Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya arkadaşlar sağlık ocağına ne diyipte yazdırıyorsunuz?
bayan doktora belki derim..ama erkek doktor denk gelirse ne diyecem ben??

yardım edin ne olur....

aaa emlayı sigorta karışıomuu yeni öğrendim çok şaşırdıımm
bende o zaman sağlık ocağına yazdırıyiimm
pekii dra ne dicem yaa ya yazmazsa.ne desemki dr'a?

kızlar burda şuan oline olan varsa hemen yazsın bana nolur.. gidip yapıcam ama ilk defa denicem orda herkes yırtılır bişi olur yapma dedi.. bişi olabilirmi? beceremezmiyim ben ya???

ben yurtdisinda yasiyorum, yarin gidip bir eczaneye sorucam bu kremi insallah vardir ya, paylasim icin tskler...

almayı düşünüyorum da, içinizde kullanan varsa fikirlerini almak isterim..gerçekten internet reklamlarında yazdığı gibi tüyleri kökten alıyor mudur, yoksa jilet gibi sadece üstten kesip daha sonrasında çoğaltarak ve sert şekilde mi çıkarıyordur tüyleri?

bu krem ağdada işe yarıyor ama lazer epilasyonda hayır

Ya ben anlamadım neden işe yaramıyor epilasyonda ? :uhm:
Ve benim öğrenmem lazım,işe yarıyor diyen arkadaşlardan,lazere giderken bir tüp mü kullanıyorsunuz ? Bu uyuşturmaya yetiyor mu ? bilgi verirseniz seviniriimm:bbo:

kızlar size kötü bi haberim var artık sigorta tarafından karşılanmıyo emla:çok üzgünüm: ben ne yapıcam şimdi:tomato:

evet bende alamadım :1no2: normal fiyatıda artmış şimdi 28 küsürdü sanırım aldığımda:sinifsinif:

malesef bende alamadım sigorta ödemiyor cevabı ile karşılaştım sırf özel bölge için bile 3 tüp kullanırken şimdi gidip bir tane alsam 28 tl ee imkan yok o bana yetmeyecek ya nerden çıktı bu şimdi sigortanın ödememe olayı ben ne yapacağım şimdi sonunda acıdan kurtuldum derken tekrar mı jilete döneyim

emla krem neden lazer epilasyonda yaramıyor? denediniz mi? yani ağdada acı hissettirmezken lazerde etkisi yok yani oysa ki lazer ağdadan daha az acı veriyor diyorlar. kafam karıştı valla kafamçokkarıştı

Canım ben bikini bölgesi lazerde emlanın etkisini hissedemedimmm bilmiyorumkismile
sanırım 25 dk az geldi hiç etki etmedi ve canım çok yandı :1no2:...
Bilmiyorum herkez aynı şeyleri yaşıyor mu :uhm:

artık kaldırmış devlet ödemiyormuş .
bugün yazdırdım eczane vermedi 28 tl miş
artık cebimizide uyuştururuz ne yapalım

evet kızlar ödemıyor allahtan ben evde depo yapmıştım ayda 1 kere 1 tane yetıyor baya yeter bana ohh ya agda gıbısı yok 2 kerede koltuk altım yok oldı çıkmıyor genıtal bölgemde çok azaldı valla

bende denedim bugün 2 saat beklememe rağmen uyuşturmadı. sanki hiç sürmemişim gibiydi.. senağlama

merhaba ben merve yeniyim burada ben emlayı sağlıkocağında doktora yazdırmıştım çok ta makul bir fiyata aldım ama sürdüm uyuşmadı sonra acıya acıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…