merhaba kızlar
kardeşimde emlayı yazdırmaya gitmiş doktor daha etkilisini vereyim demiş ve anestol pomad vermiş.henüz kullanamadık.acaba anestol'ü deneyen varmı aranızdaCADIARZU
canım bence dr senınle dalga gecmıs benım bıldıgım anestol hemeroid icin kullanılmakta, yani annem kullandıgı ıcın bılıyorum
onun etkisi ne oda mı emla gibi uyuşturuo.peki kardeşin naptı emlayımı aldı anestolu mu?kafamçokkarıştıburaya yazdıktan somnra internette araştırdım biraz.gerçekten kullananlar var
onun etkisi ne oda mı emla gibi uyuşturuo.peki kardeşin naptı emlayımı aldı anestolu mu?kafamçokkarıştı
evet cnm uyuşturuyomuş.doktorun dediğine göre emladan daha etkiliymiş.anestol aldık ama daha kullanamadık
niye kullanmadınız sizde mi korkuyosunuz yoksa ben gibi kullanmaya sorsaydınız ya emlanın yan etkisi var mı kimyasal madde var mı dıe ama yoktur sanırım çünkü anestetik ilaç oldu için varmıdır ki yaCADIARZU
niye kullanmadınız sizde mi korkuyosunuz yoksa ben gibi kullanmaya sorsaydınız ya emlanın yan etkisi var mı kimyasal madde var mı dıe ama yoktur sanırım çünkü anestetik ilaç oldu için varmıdır ki yaCADIARZU
ben kullandım hiç bi işe yaramadı... ince tabaka halinde sürdüm yedirmedim... üzerini streç filmle sardım... 1. saat sonra eldivenle yolmayı denedim ama çok acıdı.. makineyle deneyeyim dedim.. makine derimi kaptı ve kanattı... baya kolumu kapatamadım...
ben kullandım hiç bi işe yaramadı... ince tabaka halinde sürdüm yedirmedim... üzerini streç filmle sardım... 1. saat sonra eldivenle yolmayı denedim ama çok acıdı.. makineyle deneyeyim dedim.. makine derimi kaptı ve kanattı... baya kolumu kapatamadım...
geçmiş olsun:çok üzgünüm:
sen hangisini kullandın. emla mı anestol mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?