kızlar ya bende nihayet dün emlayı kullandım ama sonuç pek ii değil
önce bir tüpü yedirerek sürdüm streç filmle kapattım 2 saate yakın bekledim üst taraflar biraz uyuşmuş ama altlarda tık yok sonra 2. tüpü tabaka halinde sürdüm 1 saatten fazla beklettim sadece üstler uyuştu alttaki tüğler inanılmaz sertleşti ve çok yanma oldu yani sonuç kötüydü.üst tarafları makinayla aldım hala şiş ve acıyo offf ya çok heveslenmiştim ben yaa
kızlar ben hamişim bu emla kremini kullanabilirmiyim
bir sakıncası olurmu..lütfen cevap.......
canım yaa bende de tam tersi üstleruyuşmadı fazla altlar uyuştu sarıp sıcak tutumak gerekiyo sanırım. önümüzdeki hafta tekrar yazdırcam sigortadan çok çabuk bitiyo yawtatlicadiarzu
yok artık yaa inanmayın arkadaşlar biz 3-4 arkadaş denedik olmuyorr hiçbir uyuşma falan yok en ufak bir kıpırtı bile yok paranıza yazık vallaa geriye düşünmemiz gereken birşey kalıyor bu sitede kremi öven arkadaşların bu kremi övmek için ne kadar ücret aldığıkafamçokkarıştı
kızlar benim krei 3. kullanışım oldu dün.gerçekten çok etkili..kremi dikkkatli bir şekilde sürüyorum sonra serayla kapatıyorum 1 saat bekliyorum.makineyle alıyorum.ilk defa denediğimde etkisi geçince çok acımıştı,artık hiç acımıyor.20 dk da işlem tamam,pamuk gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?