• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciz

Ben bu şekilde karşısındakini kıran insanların görüşmek istemedikleri için yaptığını düşünüyorum.
Ben de ona istediğini veririm,görüşmem bir daha.

Ben bu şekilde karşısındakini kıran insanların görüşmek istemedikleri için yaptığını düşünüyorum.

Mantiken oyle tabiki. Ama surekli arayan gorusmek gezmek tozmak benle takilmak isteyen oydu. O yuzden bende anlamlandiramadim

Tabii herkesin hayat görüşü farklı.
Birisi benimle gezmek istiyor diye sevildiğimi düşünmem ben.
Sadece o degil elbette. Oyle olsa bunu kendime dert edip buraya yazmazdim. Konuda da belirttigim gibi bana her zaman itinayla sevgiyle yaklasan biri arkamdan bunu soyleyince soklardan sok begendim. Ama beni sevmedigi konusunda olaydan sonra sizinle hem fikirim elbette. Fakat insan sevmedigi birine niye oyleymis gibi davranir ki oda bi muamma

Sadece o degil elbette. Oyle olsa bunu kendime dert edip buraya yazmazdim. Konuda da belirttigim gibi bana her zaman itinayla sevgiyle yaklasan biri arkamdan bunu soyleyince soklardan sok begendim. Ama beni sevmedigi konusunda olaydan sonra sizinle hem fikirim elbette. Fakat insan sevmedigi birine niye oyleymis gibi davranir ki oda bi muamma
Sevmediğini birine niye öyle davrandığı kendi problemi bence.
Çok üzgünüm de ikiyüzlü bir insanmış kendisi.

Bence kaba bir kelime kullanmis. Ama kotu niyetli biri olsa az cok simdiye kadar anlardiniz.sizi mutlaka asagiladigi durumlar olurdu. Cok kafaya takmayin.

Yanlış anlamis olabilirmisin gerçekten? Peki şimdi nasılsınız
Yanlis anlamadim o sekilde soylediginden yuzde yuz eminim. Zaten kendisine bunu soyledigimde soylemedim diyemedi de hatirlamiyorum o sekilde soylememisimdir vs dedi. Suan normal sekilde gorusuyoruz ama eskisigibi degiliz tabiki. Oncesinde dialogumuz farklıydi. Simdi standart gelin gorumce iliskisi. Gerekli oldukca gorusuyoruz. Hastalik ramazan vs.

Hoş olmamış söylediği kelime, bozulmakta haklısınız. Mesafe koyun en güzeli ki öyle yapmışsınız ama hala bunu düşünerek, niye böyle dedi, amacı neydi diye kafaya takarak olayı kin tutmaya kadar götürmeyin bence. Zaten o an tepkinizi göstermişsiniz bitmiş gitmiş, çok kurcalamanın faydası yok artık.

Back