bende doktora yazdırdım
hiç bir ücret ödemeden aldım
birazını yedirerek sürdüm geriye kalanı da üzerine yedirmeden sürdüm
ve streçle kapattım
tabi merak ettiğim için sürekli kontrol ettim iğne bile batırdım
acımıyordu
tam alıcakken misafir geldi ve benim emla güme gitti :S
şaka gibi :) ama gerçek
neyse yeniden denicem artık .. umarım acı hissetmem .. kullandıktan sonra yine paylaşırım olanları :)
emlayı bizimle tanıştıranada çok teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/emla-konusunda-uyarilar-dikkatli-okuyun-t159321/index.htmlkızlar peki yan etkileri neler bu ilacın?
ne biliyim ilaç vajinanın içine falan gelirse Allah korusun ileride kısırlık falan olabilirmi?
canım ben bikini bölgesine 1,5 tüp sürdüm (zaten 5 gr.lık 5 tane tüp ver kutuda ) sürüdkten sonra sera streç film geçirdim ve sıcaklık olsun diye 2 tane çamaşır giydim üstüne sonra 1,5 saat bekledim ve sonuç mükemmel ağrı yok eskiden ağda için uğraşırken dün gece 15 dakikada bitirdim büyük kolaylık canım şimdi bende bütün tanıdıklara söylüyorum kullansın rahat etsinler diye :dance:Arkadaşlr Kremin Ismini Yeni Duydum. Detayli Bir şekilde Nasil Kullandiğinizi Ve Bekleme Süresini Ve Hangi Tür Ağdayla Aldiğinizi Yazarmisiniz??
aranızda bu kremi sigortasız direkt olarak eczaneye gidip alan var mı? o şekilde 25 ytl imiş sanırım. hemen veriyorlar mı yoksa illa reçete mi istiyolar?
kıslar valla ben krem kullanmadan yapıyorum pekte bişey olmuyor:) 5 senedir agda yaptırıyorum hemde genetale:) ben doguştan emlalıyım laelaelaelaelae ama yinede denemekte fayda var bakalım
kıslar valla ben krem kullanmadan yapıyorum pekte bişey olmuyor:) 5 senedir agda yaptırıyorum hemde genetale:) ben doguştan emlalıyım laelaelaelaelae ama yinede denemekte fayda var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?