Bu otu kullanıyor musun hala canım?faydasını gördün mü?Arkadaslar ben 10 gundur kullaniyorum gunde iki kez demleme yontemiyle koyulasinca yapraklari cikartip ilik iciyorum 86,6 dan 84,5 e dustum üstelik reglim suan bence ise yariyo emziriyorum bir yan etkisi olmadi bana ve bebisime yediklerimden de hic kisitlama yapmadim sutumde azalmadi
Kac kilodan verdin 40 kiloyuDiyete başladığımdan beri her gece bir küçük fincan içiyorum kızlar yan etki yok diyetle yaparsanız kilo kaybı geçici değil. Rahat olun bir hafta sonra dokuz ay olacak diyetimde ve ben 40 kilo verdim. 41 olur inşallah cumaya..
Neyse korkmayn yani sinameki gibi bırakınca kabız falan olmuyorsunuz. Tatilde içmedim eksikliğini hissetmedim..
114,4 dum şubatta şimdi 68,9 um. Ama açlık oyuna bel baglamayin o sadece yardımcı.Kac kilodan verdin 40 kiloyu
Masallah sana gercekten114,4 dum şubatta şimdi 68,9 um. Ama açlık oyuna bel baglamayin o sadece yardımcı.
Teşekkür ederim arkadaşım.Masallah sana gercektenkendimden utandim suan her seferinde boyle gaza geliyorum yaparim diyorum. Ilk gun idare ediyorum ikinci gun pes ediyorum