Piercing, Hızma Acıyor mu?

zombieozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
237
0
arkadaşlar çenemi yani alt dudagımın tam ortasını deldirmek istiyorum. fakat videolara falan bakınca korktum. çok acıyor mu?
uyuşturucu sprey krem falan sürüyolar mı acımasın die?:26: acısı kaç gün sürüyo?
bir de ankarada deldirebilceğim güvenilir ( özellikle acıtmayan) yer var mı?

hayır acımıyor hiç, korkmana gerek yok. asıl önemlisi deldirme olayı değil, sonrasında yapacağın bakım. zira başıboş bırakırsan çok daha ciddi sorunlarla boğuşmak zorunda kalıyorsun malesef

ben kasımı deldirmiştim bildigimiz igneyle deliyorlar uyusturucu bişi sürmemişti sanırım öyle hatırlıyorum ama acımadıda fakat deldirdikten sonra cok iyi bakım yapman lazım yoksa yara oluyor mikrop kapıyor ben çıkardım şimdi izi belli

Yok canim acimiyor Ama yaptirdiktan sonra ilk bir ay cikarma, bir ay sonra taki degistirmek istersen takacagin taki kesinlikle steril olsun. Ayrica her gün orayi temizledin mi hic sorun cikmaz. Bu dediklerimi piercing yapacak olan kisi de söyleyecek sana ama ben yine de bilgilendirmek istedim.

burnumu 3 kere deldirdim bi anlık bi acı çok küçük sonra geçiyo ama mikrop kapmamsı için çok iyi bakman lazım ayrcaı sonra pişman olup çıkartmak istersen iz kalıyo bu da aklında olsun

Bu arada yaptiracagin yeri lütfen iyi sec. Yoksa piercing yamuk olabilir, mikrop kapabilirsin allah korusun. Iyice arastir öyle yaptir.

yok ya :/

yaptrcktm kendmi herşei hazrladım
erkek arkadaşm yaptrmıcksn dedi hır çıkardı :18:
bende şimdilik rafa kaldırdım

Ben olsaydim deldirirdim. Bence sacma vücut senin vücudun niye karisirlar ki anlamam. Ben ne engelleri asmisim yaptirmak icin, sevgili engeli bana o kadar cok basit geliyor ki...
Cok istiyorsan yaptir. Ayrica o kadar hazirlanmissin, heveslenmissin. Piercing yaptirdin diye senden ayrilacak degil ya.
Erkek arkadasinin sorunu seni öpememekse bir süre bekleyiversin canim nolcak? :97:

Bu arada profil resmindeki sen misin? Eger o sensen sana sunu diyeyim cok yakisir. :128:

(Gaz ver gaz ver gaz ver )

Saka bir yana ciddiyim. Yüzüne ve tarzina gider. O resimde bi piercing eksik. Saclarin acik sari mi?
Su an benim dudagimda var parcam gibi cok seviyorum onu. Ah bi de sizisi olmasa. Sizi benimkine has, iyi bir yere yaptirirsan sende aci, sizi, iltihap vs. olmaz.

evet fotodaki benim=)
ya erkek arkadaşımda heryeri delik deşik, hani derdi ne anlamadım ama yakışmaz yapma sen dio. sonra yok yapıcam deyincede yok yapmıcaksın dio çemkirtiyor
çok acıyomuş, yüzüm çirkinleşirmiş şişermiş vazgeciyim die milyon şey söylüyor
yoksa onu dinlicemden değil de işte
yaptırcam ama

Bak seen bey efendi yaptırsın ama sana gelince izin yok öyle mii? Canım şişmez, çirkinleşmez merak etme. Bende iki senedir var, görünmüyor bile. Bence o sana yakışacagını düşünüyor ve kıskançlık yapıyor. Bu arada biraz geç yazdım, yaptırdın mı sen?

soğutucu sprey veya krem sürmesini rica et tatlım. çok acımıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…