- 18 Temmuz 2022
- 3.488
- 23
Herkese Selam!öncelikle kaydedeyim şunu Allah İnşaAllah Filistin’i İsrail köpeklerinden kurtarırŞimdi de mevzuma geçeyim.demek ben 7 yıldır evliyim.kızıma hamileyken(6yaşında şimdi)kv,kp bana mont aldılar.kaç yıldır ben şu montlayım kızım şimdi benim boyuma doğru uzanmakta nerdeyse .kp 2021 yılından diyor senim için kürk alacağım öbürü için de.ben de şu montla yıllarımı geçirdim.neyse artık kışa doğru gidiyoruz ben de Rusya’da soğuk ülkede yaşıyorum.kvya dedim ben artık şu montu giymek istemiyorum yenisini almak istiyorum.bişey demiyor.birazda eskimiş.kocam olacak herife bunları anlattım.bana ne diyor?”madem eskimiş verirsin düzeltirim.ben nefret ederim kişinin giysisi ola ola yenisini talep etmesi,sen gurur duymalısın bir montu 7 yıldır giyorsun,”kısacası almak istemiyor .ben de dişimin dibinden geçenleri söyledim ona.”şu ana kadar benim için ne yapmışsın?!”diye?geçeyim öbür konuya.dermatoloğa gittim yüzüme tedavi yaptım bir tane lazerli işim kalmış .kocama diyorum ben kendim yaparım sen yeter ki”evet”de kimse bana bişey diyemesin diye.bana me diyor?”sen ne yapıyorsun lazeri?!,bugun benden lazer istiyorsun yarın başka şey istersin”dedim “lazer neme lazım?teleofn neme lazım?güzel giyinmek neme lazım?azerbaycana gitmem neme lazım?peki bana ne lazım?!”dedi biz seni “aç mı bırakıyoruz?”dedim zaten bir o kalmış yapmadığınız.anam babam bana para yollarlar.diyor ki,çok büyük yanlış yapıyorlar onlar.dedim evet bana 5 kuruş verme anne babamın yolladıklarının işine de karış.diyor bana bu evde herşwy var.ya beni delirten bu insan neden kendini böyle haklı görür?!kendisine hep yeni son marka telefonlar alır ama bana hiç bir şey yok.bu adam 8 yıllık tanıştığımız boyunca bana bir tek 2015 yılında telefon almış başka hiç bir şey almamış.ya ne yapsam bıktım artık