- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Yeşil cay gibi demleniyor mu? günde bi fincan yetiyor mu?bende hergün içiyorum , klızlar kabızlık için çok iyi
Teşekkür ederimÇalışıyorsanız sadece akşam için yada hafta sonu. alışana kadar tabi. Bir bardak suya 8-9 yaprak at kaynat. İster ılık iç ister soğuk ama sakin şeker vs ilave etme. Akşam içersen sabaha çıkarsın.
Yeşil cay gibi demleniyor mu? günde bi fincan yetiyor mu?
Sabah akşam ya da aç tok ne zaman içiyorsun?
Son olarak içilince hemen etki ediyor mu? Hemen wc ihtiyacı oluyor mu herhangi bir an olayın rahat olmasını mı sağlıyor?
Çok soru sordum bunaltmamışımdır umarım
Karın ağrısı oldu mu canım. Bi de tadı kokusu kötüymüş, doğru mu? Ben de merak ediyorum bunuben de dün akşam içtim ilk olarak, bu akşam 2. içişim, sabah akşama mı çıkarsam acaba? bağırsakları çalıştırıyo ama evden çıkamayacak kadar değildi bende
Form çayı içiyorum zaten canım. Umarım çok karnım ağrımaz. Kaç kilo vermek istiyorsun.Karın ağrısı tuvaletten hemen önce oldu ama kısa süreli, tadında kokusunda sıkıntı yok, normalde bitki çaylarını şekersiz içmeyi Seviyosan rahatlıkla içersin
Fena oluyorum derken canım.ben hergün içsemde hergün wc olmuyor artık
birde ertesi gün iş yerinde fena oluyorum diye haftada 2 gün içicem artık bende
Ben de içiyorum. Günde 2 defa. Nasıl hazırlıyorsun ve kaçtan kaça düştün canım?ben sadece akşamları içiyorum saat 9-10 gibi, sabah rahat çıkıyorum WC ye. tiroit hastası olmama rağmen ve diyet yapmadığım halde inceldim 2 kilo verdim