Blistex mavi kavanoz benim de en memnun kaldığım. Eczane ürünlerinden hametan pomadı da sürenler oluyor onu almalısın zaten burun içi kurumaların için dudağına da denersin memnun kalmazsan blistex mavi kavanoozzz:21:

merhaba bende acnegen kullanıyorum bir hafta sonra 1. ayım dolacak
dudaklarım çok kuruyor onun için blistexin mavi kavanoz olanı kullanıyorum çok memnunum anında rahatlatıyor ve yumuşatıyor.
cildim içinde doktorum geceleri yatmadan önce sivex losyon verdi sabah aknefloks verdi
aknefloks nemlendirici gibi zaten o bana iyi geliyor yanlış anlamadıysam peeling gibi cildi soyuyor deri atmaya yardımcı oluyor
daha sivilcem çıkmadı tam tersi cildim bebek gibi. yüzümü suyla yıkamam yeterli çok sağlıklı görüntüsü var. sivilcem çıktıgı zaman ertesi gün hemen sönmüş oluyor
arada bir belime kalçama agrı giriyor mecbur agrı kesici kullandım bir kez. ben bunları yaşadım :)
bol bol su içmeye çalış çok faydasını göreceksin
aklına geldikçe sürekli kendini kremle. vücut ne kadar kuru kalırsa çatlamaya kırışmaya müsait olur.
Peki tuylenme sikayetleri goruyorum internette sizdede gorunuyor mu suan oyle birsey bende sanki burnumda olustu ilerlemesinden korkuyorum

Peki tuylenme sikayetleri goruyorum internette sizdede gorunuyor mu suan oyle birsey bende sanki burnumda olustu ilerlemesinden korkuyorum

hayır bende şu ana kadar tüylenme olmadı. Çünkü yüzümü alan birisyim siyah oldugu için alıyordum. ama bu tedaviye başladıgımdan beri ne artma ne azalma oldu. Sirle alıyordum doktorum sir agda yapamazsın dedi o yüzden ara verdim böylede durabilirim artmadıgı sürece

X