- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi Ayshecik3461
Merhaba hanımlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafaya taktigim acaba ben mi cok abarttim yada yanlis anladim diye dusunmem. Sasirdim cunku hic boyle birsey beklemiyordum ondandensizlik etmiş de üstünden aylar geçmiş. kafaya takmaya değer mi?
Mantiken oyle tabiki. Ama surekli arayan gorusmek gezmek tozmak benle takilmak isteyen oydu. O yuzden bende anlamlandiramadimBen bu şekilde karşısındakini kıran insanların görüşmek istemedikleri için yaptığını düşünüyorum.
Ben de ona istediğini veririm,görüşmem bir daha.
Tabii herkesin hayat görüşü farklı.Mantiken oyle tabiki. Ama surekli arayan gorusmek gezmek tozmak benle takilmak isteyen oydu. O yuzden bende anlamlandiramadim
Sadece o degil elbette. Oyle olsa bunu kendime dert edip buraya yazmazdim. Konuda da belirttigim gibi bana her zaman itinayla sevgiyle yaklasan biri arkamdan bunu soyleyince soklardan sok begendim. Ama beni sevmedigi konusunda olaydan sonra sizinle hem fikirim elbette. Fakat insan sevmedigi birine niye oyleymis gibi davranir ki oda bi muammaTabii herkesin hayat görüşü farklı.
Birisi benimle gezmek istiyor diye sevildiğimi düşünmem ben.
Sevmediğini birine niye öyle davrandığı kendi problemi bence.Sadece o degil elbette. Oyle olsa bunu kendime dert edip buraya yazmazdim. Konuda da belirttigim gibi bana her zaman itinayla sevgiyle yaklasan biri arkamdan bunu soyleyince soklardan sok begendim. Ama beni sevmedigi konusunda olaydan sonra sizinle hem fikirim elbette. Fakat insan sevmedigi birine niye oyleymis gibi davranir ki oda bi muamma
Yanlis anlamadim o sekilde soylediginden yuzde yuz eminim. Zaten kendisine bunu soyledigimde soylemedim diyemedi de hatirlamiyorum o sekilde soylememisimdir vs dedi. Suan normal sekilde gorusuyoruz ama eskisigibi degiliz tabiki. Oncesinde dialogumuz farklıydi. Simdi standart gelin gorumce iliskisi. Gerekli oldukca gorusuyoruz. Hastalik ramazan vs.Yanlış anlamis olabilirmisin gerçekten? Peki şimdi nasılsınız